Home FRUMUSETEModele de unghii Modele de unghii în trend în 2019

Modele de unghii în trend în 2019

autor Elena Yvette
557 vizualizari
Modele de unghii în trend în 2019

Azi te invităm să descoperi împreună cu noi câteva modele de unghii în trend în 2019. Nu ignora niciodată aspectul unghiilor, deoarece acestea dau mai multe detalii despre tine ca femeie decât ți-ai fi putut imagina vreodată.

Modele de unghii în trend în 2019

Indiferent că lucrezi la un birou sau vinzi legume în piață, manichiura nu trebuie să lipsească din rutina ta săptămânală sau lunară, poate chiar zilnică, dacă te interesează să ai mereu un aspect sănătos și îngrijit al mâinilor tale. De aceea, ne-am gândit să-ți oferim patru modele de unghii în trend în 2019, dacă îți dorești o manichiură unică și apreciată de mulți ochi.

Unghiile pătrate

Unghiile pătrate mereu vor fi la modă, indiferent de sezon, deoarece oferă mâinilor un efect dinamic și pot să atragă atenția foarte ușor. Se poartă nuanțele extravagante și pline de vitalitate în 2019,  precum: albastru, violet, verde, considerate ideale când sunteți invitate la diferite evenimente importante și vreți să vă puneți în valoare personalitatea.

model unghii animal print roz

Unghiile scurte

De fiecare dată, unghiile scurte au fost văzute ca o oglindă a unei femei timide și enigmatice. Ei bine, nici în acest an nu își pierd valoarea, din contră, și-o accentuează prin intermediul combinațiilor florale, viu colorate, puse în contrast cu negrul mat. Multe femei preferă unghiile scurte datorită locului de muncă pe care îl au, pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții bune și lipsite de incidente.

Nu vă faceți griji în această privință, deoarece, indiferent de mărimea lor, dacă sunt aranjate și îngrijite, vor da un aspect de naturalețe în orice împrejurare.

Unghiile în formă de migdală

Acestea reprezintă unghiile preferate de cele mai multe dintre femei în acest ani, mai ales de vedete. Acest trend nu te va părăsi curând, dacă unghiile tale sunt alungite. Unghiile în formă de migdală oferă un stil aparte oricărei femei. Însă, nu putem trece cu vederea design-ul eterogen, care le diferențiază de oricare alt model cu care erai obișnuită până acum. Limitează-te la nuanțe deschise, ca să nu pară prea încărcate.

modele unghii cu inimioare 2019

Unghiile ascuțite

Nici în anul 2019 nu ies din trend. Acest model denotă eleganța și oferă degetelor senzația de alungire, dar sunt și cele mai sensibile dintre toate modele, deoarece se rup ușor; cu toate acestea, rămân în prim-plan.

modele unghii false 2019

Unghiile naturale VS Unghiile false

La fel ca în anii precedenți, și în 2019 unghiile false rămân în fruntea clasamentului și sunt de neegalat. Majoritatea femeilor aleg unghiile false, deoarece sunt mai avantajoase din diferite motive. În momentul în care ți-ai rupt o unghie falsă, ai avantajul de a o reconstrui, spre deosebire de cele naturale, care au nevoie de timp să ajungă din nou la normal. Un alt avantaj în defavoarea unghiilor naturale ar fi că sunt mai rezistente în timp și dau un aspect estetic deosebit, iar modelul imprimat pe o unghie falsă nu devine inestetic după câteva zile de la aplicare, așa cum se întâmplă în cazul unei manichiuri naturale.

Prin urmare, unghiile false rămân în trend și în 2019, deoarece dau impresia de lux și se disting de cele naturale prin rafinament și îmbinarea plăcută a paletei cromatice, punând în evidență un stil de viață îngrijit și mereu în pas cu tendințele actuale…

unghii ombre 2019 Modele de unghii cu gel pentru vara 2019 model unghii elegante 2019 unghii in trend rosu cu negru model de unghii dragute 2019 unghii frumoase 2019 unghii cu buline 2019 model flori de cires pe unghii manichiura auriu si negru 2019 modele unghii mirese elegante 2019 modele de unghii pentru mirese 2019 unghii cu sclipici 2019 model unghii rosii 2019 unghii cu gel Chanel unghii cu gel in trend 2019 modele de unghii cu gel 2019

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies