HomeMODA Tinute pentru mignone

Tinute pentru mignone

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/12/Tinute-pentru-mignone.jpg

Vestimentatia unei femei mici de statura nu trebuie sa fie o problema pentru nicio femeie de acest tip, deoarece exista multe magazine care prezinta tinute pentru mignone.

Tinute pentru mignone

Nu te impacienta, se gasesc solutii pentru oricine, iar aceasta nu este o problema. Nu trebuie sa iti doresti sa fii mai inalta, daca nu esti. Ideea este sa cauti tinutele pentru mignone care sa te ajute sa arati bine, indiferent de inaltime.

Tinute pentru mignone

1. Poti face cumparaturi de la magazine specializate pe tinute pentru mignone. Este adevarat ca unele nu detin masurile potrivite pentru inaltimea ta, dar nu trebuie sa iti faci griji. Incearca sa gesti o solutie cerand ajutorul unui croitor, al unei prietene sau al unor persoane care se afla in aceeasi situatie ca si tine.

Tinute pentru mignone

2. Urmeaza regula doua treimi si o treime. Asta inseamna ca nu trebuie sa porti tinute care iti impart vizibil corpul in doua. Mai bine poarta niste pantaloni care acopera doua treimi din corp (cu talie inalta) si camasi care acopera o treime din bust.

3. Topuri cu anchior. Aceste topuri alungesc gatul si se potrivesc cel mai bine femeilor mignone.

4. Tinute monocromatice pentru mignone. Evita purtarea mai multor culori si modele in acelasi timp. Expertii in moda recomanda sa pastrezi una sau doua culori pentru tinuta ta, daca esti mica de inaltime.

5. Haine potrivite figurii tale. Nu vrei sa te ascunzi in spatele straturilor. Nu adauga haine in plus. Astfel, ceea ce vei obtine este sa capeti niste masuri mai mici decat sunt de obicei.

Tinute pentru mignone

6. Poarta dungi verticale. Dungile verticale  sau oblice alungesc imaginea oricarei femei mici de statura si aduc o caracteristica provocatoare imaginii. Evita dungile orizontale, care nu vor face decat sa-ti rotunjeasca formele si asta nu e ceea ce cauti.

7. Ascunde camasile si bluzele. Acesta este un mod simplu de a potrivi hainele pentru corpul tau. Asaza in pantaloni marginea unei camasi sau bluze largi si vei scapa de imaginea de sac.

8. Poarta o curea in aceeasi nuanta ca pantalonii. Astfel, vei ajuta la alungirea picioarelor, creand o imagine mai sexy.

9. Poarta tocuri. Este, poate, cea mai simpla metoda pentru a-ti schimba inaltimea. Exista cateva optiuni in afara tocurilor cui, cum ar fi platformele, cizmele pana la genunchi etc.

10. Poarta fuste si pantaloni cu talie inalta.

11. Poarta rochii stramte. Cu aceasta metoda vei face minuni pentru silueta ta. Este cel mai bun stil pentru o femeie mignona…

Tinute pentru mignone

Tinute pentru mignoneTinute pentru mignoneTinute pentru mignoneTinute pentru mignone

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed