Home Horoscop Horoscop saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021

Horoscop saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021

autor Elena Yvette
15838 vizualizari
Horoscop-saptamanal

Horoscop saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021: Citiți rândurile următoare și aflați la ce să vă așteptați în această săptămână, în funcție de zodie! Vedeți care sunt principalele evenimente care vă vor marca această perioadă, citind horoscopul saptamanal pentru zodia voastră!

Horoscop saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021 Berbec

Berbecul este cel mai sociabil, dar uneori preferă să nu comunice, pentru a nu crea probleme. Pe parcursul săptămânii, apar ocazii pentru a vă mări veniturile, dar nu veți fi încurajat de partenerul de viață.

Horoscop saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021 Taur

Bucuria Taurului vine din lucrurile mici. În prima parte a săptămânii, sunt anunțate interviuri, întâlniri de afaceri. Spre final, este nevoie de atenție asupra sentimentelor, căci unele cuvinte pot afecta starea bună a nativului.

Horoscop saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021 Gemeni

Veți fi vizitat de o rudă sau veți face o vizită cuiva apropiat. Începutul săptămânii vă aduce mult de lucru în cadrul serviciului însă în timpul liber veți acorda atenție pasiunilor.

Horoscop saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021 Rac

Nativul din zodia Rac este sub influența celor din jur. În această săptămână, are nevoie de sprijin moral deoarece se află într-o situație neplăcută din cauza firii mult prea sensibile.

Horoscop saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021 Leu

Leul este influențat întreaga săptămână de cei apropiați în deciziile luate. Chiar dacă acești nativi nu sunt cei mai toleranți cu cei care greșesc, au răbdare cu partenerul de viață, resimțindu-se o schimbare, mai ales spre sfârșitul săptămânii.

 Horoscop saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021 Fecioară

Săptămâna nu poate trece fără ca nativul să nu profite de timpul liber, astfel că miercuri sau joi vor fi zilele cele mai așteptate, întrucât plănuiește o surpriză pentru cineva apropiat.

Horoscop saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021 Balanță

Prietenia este importantă pentru nativul Balanță. În prima parte a săptămânii apar ocazii pentru acesta de a fi înconjurat de cei dragi, simțindu-se cel mai bine în cercul său de prieteni.

Horoscop saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021 Scorpion

Nativul Scorpion are tendința de a acapara persoana de alături, iar astfel apar mici conflicte. Spre finalul săptămânii, nativul intenționează să pună accentul pe muncă, pentru a se bucura de weekend.

Horoscop saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021 Săgetător

Săptămâna Săgetătorului poate decurge așa cum și-a propus doar dacă va putea face față cu brio încercărilor. Luni și marți, activitățile din cadrul serviciului se vor îmbina cu pasiunile nativului. Spre finalul săptămânii, sunt anunțate vizite neașteptate.

Horoscop saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021 Capricorn

Banii sunt marea problemă a săptămânii. Chiar dacă se anunță o mărire de salariu, Capricornul nu este mulțumit însă nu va renunța la micile plăceri care sunt uneori costisitoare.

Horoscop saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021 Vărsător

Săptămâna aceasta, nativul din zodia Vărsător poate întâlni pe cineva cu care rezonează perfect. Este posibilă și o reuniune cu o parte dintre foștii colegi de la jobul anterior sau foștii colegi de facultate/liceu…

Horoscop saptamanal 26 Iulie – 1 August 2021 Pești

Simțul umorului îl ajută pe nativ să fie binedispus și să îi binedispună pe cei din jur în această săptămână. Punctualitatea nu este punctul forte, astfel se pot ivi conflicte cu superiorii.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies