Home Horoscop Horoscop Zilnic Marți, 25 Februarie 2020 – Horoscopul Zilei de Azi: astăzi Taurii trec printr-o perioada stresantă

Horoscop Zilnic Marți, 25 Februarie 2020 – Horoscopul Zilei de Azi: astăzi Taurii trec printr-o perioada stresantă

autor Elena Yvette
7224 vizualizari
Horoscop-Zilnic

Horoscop zilnic Marți, 25 Februarie 2020: Peștii au parte de răsfăț azi, Taurii trec printr-o perioada stresantă, iar Fecioarele tind să devină impulsive.

Capricornii încep să facă economii, iar Vărsătorii sunt hotărâţi să spună lucrurilor pe nume.

Taurul va avea nevoie de lichidități, Balanța va cheltui economiile, iar Vărsătorul muncește suplimentar pentru și mai mulți bani.

Horoscop zilnic Berbec

Horoscop zilnic Berbec

Horoscop zilnic Berbec

Berbecii primesc o ofertă foarte avantajoasă azi din punct de vedere profesional. Posibil să fie vorba de vreo mărire pe care o tot așteptau sau un telefon cu o promisiune pe care o tot amânau. Cert este că vor fi plăcut surprinși.

Reușești astăzi să aduni ceva bani din bonusuri, dar și datorită unei datorii pe care și-a achitat-o un prieten. Chiar dacă ți-ai dori să-i investești, îți recomandăm să fii chibzuit și să ții banii pentru alte alte cheltuieli importante.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Berbec

Berbecii vor medita foarte mult asupra viitorului, a situațiilor dificile din trecut şi a lucrurilor pe care le puteau schimba în mai bine în viaţa lor.

Horoscopul zilei Taur

Horoscop zilnic Taur

Horoscop zilnic Taur

Taurii trec prin niște stări de agitație azi. Primesc un telefon care îi anunță că planul pe care îl aveau trebuie schimbat, iar acest lucru îi scoate din sărite. Calmează-te și ia lucrurile încet. Lucrurile se vor rezolva de la sine.

Astăzi ai avea nevoie de bani, dar nu știi cum să faci rost de ei. Un împrumut sau un ajutor remunerat te-ar putea scoate din acest impas financiar. Astrele te sfătuiesc să eviți compromisurile și promisiunile pe care nu știi dacă le vei putea îndeplini.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Taur

Taurii nu au de gând să renunțe niciodată, de aceea nu îi va speria nicio situaţie dificilă care le va ieşi în cale în această zi, reuşind să treacă peste toate cu brio.

Horoscop azi Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni

Gemenii ajung într-un moment din viața lor în care consideră că lucrurile pe care le-au făcut nu sunt de ajuns și își doresc și mai mult de la viață. Li se recomandă răbdare, căci viața îi va surprinde curând în cel mai plăcut mod.

Împrumuți o sumă de bani pentru a putea achita o datorie mai veche. Ești hotărât să muncești mai mult pentru a putea da banii înapoi într-un timp cât mai scurt.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Gemeni

Gemenii vor avea  nişte reacţii mai puţin aşteptate de cei din jurul lor, iar acestea îi vor îndepărta de prietenii lor.

Horoscop zilnic Rac

Horoscop zilnic Rac

Horoscopul zilei Rac

Racilor li se recomandă prudență în trafic azi. Vor fi foarte nervoși, întrucât nu reușesc să ajungă în timp util la întâlnirea programată. Nu uitați însă că toate se întâmplă cu un scop.

Lipsa finanțelor te va ține departe de gașca de prieteni și distracție, dar ești convins că și acasă, alături de familie, vei reuși să te relaxezi și să te simți foarte bine.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Rac

Ziua de astăzi nu este prea fericită pentru nativii din zodia Rac, deoarece aceştia vor avea tot felul de dispute cu partenerul de viaţă, iar seara se va încheia destul de rău.

Horoscopul zilei Leu

Horoscop Zilnic Leu

Horoscopul Zilei Leu

Leii reușesc să rezolve o problemă financiară care le tot dă bătăi  de cap în ultima perioadă. E posibil să primească o sumă importantă de bani pe care o tot așteptau.

Îți plac banii, dar asta nu este o problemă sau o rușine, căci știi și să faci bani.  Muncești mult, iar răsplata este pe măsură.  Unii ar zice că ești bogat, dar tu știi adevărul: Ai bani pentru că nu te-ai ferit niciodată de muncă sau de investiții care să-ți aducă profit.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Leu

Leii se trezesc cu chef de treabă, de aceea se apucă de mutat tot prin casă încă de la primele ore ale dimineţii, însă nu vor primi niciun fel de ajutor.

Horoscop azi Fecioară

Horoscop zilnic Fecioara

Horoscop zilnic Fecioara

Fecioarelor li se recomandă multă diplomație azi în relațiile cu partenerul de viață. Impulsivitatea caracteristică lor poate crea divergențe. Ia totul cu calm și ai grijă la tonul folosit!

Ai bani, dar niciodată nu ai putea spune că ai suficienți sau prea mulți. Pentru tot ce ai ești recunoscătoare și mulțumești neîncetat pentru faptul că ai unde munci, poți arăta tot ce știi și ești plătit pentru tot ce faci.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Fecioară

Fecioarele trebuie să îşi facă din nou provizii şi să umple cămara, de aceea ar fi bine să meargă cât mai repede la piaţă pentru a găsi doar produse naturiste.

Horoscop zilnic Balanță

Horoscop zilnic Balanta

Horoscop zilnic Balanta

Balanțele încep ziua cu multe sarcini de rezolvat. Însă nici seara nu se anunță una prea liniștită. E posibil ca o rudă apropiată să aibă ceva probleme de sănătate.

Cheltui toate economiile pentru a împlini o dorință mai veche a partenerului tău. Nu regreți nimic. Știi prea bine că poți munci pentru fiecare bănuț, dar pentru tine, cea mai importantă este fericirea celui pe care îl iubești.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Balanță

Balanţele vor încheia astăzi o afacere foarte importantă cu o persoană dintr-o ţară străină, iar totul se va dovedi a fi un succes garantat.

Horoscopul zilei Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion

Scorpionii tind să devină irascibili azi. Nu îi mulțumește nimic și au tendința să fie cicălitori. Cei din jur vor fi obligați să le accepte toanele, căci astfel divergențele nu se vor lăsa așteptate.

Faptul că nu deții suma de bani de care ai atâta nevoie te enervează foarte tare, iar agitația și stresul vor îngreuna comunicarea cu ceilalți. Te sfătuim să-ți păstrezi calmul, căci nervii nu te vor ajuta niciodată să faci rost de bani. Vei găsi o soluție abia spre seară.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Scorpion

Astrele spun că nativii din zodia Scorpion vor trece printr-o perioadă neplăcută în ceea ce priveşte starea de sănătate, de aceea este indicat să se protejeze cât mai bine.

Horoscop azi Săgetător

Horoscopul zilei Sagetator

Horoscop azi Sagetator

Săgetătorii reușesc azi să se sustragă de la treburile gospodărești. Acest lucru îi va enerva teribil pe membrii familiei și va isca neînțelegeri în familie. Să aveți grijă la ce spuneți, este posibil să vă coste scump!

Va trebui să decizi dacă te oprești sau mergi mai departe, chiar dacă nu ai toți banii pentru a duce la sfârșit această misiune. Îți recomandăm să te oprești temporar, doar până găsești soluții la problemele care oricum te țin pe loc.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Sagetator

Este bine ca Săgetătorii să ia câte ceva de la locul de muncă şi pentru acasă, reuşind astfel să nu mai stea în picioare după programul de la serviciu.

Horoscop zilnic Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn

Horoscop azi Capricorn

Capricornii sunt în centrul atenției azi. Se bucură de popularitate pe oriunde ar merge , iar acest lucru stârnește invidia colegilor și persoanelor din cercul apropiat.

Contul tău bancar va avea toți banii de care ai nevoie pentru a acoperi datoriile lunare. Te sfătuim să nu disperi, ci mai degrabă să ceri sfatul cuiva apropiat.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Capricorn

Capricornii sunt motivați să economisească cât mai mult, de aceea îşi vor deschide astăzi la bancă un cont pentru economii, sperând ca asta să îi ajute mai mult.

Horoscopul zilei Vărsător

Horoscop zilnic Varsator

Horoscop azi Varsator

Vărsătorii dețin dreptatea absolută azi. Nu acceptă critică și consideră că fac totul perfect. Atenție însă, căci șefii nu sunt de aceeași părere!

Ești motivat să muncești mai mult, să-ți cauți al doilea job, doar ca să aduni cât mai repede banii de care ai nevoie. Ideea ta genială trebuie pusă în aplicare cât mai repede, așa că poți lua în calcul și împrumutul. Vei reuși să te achiți de datorie foarte repede.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Varsator

Vărsătorii nu mai au de gând să cedeze în faţa nimănui, sunt hotărâţi să spună adevărul, oricât de dureros ar fi acesta.

Horoscop azi Pești

Horoscop zilnic Pesti

Horoscop zilnic Pesti

Peștii au parte de răsfăț azi. Partenerul sau partenera le va face o surpriză, iar seara se va încheia într-o notă relaxantă.

Vei ajuta un prieten cu o sumă de bani. Te bucuri că poți fi de ajutor, că ai prieteni de cuvânt, care nu te dezamăgesc nici măcar atunci când vine vorba de bani…

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Pesti

Peştii se vor pregăti încă de dimineaţă, deoarece astăzi va avea loc un eveniment foarte important pentru ei.

Documentare: horoscope.com, astrology.com, astrocenter.com, dailyhoroscope.com, astrostyle.com, cafeastrology.com

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!