Home Horoscop Horoscop Zilnic, 13 Decembrie 2019 – Horoscopul Zilei de Azi – Capricornilor li se pregătește ceva mare

Horoscop Zilnic, 13 Decembrie 2019 – Horoscopul Zilei de Azi – Capricornilor li se pregătește ceva mare

autor Elena Yvette
357 vizualizari
horoscopul zilei

Horoscop zilnic 13 Decembrie 2019: Pe parcursul zilei va predomina voia bună, iar nativii Balanță au probleme de sănătate pe care le rezolvă.

Scorpionii își găsesc talente ascunse, Capricornilor li se pregătește ceva mare, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019, iar Peștii nu acceptă minciuna.

Este o zi destul de plictisitoare iar vremea de afară s-ar putea să vă influenţeze starea de spirit, lucrurile pe care le aveţi de făcut şi deciziile pe care trebuie să le luaţi cât mai curând.

Gemenii vor fi profund marcaţi de întâmplările din romanul pe care tocmai au reuşit să îl finalizeze, fecioarele vor primi o sarcină destul de grea pe care vor trebui să o ducă la bun sfârşit cât mai repede iar săgetătorii vor avea luat o decizie foarte grea care le-ar putea schimba într-un mod radical viaţa.

Horoscop zilnic Berbec

Un proiect sau treburile casnice cu siguranță așteaptă, Berbecul este mult prea relaxat, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. Cei din jur vor încerca sa îl trezească la realitate însă nu au rezultate pozitive. În a doua parte a zilei nativul Berbec este ignorat uneori de ceilalți, punându-l pe gânduri.

Excursia pe care trebuia să o faceţi astăzi se va amâna din cauza ploilor care se anunţă să vină pe la ora prânzului. Berbecii vor fi supăraţi deoarece totul a fost planificat cu mult timp în urmă însă au uitat să ţină cont de condiţiile meteorologice. Astfel că se vor vedea nevoiţi să găsească alte lucruri  interesante de făcut în casă. Aţi putea chema nişte prieteni să vă ţină companie sau aţi putea să vă tolăniţi în pat şi să faceţi un maraton de filme.

Vă desfășurați munca fără probleme. Este o zi perfectă să vă reîncărcați bateriile și să începeți proiecte noi. În relația cu partenerul de viață lucruri se desfășoară ca până acum. Pentru nativi din zodia Berbec nu este exclus să își găsească jumătatea, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019.

Horoscopul zilei Taur

Nativul acestei zodii trebuie să pună punctul pe „i” și să spună ce îl deranjează, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. În prima parte a zilei Taurul nu va fi în apele sale, ceva îl deranjează însă bunul-simț nu îl lasă să își manifeste nemulțumirea. În a doua parte a zilei partenerul de viață este extrem de atent cu nativul Taur.

Astăzi va veni comanda pe care taurii au făcut-o acum două zile. Bucuria îi va cuprinde la primirea veştii însă vor fi dezamăgiţi în final deoarece vor constata faptul că nu au primit exact produsele pe care şi le-au dorit. Va fi nevoie ca nativii din zodia taur să facă retur şi să aştepte schimbarea produselor, ceea ca ar putea să dureze alte câtva zile bune sau chiar o săptămână.

Se anunță schimbări mari pentru dumneavoastră. Vă preocupați mai mult pe interiorul dumneavoastră și încercați să vă curățați sufletul de toate evenimentele urâte din ultima perioadă. La fel se întâmplă și cu gândirea dumnevoastră, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. Vă eliminați tot ce este negativ și priviți doar partea plină a paharului.

Horoscop azi Gemeni

Astăzi nativul va radia de fericire, pentru cei din jur va face eforturi însă nu fără vreun interes, fie el cât de mic, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. În a doua parte a zilei nativul din zodia Gemeni are de făcut fie un proiect decisiv în cariera sa, fie va opta pentru o schimbare a locului de muncă.

Gemenii vor reuşi în sfârşit să termine romanul pe care îl citesc. Acesta va aduce odată cu finalizarea lui momente de tristeţe şi situaţii asupra cărora gemenii vor medita o bună bucată de timp. Impactul paginilor pe care le-au citit va fi destul de puternic asupra psihicului nativilor din zodia gemeni, iar aceştia se vor simţi profund marcaţi de lucrurile care s-au întâmplat şi continuă să se întâmple în lume.

Este un moment astral bun pentru a vă găsi calea. Drumul pe care l-ați parcurs până acum se va bifurca și vă va oferi două oportunități, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. Pe oricare l-ați alege este în avantajul dumneavoastră.

Horoscop zilnic Rac

Încă de dimineață Racul este cu zâmbetul pe buze, indiferent de părerile celor din jur. Prima parte a zilei îi este favorabilă nativului Rac, întrucât o vizită îi aduce zâmbetul pe buze, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. În a doua parte a zilei este pus în situații ușor neplăcute, peste care nu va reuși să treacă dacă nu vede partea plină a paharului.

Racii vor avea multe treburi casnice de făcut în această zi. Cheful acestora de muncă lipseşte cu desăvârşire şi vor reuşi cu greu să se urnească din loc. În cele din urmă, ziua se va dovedi prea puţin productivă iar sarcinile vor fi înlocuite cu un somn odihnitor de câteva ore, în urma căruia nativii din zodia rac se vor trezi cu forţe proaspete şi gata se muncă.

Aveți parte de startul de care aveați nevoie. Acesta este impulsul așteptat. Profitați de el și începeți proiectele la care vă gândiți de ceva timp, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. Fluxul dumneavoastră este bun, în special în ceea ce privește fluxul de conștiință, creativitate și romantism.

Horoscopul zilei Leu

Dorința de nou se accentuează în inima Leului, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. Astăzi încearcă să îi surprindă plăcut pe cei din jur. În prima parte a zilei se pare ca dragostea are efecte negative însă nativul își stăpânește emoțiile. Spre finalul zilei nu doar că se află în centrul atenției, dar și reușește să fie un punct de sprijin pentru cei din jur.

Astrele spun despre lei că vor avea o zi foarte plictisitoare. La locul de muncă nu sunt prea multe acte de făcut şi vor trebui să aştepte până se termine programul pentru a putea pleca acasă. Aici vor începe o sesiune de gătit care le va da un strop de energie, fiind încântaţi de bucatele alese pe care le vor prepara cu multă dragoste pentru întreaga familie.

Vă ocupați mai mult de persoana dumneavoastră și uitați de cei din jur. Chiar dacă sună egoist, este un lucru bun că vă puneți pe primul loc. Ați fost solicitat din toate părțile în ultima perioadă așa că această zi este despre dumneavoastră, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019.

Horoscop azi Fecioară

Cu fiecare ocazie nativul Fecioară încearcă să le mulțumească celor din jur prin gesturi amabile, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. În finalul zilei va întâlni persoane cu care să rezoneze, iar o veste sau o informație poate lămuri anumite neclarități ale acestui nativ.

Fecioarele vor primi astăzi sarcina de a anunţa fiecare coleg în parte că mâine se va realiza testul psihologic pentru toţi angajaţii. Astfel nativii în zodia fecioară au obligaţia de a instrui fiecare persoană în parte şi de a explica noilor veniţi care este procedura, în ce constă şi care sunt rezultatele pe care trebuie să le obţină pentru a promova testul cu un calificativ bun.

Sentimentul de speranță a pus stăpânire pe dumneavoastră, în ciuda incertitudinii. Căutați aventură și noi domenii de cunoaștere, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. Acest lucru îi poate deranja pe cei din jur și pot apărea certuri minore care vor aduce reproșuri mai târziu.

Horoscop zilnic Balanță

Dis-de-dimineață nativul creează o atmosferă relaxantă în jurul său, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. Față de ceilalți expune o energie debordantă, însă problemele de sănătate îl îngrijorează teribil. Spre seară nu doar că se va ocupa de sănătate, ci și va excela pe planul profesional.

Astrele aduc veşti mai puţin bune despre această zi pentru balanţe, deoarece acestea se vor trezi cu defecţiuni mari în ceea ce priveşte instalaţia de încălzire, tocmai acum când a venit frigul şi au mare nevoie de căldură. Instalatorul pe care îl vor apela nativii în zodia balanţă nu va fi disponibil şi vor trebui să telefoneze întreaga zi pentru a găsi o soluţie cât mai rapidă.

Nimic nu vă mulțumește. Aveți tendința să țintiți tot mai sus și pierdeți esențialul. Sunteți distrat de ce se întâmplă în jurul dumneavoastră și vreți să țineți pasul cu toată lumea. Acest lucru vă seacă de puteri și riscați să vă îmbolnăviți, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019.

Horoscopul zilei Scorpion

Atitudinea Scorpionului îi determină pe ceilalți să se îndepărteze de acest nativ. În prima parte a zilei problemele financiare cer o rezolvare cât mai curând, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. Lăsând la o parte problemele financiare, nativul din zodia Scorpion este într-o stare continuă de fericire.

Scorpionii vor primi în primele ore ale dimineţii o scrisoare neaşteptată, care va fi expediată din partea unei persoane anonime. Mesajul transmis pe care îl vor regăsi s-ar putea să aibă un impact destul de mare, dar asta depinde doar de modul în care îl privesc nativii din zodia scorpion. S-ar putea să fie o neînţelegere sau o farsă din partea unor prieteni care sunt puşi pe glume.

Veți găsi un talent de care nu știați, acela de a citi printre rânduri. Aflați ce anume vă lipsește pentru a vă deschide afacerea mult dorită, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. Sunt prezente permanent motivația, conversația și ideile bune. Spre seară veți petrece timp de calitate cu partenerul de viață.

Horoscop azi Săgetător

Astăzi este ziua în care nativul Săgetător dă uitării ranchiuna și reface relația cu un apropiat, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. Primele ore ale zilei sunt petrecute alături de partenerul de viață, dar nu vor fi neglijate treburile casnice. La finalul zilei oboseala își spune cuvântul, iar nativul nu va fi sociabil.

Această zi se dovedeşte a fi crucială pentru nativii din zodia săgetător. O nouă ofertă pentru un loc de muncă excepţional va veni de la o firmă care are sediul la 300 de kilometri de locul în care trăiesc săgetătorii. Oferta este de nerefuzat însă şi distanţa este o problemă destul de mare. Există varianta mutării în oraşul respectiv, însă trebuie cântărite foarte bine lucrurile pentru a putea lua cea mai bună decizie şi pentru a putea trăi împăcaţi cu ceea ce au decis să aleagă.

Este un moment bun să vă bucurați de sport. Fie că este sport în aer liber sau în intimitatea casei, vă va face să vă simțiți foarte bine, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. Vei face pași mari în rezolvarea problemelor personale neterminate, în conversațiile cu cei din jur, în negocieri și în muncă.

Horoscop zilnic Capricorn

Nevoia de a socializa nu poate fi stăpânită. Încă de dimineață, nativul din zodia Capricorn inițiază discuții cu membrii familiei, pe diverse teme, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. În a doua parte a zilei, nativii singuri își vor găsi cu siguranță o persoană cu care să aibă lucruri în comun.

Capricornii se vor vedea nevoiţi să comunice familiei faptul că au decis să se mute singuri în propria locuinţă, însă temerile îi vor cuprinde deoarece ştiu faptul că părinţii lor nu sunt de acord cu acest gest extrem. Va fi nevoie de o discuţie foarte lungă pentru a ajunge la un numitor comun.

Nu forțați ceea ce nu vine în mod natural, dar nu renunțați. Dacă pierdeți ceva acum, este pentru că faceți loc pentru ceva ce urmează să apară, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. Începeți ziua bine și o terminați și mai bine. Spiritul critic și faptul că dețineți controlul de fiecare dată vă ajută să câștigați într-o dezbatere cu un coleg de muncă.

Horoscopul zilei Vărsător

Este nevoie de perseverență pentru a ne atinge scopul final dorit, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. Pe parcursul zilei, nativul acestei zodii are mult de lucru însă nu va neglija nevoile membrilor familiei. În a doua parte a zilei este dedicat complet hobby-urilor.

Este o zi perfectă pentru shopping deoarece vărsătorii tocmai se bucură de o mărire de salariu. Din păcate această zi nu le oferă nimic interesant, întrucât nu vor găsi nimic pe placul lor şi se vor întoarce acasă la fel cum au plecat.

Oportunitatea este în creștere. Profită din plin de ea și încearcă să te legi de tot ceea ce îți apare în cale. Trăiește momentul! Bucură-te de familie și de prieteni și uită pentru puțin de probleme, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019!

Horoscop azi Pești

Astăzi acest nativ se va simți ostenit, munca a devenit prioritară, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019. Printre activitățile din cadrul muncii, nativul din zodia Pești va strecura și din activitățile care îi fac plăcere.

Peştii vor întâmpina astăzi mai multe probleme care le va schimba total starea de spirit şi peste care vor reuşi destul de greu să treacă. Prietenii le vor sări în ajutor pentru a le arăta faptul că lucrurile nu sunt atât de complicate precum par.

Susțineți adevărul și răbufniți atunci când simțiți că cineva din grupul de prieteni vă minte în legătură cu ceva din trecut. Nu sunteți în starea în care să acceptați și să treceți peste, așa că riscați să provocați o ceartă, potrivit horoscop 13 Decembrie 2019.

Documentare: horoscope.com, astrology.com, astrocenter.com, dailyhoroscope.com, astrostyle.com, cafeastrology.com

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!