10 genti pe care orice femeie ar trebui sa le aiba


882
loading...

Multe femei tind sa poarte numai o anumita geanta sau plic, insa fiecare model este important pentru o anumita tinuta.

10 genti pe care orice femeie ar trebui sa le aiba

Daca va plac gentile, dar aveti tendinta de a purta mereu aceeasi piesa sau acelasi model, atunci trebuie sa descoperiti cele zece genti pe care orice femeie ar trebui sa le aiba.

De indata ce va veti familiariza cu caracteristicile fiecarui model, veti putea alege fiecare piesa in functie de tinuta pe care o purtati.

Plicul pentru seara
Cea mai eleganta piesa de care aveti nevoie este plicul. Plicurile trebuie sa fie mici, dar incapatoare, cat sa puteti lua telefonul, cheile si cardurile. Plicul poate fi unul conservator sau ultra-modern, dar neaparat sa straluceasca.
El trebuie asortat cu tinuta voastra de seara, neaparat.

Plicul pentru seara

Geanta de serviciu
Genta de serviciu trebuie sa fie una deopotriva eleganta si practica. Combinand stilul si functionalitatea, ea trebuie sa fie intr-o culoare neutra, pentru a se asorta tinutei voastre de munca.

Daca trebuie sa luati cu voi un laptop sau o tableta, asigurati-va ca va avea un buzunar special, de o dimensiune care sa va permita inserarea acestor obiecte necesare.

Geanta de serviciu

Gentile gen ,,postas’’
Acest tip de geanta este foarte utila, lasandu-va bratele libere. Aveti insa grija ca respectiva curea sa nu aiba mai mult de 20-30 cm in diagonala, altfel veti fi tentate sa o incarcati prea mult si sa aratati cu adevarat ca un postas cu tolba plina!
Interesant este ca aceasta gentuta nu trebuie purtata neparat in culori neutre.

Gentile gen postas

Gentile mari
Daca aveti nevoie de mai mult spatiu, atunci gentile mari sunt exact ceea ce va trebuie. Nu trebuie sa exagerati insa, ci trebuie sa gasiti una care sa va satisfaca nevoia de spatiu cat mai bine, fara a fi nici nejustificat de mare.

Sunt potrivite si cele cu barete scurte, dar si cele cu una sau doua barete mai lungi, purtate pe umar.

Gentile mari

Gentile de calatorie
Bine structurate si elegante, aceste genti pot fi dintre cele mai diferite, in functie de model si de buget. Este, in mod clar, una dintre gentile care ar trebui sa existe in garderoba oricarei femei. Trebuie sa fie si o geanta rezistenta, stiut fiind faptul ca femeile au tendinta de a incarca bagajele pana la refuz.

Sunt ideale pentru iesirile din oras de la finalul saptamanii sau chiar si pentru o scurta sedere intr-o statiune.

Gentile de calatorie

Geanta tip rucsacel
Primul model dintre cele pe care orice iubitoare de moda ar trebui sa le aiba este rucsacelul. Acesta adauga o nota extravaganta oricarei tinute obisnuite. Are farmecul sau special.

Verificati baretele si modul de inchidere, care poate fi ca un snur sau capsa, inainte de a cumpara piesa, pentru a va da seama cum ati putea aseza totul inauntru si cum sa va tineti in siguranta obiectele.

Geanta tip rucsacel

Plicul pentru zi
Acesta este potrivit pentru zi, pentru acele ocazii in care nu doriti sa purtati cu voi prea multe obiecte. Este poseta ideala pentru o varietate de tinute, reprezentand varianta eleganta a celorlalte modele de zi.

Plicul pentru zi

Gentile ,,capriciu’’
Pentru o adevarata iubitoare de moda, acest tip de geanta este un ,,must have’’. Poate fi mai mare decat un plic, dar in mod cert trebuie sa fie mai mica decat o poseta de zi, mai ales daca intentionati sa o purtati si seara.

Indiferent daca prezinta un imprimeu spacial, o forma sau un anumit mod de ornare, poate fi usor de potrivit cu o rochie neagra.

Gentile capriciu

Gentile din panza
Usoare si moi, ele sunt ideale pentru o iesire la piata. Nu este neaparat una dintre gentile pe care orice femeie ar trebui sa le aiba, dar poate da un aspect fermecator tinutei voastre simple, mai ales daca alegeti un imprimeu vintage.

Gentile din panza

Geanta sport
Geanta sport este un element esential pentru iesirile la sala. Indiferent de cat de des sau de rar mergeti la sala, ea trebuie sa fie una distincta, diferita de alt tip pe care il purtati in diferite ocazii: serviciu, seara, excursii si altele…

Geanta sport

loading...