Home Horoscop Horoscop Zilnic Sâmbătă, 11 Iulie 2020: Gemenii au planuri de schimbare, iar Leii sunt nevoiți să tragă o linie privind viața profesională

Horoscop Zilnic Sâmbătă, 11 Iulie 2020: Gemenii au planuri de schimbare, iar Leii sunt nevoiți să tragă o linie privind viața profesională

autor Elena Yvette
17226 vizualizari
Horoscop zilnic

Horoscop zilnic Sâmbătă, 11 Iulie 2020: Berbecii sunt favoriții zilei, Gemenii își schimbă locul de muncă, iar Peștii sunt nevoiți să facă câteva drumuri.

Taurii debordează azi de energie, Gemenii au planuri de schimbare, iar Leii sunt nevoiți să tragă o linie privind viața profesională.

Lei vor reuşi să obţină astăzi nota maximă la examenul pentru care s-au pregătit foarte mult, iar Capricornii vor fi cuprinşi de emoţie şi de bucurie, deoarece partenerul de viaţă se va gândi să facă pasul cel mare.

Horoscop zilnic Berbec Sâmbătă, 11 Iulie 2020

Horoscop zilnic Berbec

Horoscop zilnic Berbec

Berbecii sunt favoriții acestei zile. Dacă în ultima vreme norocul a stat deoparte în ceea ce îi privește, astăzi astrele le surâd și vor avea succes în orice demers ar întreprinde.

Berbecii au parte de o zi cu reușite azi. Unele proiecte prind contur, iar eforturile le vor fi răsplătite pe măsură. Spre seară, vor primi o vizită sau un telefon de la o persoană pe care nu au mai văzut-o de mult timp.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Berbec

Berbecii vor câştiga competiția pentru care s-au pregătit atât de mult timp. Vor ieşi învingători şi vor fi aplaudaţi minute în şir.

Horoscop zilnic Taur Sâmbătă, 11 Iulie 2020

Horoscop zilnic Taur

Horoscop zilnic Taur

Taurul decide că a sosit momentul schimbărilor. Poate fi vorba de o casă, mașină sau, de ce nu, o nouă relație. Cert este că Taurul e pregătit pentru noi începuturi. Lucruri bune se prevăd la orizont.

Taurul începe dimineața într-un mod creativ. Debordează azi de energie și posibil să înceapă proiecte noi. Se anunță o zi încărcată. Ai grijă să nu te suprasoliciți.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Taur

Taurii se vor reîntâlni astăzi cu nişte prieteni foarte buni pe care nu i-au mai văzut de ceva timp. Vor petrece toată ziua povestind amintiri.

Horoscop zilnic Gemeni Sâmbătă, 11 Iulie 2020

Horoscop zilnic Gemeni

Gemeni

Gemenii decid că a sosit momentul să schimbe jobul. Situația financiară nu îi mai mulțumește deloc și consideră că sunt destul de pregătiți pentru a demara o nouă activitate. Starea lor psihică le permite să mute și munții din loc.

Gemenii încep să reamenajeze casa. Au intrat în posesia unor economii și vor cu orice preț să dea curs unor proiecte legate de propria locuință. E posibil să fie vorba de redecorare sau chiar de schimbarea locuinței.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Gemeni

Gemenii vor avea parte de un cadou-surpriză şi vor primi exact ceea ce şi-au dorit. Se pare că Gemenii sunt foarte iubiți şi apreciați.

Horoscop Rac Sâmbătă, 11 Iulie 2020

Horoscop zilnic Rac

Horoscopul zilei Rac

Racul începe ziua cu multe activități, dar se pare că nu simte deloc presiunea task-urilor. La birou rezolvă rapid solicitările, iar relația cu partenerul de viață e mai bună ca oricând. Poate, cine știe, schimbările apar mai repede decât te aștepți.

Racii sunt invitați pe neașteptate la o petrecere prin vecini. Deși sunt tentați să refuze invitația, seara le confirmă că a fost cea mai bună decizie de a ieși puțin din cotidian. O zi cu surprize îi așteaptă.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Rac

Racii vor primi doar laude pentru cina pe care o vor pregăti cu dragoste, iar toată lumea va fi încântată de talentul nativilor din zodia Rac.

Horoscop zilnic Leu Sâmbătă, 11 Iulie 2020

Horoscop Zilnic Leu

Horoscopul Zilei Leu

Leii decid că au muncit prea mult în ultima vreme și sunt îndreptățiți să solicite concediu. Șefii nu sunt de aceeași părere, motiv pentru care apar divergențe. Atenție la tonul folosit!

Leii aud niște vești care le vor zgudui puțin liniștea profesională. Pe la serviciu vor fi câteva modificări de funcții sau, cine știe, poate chiar demisii care le vor da planurile peste cap.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Leu

Astrele spun că Leii vor reuşi să primească nota maximă pentru examenul de astăzi şi vor primi răsplată o bursă destul de consistentă.

Horoscop Fecioară Sâmbătă, 11 Iulie 2020

Horoscop zilnic Fecioara

Fecioara

Fecioarele tind să se victimizeze din orice. Consideră că nimic din ce fac nu le mulțumește și că e cazul să facă o schimbare. Le lipsesc însă determinarea și dorința de a ieși din zona de confort. E cazul să riști, astfel nemulțumirea veșnică te va cuprinde total.

Fecioarele sunt mai pregătite că oricând pentru schimbări în ceea ce privește gândirea. Lucrurile pe care le-au trăit în ultime vreme le fac să conștientizeze că primim atât cât oferim și că uneori să oferi e unul dintre lucrurile care te satisfac sufletește. Pe nativi îi așteaptă o perioada încărcată din punct de vedere spiritual.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Fecioară

Persoana iubită le pregătește Fecioarelor o surpriză, invitându-le la o plimbare romantică şi la un restaurant foarte cunoscut.

Horoscop zilnic Balanță Sâmbătă, 11 Iulie 2020

Horoscop zilnic Balanta

Horoscop zilnic Balanta

Balanțele acționează impulsiv azi și dau vina pe ceilalți pentru propriile reacții. Se consideră îndreptățite să ia frâiele discuției deși nu au nimic de spus. Temperează-ți reacțiile, că riști să rămâi singur!

Balanțelor le lipsește astăzi doza de răbdare. Vor avea de înfruntat multe reproșuri, iar partenerul de viață dorește planificarea unui concediu pe care l-au tot amânat.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Balanță

Balanţele vor merge astăzi la un spectacol de comedie unde se vor distra pe cinste şi vor reuşi să se detensioneze, să mai uite de grijile zilnice.

Horoscop Scorpion Sâmbătă, 11 Iulie 2020

Horoscop zilnic Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion

Scorpionul iubește laudele, iar astăzi le primește din plin. Se bucură de atenția șefilor, colegilor, familiei, iar acest lucru îl face să se simtă atotștiutor. Grijă la reacții, căci mai târziu te vor afecta!

Scorpionul încearcă azi să se apropie de o persoană din cercul apropiat cu care a tot interacționat în ultima vreme. Sunt sentimente de ambele părți, dar niciunul nu îndrăznește. Ce ar fi să ieși în față și să îți afirmi trăirile? Cu siguranță nu vei regreta.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Scorpion

Scorpionii vor afla astăzi, când se vor urca pe cântar, că au reuşit să scape de kilogramele nedorite şi că din nou sunt în cea mai bună formă a lor.

Horoscop Săgetător Sâmbătă, 11 Iulie 2020

Horoscopul zilei Sagetator

Horoscop azi Sagetator

Săgetătorului debordează azi de energie. Lucrează suplimentar și e capabil să ducă totul la bun sfârșit. Se bucură de popularitate, iar acest lucru îl ajută în a lega mai multe prietenii cu persoane aflate la distanță.

Săgetătorul va întâlni azi o mulțime de oameni. E posibil să fie invitat la vreo reuniune de familie cu rude pe care nu le-a mai văzut de mult timp sau să fie vorba de vreo ședința cu membrii conducerii de la firmă. Cert este că astăzi va fi o zi interesantă pentru tine.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Sagetator

Săgetătorii vor primi vizita părinţilor care locuiesc la sute de kilometri distanţă. Va fi o zi despre familie şi dragoste necondiționată.

Horoscop Capricorn Sâmbătă, 11 Iulie 2020

Horoscop zilnic Capricorn

Horoscop azi Capricorn

Capricornul cheltuie o sumă neprevazută de bani pentru achiziția unor cadouri. Se va întâlni cu rude din străinătate, iar întâlnirea nu poate rămâne nesărbătorită. Bucură-te de compania celor dragi și uită de griji! Banii își vor face apariția curând.

Capricornul primește laude azi. Poate fi vorba de vreo mărire salarială sau, poate, cine știe, chiar de schimbarea funcției. Atenție însă, căci acest lucru atrage după sine și deplasări în străinătate!

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Capricorn

Capricornii vor fi ceruți în căsătorie astăzi, deoarece partenerul de viaţă va considera că acesta este momentul potrivit şi că ziua cea mare a sosit mai repede decât se aşteptau vreodată.

Horoscop Vărsător Sâmbătă, 11 Iulie 2020

Horoscop zilnic Varsator

Horoscop azi Varsator

Vărsătorul este pus față în față azi cu situații pe care nu le poate gestiona. Un  prieten îi trădează încrederea,iar el este obligat să ia o decizie. Ai grijă, nu încerca să fii prea drastic!

Vărsătorul este sceptic azi cu privire la intențiile celor din jur. Are impresia că i se tot pun bețe în roate, deși colegii doar încearcă să îl ajute să termine în timp util sarcinile care i-au fost încredințate.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Varsator

Astrele spun că Vărsătorii vor pune mâna pe nişte reduceri fabuloase şi vor reuşi să îşi găsească tot ce îşi doresc, la nişte preţuri foarte mici. Vărsătorii vor fi invidiați de toţi prietenii lor.

Horoscop zilnic Pești Sâmbătă, 11 Iulie 2020

Horoscop zilnic Pesti

Horoscop zilnic Pesti

Peștii primesc în această după-amiază un telefon de la persoana iubită care îi face să renunțe la planurile pe care le aveau în weekend. Sunt nevoiți să facă câteva drumuri în scop familial, iar traficul îi enervează la culme.

Peștii refuză azi orice fel de comunicare. Preferă să se retragă din agitație și să devină simpli spectatori.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Pesti

Peştii se vor gândi astăzi să facă mici cadouri persoanelor dragi, în semn de recunoștință, de aceea va fi o zi plăcută care va trece lin, cu multe zâmbete şi îmbrățișări…

Documentare: horoscope.com, astrology.com, astrocenter.com, dailyhoroscope.com, astrostyle.com, cafeastrology.com

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies