Homecompatibilitate zodii 5 zodii se gandesc tot mai mult la stabilitate si la intemeierea unei familii

5 zodii se gandesc tot mai mult la stabilitate si la intemeierea unei familii

autor Elena Yvette
738 views
5 zodii se gandesc tot mai mult la stabilitate si la intemeierea unei familii
  • Gemenii se declară extrem de productivi, însă rezultatele lor vor spune altceva
  • Leii și-au dat seama mult prea târziu de o greșeală pe care au făcut-o
  • Săgetătorii vor fi extrem de practici

Berbecii se află într-o relație de ceva timp, însă mereu evitau subiectul căsătoriei, Racii sunt familiști convinși și mereu au vrut să-și întemeieze o familie, însă au crezut că sunt prea tineri, iar Fecioarele se gândesc că a venit momentul în care trebuie să discute cu partenerul de cuplu despre planurile lor de viitor.

Berbec
Berbecii se află într-o relație de ceva timp, însă mereu evitau subiectul căsătoriei. Cu toate acestea, nativii își dau seama că își doresc, în adâncul sufletului, să se așeze la casa lor, motiv pentru care vor avea o astfel de discuție cu partenerul de cuplu.

Taur
Taurii vor avea de abordat anumite chestiuni importante în decursul întregii zile și vor trebui să-și păstreze diplomația, indiferent de persoanele cu care vor intra în contact.

Gemeni
Gemenii se declară extrem de productivi, însă rezultatele lor vor spune altceva. Se pare că nativii au întâmpinat unele probleme destul de mari, care și-au pus amprenta asupra randamentului.

Rac
Racii sunt familiști convinși și mereu au vrut să-și întemeieze o familie, însă au crezut că sunt prea tineri. Acum, nativii și-au dat seama că acest lucru reprezintă o oportunitate și sunt deciși să o valorifice.

Leu
Leii și-au dat seama mult prea târziu de o greșeală pe care au făcut-o și, chiar dacă acum încearcă să rezolve problema, nu mai pot face acest lucru, deoarece rupturile s-au creat în urmă cu mult timp.

Fecioară
Fecioarele se gândesc că a venit momentul în care trebuie să discute cu partenerul de cuplu despre planurile lor de viitor. Nativii nu au deschis acest subiect până acum, însă vor să știe dacă pot sau nu să plece la drum alături de persoana iubită.

Balanță
Balanțele vor decide să îi facă o surpriză partenerului de cuplu, prin care să-i dea de înțeles că sunt gata de a trece la nivelul următor, dar și dacă acesta își dorește. Nativii vor foarte mult să și întemeieze o familie și nu vor să mai amâne acest moment.

Scorpion
Scorpionii vor avea parte de o zi extrem de liniștită, care le va permite să facă o mulțime din lucrurile pe care și le doreau și să se bucure de relaxare. Nativii aveau nevoie de câteva clipe pentru ei, iar dorința li se va îndeplini.

Săgetător
Săgetătorii vor fi extrem de practici, iar ideile pe care le vor avea vor putea fi puse în funcțiune extrem de ușor, ceea ce va dinamiza toate lucrurile și timpul va fi în favoarea lor.

Capricorn
Capricornii vor trebui să fie prezenți la o întâlnire importantă și își doresc foarte mult să facă o impresie bună. Nativii știu cât de mult pot avea de câștigat în acest fel, motiv pentru care, vor să valorifice fiecare oportunitate.

Vărsător
Vărsătorii se gândesc să discute cu anumite persoane despre unele subiecte pe care nu le înțeleg în ceea ce privește relațiile de familie. Nativii au multe nedumeriri pe care vor să și le pună la punct cât de repede se poate.

Pești
Peștii au tot amânat niște lucruri, însă, fiind împinși de la spate, vor începe să le rezolve, deoarece trebuie să știe foarte bine cu ce au de-a face.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed