Home Horoscop Horoscop saptamanal 27 Februarie – 1 Martie 2020: Balanțele au un început de săptămână excelent

Horoscop saptamanal 27 Februarie – 1 Martie 2020: Balanțele au un început de săptămână excelent

autor Elena Yvette
1100 vizualizari
Horoscop-saptamanal

Horoscop saptamanal 27 Februarie – 1 Martie 2020: Citește rândurile următoare și află la ce să te aștepți în această săptămână, în funcție de zodie! Vezi care sunt principalele evenimente care îți vor marca aceasta perioadă, citind horoscopul săptămânal pentru zodia ta!

Viața Fecioarelor cunoaște îmbunătățiri, Balanțele au un început de săptămână excelent, iar Săgetătorii au ocazia să evolueze profesional.

Horoscop saptamanal Berbec

În primele zile ale săptămânii te concentrezi asupra serviciului și nu lași nimic să intervină în sarcinile pe care le ai de rezolvat. Zilele de vineri și sâmbătă vor fi benefice pentru viața ta socială și vei avea ocazia să legi relații noi de prietenie.

Horoscop saptamanal Taur

Dacă te afli deja într-o relație, acordă o mai mare atenție partenerului de viaţă. Acesta are mici semne de întrebare, chiar dacă nu îți dă de înțeles acest lucru. Ar fi bine să vezi ce e de făcut în această privință.

Horoscop saptamanal Gemeni

Nu începi săptămâna cu dreptul din punct de vedere profesional. Te confrunți cu unele dificultăți, însă te încăpățânezi să ceri o mână de ajutor, deoarece consideri că acest lucru ar fi o slăbiciune. Nimeni nu s-a născut geniu!

Horoscop saptamanal Rac

Prima parte a săptămânii te găsește ușor neliniștită și stresată. Ai în cap tot felul de idei și nu reușești să scapi de ele și de gândurile negre. Chiar dacă nu vei fi cea mai veselă persoană, familia şi prietenii îți vor sta mereu alături şi îţi vor asculta toate nemulțumirile.

Horoscop saptamanal Leu

Se anunță o săptămână grea. Cel mai bun lucru pe care-l poți face este să te destinzi şi să zâmbeşti mai mult. Dacă iei lucrurile pas cu pas, ai putea avea mai mult succes decât crezi, iar lucrurile s-ar reașeza la locul lor.

Horoscop saptamanal Fecioara

Dacă reușești să faci anumite compromisuri minore, viața ta sentimentală ar putea să cunoască îmbunătățiri. În weekend, astrele sunt de partea ta și ai mari șanse să obții un lucru la care visezi de mult timp.

Horoscop saptamanal Balanta

Ziua de luni va fi ca o oază de liniște pentru tine. Vei începe săptămâna exact așa cum te așteptai și nu te vei lovi de nicio piedică. Spre finalul săptămânii vei participa la un eveniment care îți va schimba într-o oarecare măsură modul de gândire.

Horoscop saptamanal Scorpion

Ar fi bine să îţi găseşti echilibrul, deoarece se anunţă o săptămână destul de aglomerată și agitată. Încearcă să faci față stresului și provocărilor care se vor instala în viața ta și nu lăsa opiniile celor din jur să te influențeze sub nicio formă.

Horoscop saptamanal Sagetator

Există șanse mari să ajungi să obții un avantaj în ceea ce privește evoluția carierei tale profesionale. Pe la mijlocul săptămânii ți se ivește o oportunitate grozavă, trebuie doar să fii atentă să nu îți scape!

Horoscop saptamanal Capricorn

Ar fi bine ca în prima parte a săptămânii să încerci să vezi numai aspectele pozitive și să îți privești vederea de cele negative. Ultimele zile din această săptămână ar fi bine să le dedici familiei și persoanelor dragi ție.

Horoscop saptamanal Varsator

Începi săptămâna cu dreptul în ceea ce privește locul de muncă. Șansele de a obține ceea ce îți dorești sunt destul de mari, însă trebuie să demonstrezi că unele lucruri îți sunt cuvenite ție și că deții abilități excelente în ceea ce le privește…

Horoscop saptamanal Pesti

Este posibil ca în viața ta să apară o veche cunoștință, însă acest lucru nu te va afecta negativ. Dacă vrei să iei decizii, ultimele zile ale săptămânii sunt cele mai indicate în acest scop, dar trebuie să fii foarte atentă.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!