HomeFRUMUSETECosmetica Machiaj de nunta pentru primavara

Machiaj de nunta pentru primavara

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views 4 minute timp de citit

Va prezentam in continuare cinci tendinte in materie de machiaj de nunta pentru primavara 2018.

Machiaj de nunta pentru primavara

Este important sa ai un machiaj de nunta perfect si sa experimentezi paleta de culori a acestui sezon pentru a fi superba.

1.    Modelele de la Gucci poarta anul acesta un machiaj bazat pe dramatism, cu gene lungi si bine structurate, cu un contur de ochi stralucitor aplicat in colturile interioare ale ochilor si pe linia ce delimiteaza sprancenele. Revista Alure spune ca acest machiaj este foarte apreciat, la moda si potrivit pentru mirese.

2.    Paleta de rozuri pentru mirese imbujorate. Acest tip de machiaj este chiar potrivit pentru primavara si nu poate da gres. Fiecare nuanta de roz folosita in acest machiaj trebuie sa fie aplicata foarte fin. Aplica luciu de buze peste rujul mat pentru un efect luminos. Poti amesteca mai multe nuante de fard de obraz roz pentru a-l aplica pe pometi. In ceea ce priveste fardul de ochi, poti opta pentru unul gri maroniu. Cei de la Valentino folosesc des acest machiaj.

3.    Dermatograf albastru verzui. Poti folosi in ziua nuntii un dermatograf albastru verzui pentru un plus de culoare. Este potrivit pentru primavara. Foloseste farduri de ochi in culori intense si evidentiaza-ti ochii folosind un dermatograf crema. Alege un ruj in culori nude.

4.    Foloseste culori intense. Fii precum Katy Perry si experimenteaza o paleta diversa de culori in aceasta primavara. Incearca un galben luminos pentru fardul de ochi, un ruj lucios roz si asta e tot.

5.    Incearca rujurile rosii. Daca mai devreme va spuneam sa incercati un ruj roz pal, acum va spun ca rujurile rosii sau de culoarea dudei sunt inca in trend. Aduc aminte de vechiul Hollywood. Artistul in machiaj Lucia Pieroni ne spune ca, daca folosim un rosu indraznet pentru buze, trebuie inainte sa ne asiguram ca fondul de ten si anticearcanul sunt aplicate perfect si se creeaza un aspect de portelan.

Primavara 2016 este momentul propice pentru a folosi cat mai multa culoare pe fata, dar pastreaza totusi si cateva din tredurile de iarna. E timul sa te joci cu culorile, sa evidentiezi prin culoare ochii sau buzele in contrast perfect cu rochia ta alba de mireasa…

Machiaj de nuntaMachiaj de nuntaMachiaj de nuntaMachiaj de nuntaMachiaj de nuntaMachiaj de nuntaMachiaj de nuntaMachiaj de nunta

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed