Home Machiaj Cele mai noi idei de machiaj de primavara

Cele mai noi idei de machiaj de primavara

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 957 views

S-au purtat cateva machiaje radiante si seducatoare vazute la Saptamana Modei de la Paris, toate bazandu-se pe o piele luminoasa, stralucitoare, gene lucioase si buze simple. Daca ai nevoie de o schimbare de primavara, verifica urmatoarele imagini de machiaj de primavara pe podiumurile de la Paris.

Cele mai noi idei de machiaj de primavara

Parisul a fost scena potrivita pentru designeri, pentru a-si etala creatiile cele mai minunate si, deoarece stralucirea nu se termina la garderoba, machiajul are niste prezentari fantastice. Machiajul delicat, proaspat domina podiumurile, fiind sursa de inspiratie perfecta pentru noul sezon.

Cu o simplitate sigura, romantismul si eleganta atasate, aceste imagini de machiaj pentru primavara se potrivesc perfect atat ziua, cat si seara, asa ca experimenteaza machiajul proaspat si luminos, recreand urmatoarele imagini minunate.

Cele mai noi idei de machiaj de primavara

Stralucirea pura intalnita la Christian Dior a uimit publicul cu niste imagini frumoase. Pentru a evidentia colectia sofisticata, firma a optat pentru machiaj de primavara delicat si proaspat bazat pe nuante naturale in roz delicat. Un look stralucitor perfect s-a exprimat printr-o piele perfecta creata cu ajutorul unui fond de ten iluminator. Putine reflexe stralucitoare aplicate pe punctele inalte ale fetei si un dram de ruj natural te vor ajuta sa completezi imaginea, in timp ce un strat delicat de rimel va crea o stralucire seducatoare, care va atrage atentia.

Simplitatea a dominat colectia Armani Privé, dar asta nu inseamna ca imaginile minimaliste sunt plictisitoare. Exprimand eleganta si frumusete fara varsta, un machiaj discret poate fi alegerea perfecta pentru orice ocazie. Cheia acestui look este un ten perfect si definirea obtinuta conturand fata. Obtine o alura delicata definind buzele cu un ruj natural hidratant si adauga putina seductie ochilor, acoperind genele de sus cu rimel pentru alungire.

Cele mai noi idei de machiaj de primavara

Un look care uimeste in continuare este bazat pe folosirea dermatografului, iar Dior reuseste sa scoata ce este mai bun din acest stil. Aplicand o nuanta alba de fard, linii perfecte de dermatograf si gene lungi si negre, modelele demonstreaza perfectiunea acestui machiaj. Nu ai nevoie de altceva, incat puterea seducatoare a ochilor va avea cel mai mare impact. Oricum, daca esti o iubitoare a machiajului adevarat, alege un look curat, infrumusetand obrajii cu un fard de obraz roz si tamplele cu un iluminator stralucitor delicat…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed