HomeFRUMUSETE Ce fel de unghii se poartă în 2019? Pătrate, migdalate sau rotunde?

Ce fel de unghii se poartă în 2019? Pătrate, migdalate sau rotunde?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 5,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/11/Modele-unghii-2018.jpg

Modelele de unghii din anul 2019 cuprind mai multe elemente, cum ar fi combinațiile culori, diverse linii sau desene care accentuează contrastul.

De câţiva ani nu mai este o problemă dacă nu reuşeşti să ai unghii naturale pe care să le laşi să crească atât cât îţi doreşti. Soluţiile la îndemâna oricui sunt extensiile sau modelel de unghii create cu gel.

forme-de-unghii-potrivite-pentru-toamna-2019

Pentru anul 2019 va anunţăm că trebuie să va lăsaţi unghiile să crească sau să daţi fuga la salonul de manichiură, pentru că se poartă unghiuţele lungi şi pătrate.

unghii lungi

Manichiura este extrem de importantă atunci când vine vorba despre frumusețea mâinilor noastre. Astfel, modelele de unghii contribuie enorm la aspectul mâinilor noastre.

De acest lucru depind foarte multe lucruri, pe lângă starea de spirit și încrederea în sine, cum ar fi atitudinea celor din jur față de noi.

Manichiura la modă în anul 2019 va fi o dovadă clară a faptului că modelele de unghii spun multe lucruri despre fiecare femeie în parte și e important să fie realizate cu multă grijă.

Prin intermediul unei astfel de manichiuri realizate corect, puteți să vă evidențiați un stil propriu, diferit, care să vă valorifice personalitatea.

Deși anul 2019 este un an al contrastelor și al decorului, acest lucru vă poate pune în dificultate, de aceea există câteva modele de unghii care vă pot părea cu adevărat superbe:

Manichiura de brand

Poate nu își permite toată lumea articole de la diverse branduri și poate nu suntem dispui să cheltuim mereu sume colosale pentru astfel de articole, însă acesta nu e un motiv să renunțați să purtați branduri. Le puteți purta chiar pe unghii, pentru că, în anul 2019, manichiurile cu logouri de la diverse branduri fac ravagii și sunt gata să concureze cu orice alte tipuri de manichiură. Așadar, brandurile la nivel mondial sunt în propriile dumneavoastră mâini. Pentru acest lucru, este necesar să decupați un fragment din simbolul dorit, de dimensiunea necesară, să o cufundați în apă pentru un minut i să separați partea de bază. Aplicați apoi uniform pe suprafața unghiei și lăsați să se usuce. Puteți aplica, după preferință, un strat de ojă incoloră.

Manichiura dantelă

Manichiura cu model din dantelă este mereu perfectă pentru orice femeie care pune accent pe unghiile ei și pe aspectul mâinilor, acest model făcând mâinile să fie elegante, întreținute, îngrijite. Deși pare o tehnică destul de grea, nu e deloc așa, pentru că există multe metode care permit obținerea unei astfel de manichiuri:

  • Dantela specială pentru unghii, care se fixează pe unghie cu un lipici special. Atunci când totul se usucă, unghia este acoperită cu o ojă transparentă pentru ca rezultatul să fie de durată.
  • Imitația de dantelă este cea mai simplă metodă dintre toate. Pentru aceasta este nevoie de un șablon transpus cu o pensulă de elastic, aplicată pe unghie deasupra unui strat monocolor.
  • Există și o tehnică de desenare a dantelei, deși e un lucru migălos. Se face desenul cu ajutorul unui ac subțire, după un anumit model.

Culorile folosite

Alegerea culorii este un elemente destul de important pentru manichiură. Printre cele mai întâlnite culori sunt culoarea cafelei, o nuanță de cafea-ciocolată, caramelul, nuanțele de lilac, care sunt mereu în centrul atenției, sideful.

Manichiura cu fermoar

Uneori, obiectele cu care suntem cel mai obișnuiți pot crea efecte excelente asupra unghiilor noastre. Textura denimului și fermoarul strălucitor aplicat peste creează un model de unghii perfect pentru 2019.

Manichiurile la modă pentru anul 2019 includ multe combinații de culori, tendințe, contraste, modele, ideal ar fi să alegeți modelele care vă plac cel mai mult și să le purtați cu drag.

Putem spune că a revenit moda anilor ’90 în materie de manichiură. Se poartă unghiile de lungime medie cu formă pătrată. Unii designeri au prezentat cele două variante: unghii pătrate şi lungi sau unghii lungi, dar rotunjite la colţuri

forme-de-unghii-potrivite-pentru-toamna-2019

Pentru fetele care preferă unghiile scurte, aflaţi că se poartă şi unghiile scurte şi rotunjite. Iată mai jos câteva modele de unghii pentru sezonul 2019-2020:

forme-de-unghii-potrivite-pentru-toamna-2018 model unghii grena model unghii roz manichiura roz cu alb unghii roz lungi unghii rotunde roz cu dantela unghii elegante cu sclipici unghii cu sclipici unghii albe scurte cu model unghii mov unghii aurii scurte

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed