Home MODA Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

autor Elena Yvette
492 vizualizari

Dolce & Gabbana este o casa de moda din Italia, care produce bunuri de lux, fondata de designerii italieni Domenico Dolce si Stefano Gabbana, in Milano.

Dolce & Gabbana

Dupa 20 de ani, cifra de afaceri era de aproape 600 de milioane de euro. Domenico Dolce s-a nascut pe 13 septembrie 1958, in Sicilia, iar Gabbana s-a nascut pe 14 noiembrie 1962, in Venetia.

Cei doi s-au intalnit la Milano, unde lucrau la aceeasi casa de moda. In 1982, au deschis impreuna un birou de consultari in privinta designului, iar dupa doar trei ani a crescut si s-a transformat in Dolce & Gabanna.

Un an mai tarziu, in 1986 s-a deschis si primul magazin, iar in 1989 au lansat o linie de tricouri si au inceput sa creeze lenjerie intima si costume de baie.

In 1990, au deschis mai multe magazine in Statele Unite si Japonia, si au lansat prima colectie pentru barbati. In 1992, a venit primul parfum.

In aprilie 2009 a fost lansata si o linie de cosmetice, iar in februarie 2010, cantareata Madonna a creat o colectie de ochelari de soare in colaborare cu brandul italian…

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies