HomeFRUMUSETEMachiaj 6 trucuri pentru gene perfecte

6 trucuri pentru gene perfecte

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
6-trucuri-pentru-gene-perfecte in Machiaj

Genele sunt cele care pun ochii in valoare, atrag atentia, accentueaza frumusetea si pot schimba radical privirea. Toate femeile viseaza la gene perfecte si lungi, dese si bogate natural, insa multe alte femei utilizeaza diferite produse de infrumusetare: cosmetice, implanturi, gene false sau mascara, dar exista si cateva sfaturi de a nu apela la aceste variante pentru a avea gene perfecte.

6 trucuri pentru gene perfecte

Ingrijire

Numarul si dimensiunea genelor sunt aceleasi inca de la nastere si nu pot fi aduse modificari care sa stimuleze cresterea, insa ingrijirea adecvata este foarte importanta. Femeile care folosesc zilnic mascara nu trebuie sa omita sa se demachieze corect, deoarece resturile de rimel acumulate la radacinele genelor pot fi sufocante, fapt care duce la cadere. Chiar daca dupa cadere ele se regenereaza treptat, in timp vor cadea in numar din ce in ce mai mare.

Regenerare

Uleiul de ricin aplicat din cand in cand este un stimulent al regenerarii genelor. Pentru aplicare se poate folosi o periuta mai veche de mascara, care a fost bine curatata, pentru a distribui uniform acest ulei. Ricinul ofera nutrienti importanti radacinii firului de par, ceea ce ajuta la cresterea sanatoasa a genelor.

Gene intoarse inseamna gene perfecte

Atunci cand vine vorba de machierea genelor, iata un truc care te ajuta sa le scoti in evidenta simplu: inainte de a aplica mascara, foloseste aparatul pentru intors genele, pentru ca astfel ochii vor parea mai mari, iar genele, mai irezistibile. Insa, trebuie un aparat de calitate, pentru ca, in caz contrar, iti poti distruge genele.

Genele de culoare intensa

Daca nu folosesti mascara, exista un alt mod de a-ti pune in evidenta genele mai simplu: tot ce trebuie facut este sa fie vopsite, in cazul in care sunt deschise la culoare. Majoritatea genelor au varfurile aproape transparente, iar prin vopsire cu siguranta vor fi mult mai vizibile. Acest proces trebuie facut neaparat la un salon de infrumusetare, pentru ca acolo se folosesc vopsele speciale, care nu afecteaza sanatatea ochilor.

Genele false care par naturale

Genele false aplicate fiecare in parte pot oferi ceea ce isi doreste fiecare fata: gene lungi, frumoase, dese, cu un aspect natural. Aceasta este o metoda potrivita pentru cele care nu isi aplica mascara, deoarece efectul este unul natural timp de mai multe saptamani si te poti spala, demachia si dormi fara probleme. De fapt, exista o problema, si anume pretul, care este unul destul de ridicat, in comparatie cu genele false clasice…

Rimelul potrivit pentru gene perfecte

Pentru a fi folosita zilnic, mascara trebuie aleasa foarte bine si sa fie de calitate. In plus, se poate investi intr-un rimel mai scump insa adecvat genelor, nevoilor si dorintelor fiecarei persoane in parte. Aplicarea se face incepand de la radacina catre varfuri; un singur strat este mai mult decat suficient pentru un machiaj discret, iar al doilea ajuta la evidentierea genelor. Un al treilea strat nu este indicat pentru a avea gene perfecte.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed