HomeMODA Colectia de rochii de mireasa Reem Acra primavara 2014

Colectia de rochii de mireasa Reem Acra primavara 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Colectia-de-rochii-de-mireasa-Reem-Acra-primavara-2014.jpg

Colectia Reem Acra  2014 de rochii de mireasa uimeste audienta cu o multitudine de modele uimitoare, care demonstreaza ca este posibil sa pui in practica visele si sperantele cuiva.

Colectia de rochii de mireasa Reem Acra primavara 2014

Casa de moda se concentreaza pe senzualitate, sofisticare si pe adaugarea tentelor moderne. Alura romantica adauga o nota fabuloasa. De la rochii conservatoare, pana la cele sexi, rafinate-toate definesc viziunea casei de moda.

Colectia aduce echilibrul perfect intre senzualitate si clasic. Cu broderii complicate, cu materiale contrastante, un joc inspirat al volumului si o multime de alternative, care de care mai interesante, noile rochii de mireasa cu siguranta se definesc drept alegeri inspirate pentru noul sezon.

rochii de mireasa Reem Acra primavara 2014

Sunteti o diva careia ii place sa isi expuna cele mai bune trasaturi? O romantica incurabila, sedusa de detaliile feminine? O iubitoare a stralucirii este irezistibil atrasa catre tot ce sclipeste? Pentru toate aceste stiluri, exista rochia perfecta si casa de moda aduce o varietate de modele.

In vreme ce albul pur ar putea fi alegerea conventionala a zilei cele mai importante, colectia prezinta si rochii ivorii, la fel de stralucitoare, elegante, precum celelalte.

rochii de mireasa Reem Acra 2014

Flirtati cu ideea unei rochii scurte? Volane grozave, slituri lungi, rochii de printesa sau pe corp… Diversitatea este probabil una dintre cele mai mari calitati ale colectiei de nunta marca Reem Acra.

Este usor sa te lasi sedusa de multitudinea de rochii minunate prezentate de ultima colectie Reem Acra pentru 2014.

rochii de mireasa Reem AcraReem Acra primavara 2014Reem Acra 2014Colectia rochii de mireasa Reem Acra primavara 2014Colectia rochii de mireasa Reem Acra 2014rochii mireasa Reem Acra 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed