Home FRUMUSETEModele de unghii Modele pentru unghii cu gel

Modele pentru unghii cu gel

autor Elena Yvette
1,5K views

Cauta nuantele si manichiurile care ti se potrivesc cel mai bine! Inspira-te din aceste modele pentru unghii cu gel pentru urmatoarea sedinta de manichiura.

modele unghii cu gel argintii

Descopera noua ta colectie de manichiuri uimitoare pe care le poti purta in acest sezon. Foloseste stilul tau pentru a adopta cateva culori si imprimeuri in tendinte. Modelele monocolore sunt extrem de usor de purtat. De aceasta data, incearca-ti mana pentru o multime de modele pentru unghii complexe si provocatoare, care iti permit sa evidentiezi latura ta creativa. „Injecteaza” o doza buna de rafinament si vibratie moderna in aparitia ta, purtand un stil elegant si frapant.

Modele pentru unghii cu gelModele pentru unghii cu gelModele pentru unghii cu gel

Creeaza modele pentru unghii care sa intoarca capete, amestecand si potrivind nuante diferite. Nu iti fie teama sa descoperi impactul vibrant creat. Combina-le cu pasteluri si culori neutre. Condimenteaza imaginea cu cateva dintre aceste manichiuri frumoase. In timp ce stilurile simple sunt pentru toata lumea, aceste compozitii cer practica si creativitate.

Cu mult exercitiu, vei fi capabila sa urmezi pasii unei manichiuriste profesioniste, care isi etaleaza creatiile si probele in voga. Inainte de a incepe sa creezi trebuie sa vezi daca unghiile sunt in forma perfecta. Asigura-te ca unghiile sunt sculptate perfect si sunt pregatite pentru procesul de decorare. Alege dintr-o varietate de produse si alege tehnica preferata.

Modele pentru unghii cu gelModele pentru unghii cu gelModele pentru unghii cu gelModele pentru unghii cu gel

Internetul este una dintre cele mai bogate surse de inspiratie pentru actualizarea manichiurii. Vezi oferta fabuloasa si aplica imprimeuri animale, dungi, bucati de culoare sau alte modele. Incepe cu o baza si alege nuanta care sa fie in ton cu pielea ta si sa se potriveasca personalitatii tale. Apoi, decoreaza unghiile cu modelul ales. Modelele abstracte impreuna cu imaginile distractive arata uimitor, cand sunt aplicate pe unghiile bine sculptate. Termina manichiura cu un lac protector si garanteaza efectul durabil al modelului folosind doar produse de calitate…

Modele pentru unghii cu gelModele pentru unghii cu gelModele pentru unghii cu gelModele pentru unghii cu gel

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed