HomeFRUMUSETEModele de unghii Modele unghii de Craciun la moda in acest an

Modele unghii de Craciun la moda in acest an

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 5,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/08/Modele-unghii-de-Craciun.jpg

Modelele de unghii de Craciun te ajuta sa intri in spiritul sezonului de sarbatoare din cap pana in picioare. Posibilitatile sunt nesfarsite, cand vine vorba de manichiura sau pedichiura, deci verifica aceste modele unghii de Craciun si inspira-te pentru manichiura ta!

Sezonul de sarbatoare ne asteapta la colt si o varietate de idei distractive au fost deja etalate in magazine si pe bloguri, asa ca poti sa arati si sa te simti de milioane. Intra in spiritul Craciunului si fii atenta la detalii, incat acestea sunt cele care fac adevarata diferenta si, pentru ca aceste modele unghii de Craciun au o putere de schimbare uimitoare, verifica urmatoarele modele si inspira-te pentru sarbatoarea ce vine.

Modele unghii de CraciunModele unghii de CraciunModele unghii de Craciun

Nu poate fi comentat efectul pe care il ofera aceste modele de unghii de Craciun care ilustreaza pe Mos Craciun, brazi, reni, fulgi de zapada. Recreand aceste elemente pe modelele unghiilor de Craciun va fi ceva distractiv, iar acestea vor crea o atmosfera de sarbatoare pentru imaginea ta. Iti poti testa abilitatile si folosi oja acrilica sau doar oja simpla pentru a orna unghiile, sau poti utiliza abtibilduri, daca ceea ce cauti este o abordare mai usoara.

Alege pentru modele unghii de Craciun culorile de sezon ca alb, rosu, verde, auriu si argintiu, incat ele sunt necesare pentru a ilustra sezonul de iarna. Incearca sa folosesti sclipiciul pe aceste modele unghii de Craciun daca vrei o aparitie mai stralucitoare, dar poti folosi si nuantele cremoase, incat rezultatul va fi la fel de fantastic.

Modele unghii de CraciunModele unghii de CraciunModele unghii de CraciunModele unghii de Craciun

Oja cu sclipici sau praful sclipitor pot da stralucire unghiilor tale si pot sclipi sub influenta luminii, creand astfel o manichiura stridenta. Amesteca si potriveste nuante de sclipici diferite si permite-le sa primeasca o multime de complimente. Poti alege o culoare diferita de sclipici pe toate unghiile, alege nuante sclipitoare pe varfuri sau amesteca doua sau mai multe nuante pentru a evidentia aceste modele de unghii pentru iarna atipice de sarbatoare…

Fii delicata folosind culori de sezon sau alege nuantele luminoase care nu pot trece neobservate. Nu te teme de unghiile incarcate, incat acesta este sezonul rasfatului pentru modele unghii de Craciun. O manichiura frantuzeasca cu varfuri colorate acompaniata de o aplicatie luminoasa, elemente de Craciun sau modele cu fulgi – acestea iti pot aduce spiritul sarbatorilor pe unghii, asa ca distreaza-te cu nuantele. Acopera modelul cu un lac si da stralucire unghiilor!

Modele unghii de CraciunModele unghii de CraciunModele unghii cu gel de CraciunModele unghii cu gel de CraciunModele unghii cu gel de Craciun

Modele unghii cu gel de CraciunModele unghii cu gel de CraciunModele unghii cu gel de CraciunModele unghii cu gel de Craciun

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed