Home Horoscop Horoscop Zilnic, Luni 16 Decembrie 2019 – Horoscopul Zilei de Azi: schimbările pe termen lung își fac simțită prezența

Horoscop Zilnic, Luni 16 Decembrie 2019 – Horoscopul Zilei de Azi: schimbările pe termen lung își fac simțită prezența

autor Elena Yvette
464 vizualizari
Horoscop-16-Decembrie
loading...

Horoscop zilnic 16 Decembrie 2019: Astăzi este o zi favorabilă pentru nativii care își caută un loc de muncă. Nativii Berbec refuză să discute despre ceea ce îi neliniștește, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019.

Nativii tuturor zodiilor au mult de lucru și vor fi recompensați pe măsură. De asemenea, schimbările pe termen lung își fac simțită prezența. Berbecii, Taurii și Gemenii lucrează mai mult decât de obicei, iar astrele le pregătesc o răsplată substanțială. „Prosperitate” și „hărnicie” sunt cuvintele-cheie.

Fiecare zi reprezintă un nou început, de aceea trebuie să nu uităm să zâmbim, să ne bucurăm pentru că putem vedea lumina zilei, că putem iubi, că putem simţi şi avem ocazia de a fi lângă cei dragi nouă.

Taurii se vor bucura astăzi de un tratament mai special din partea persoanei iubite, având parte de momente de răsfăț, Gemenii vor hotărî dimineaţă să plece într-o expediție în natură, pentru a scăpa de zgomotul orașului, iar Săgetătorii vor reuşi să dea marea lovitură şi să obţină jobul mult visat.

Horoscop zilnic Berbec

Încă de dimineață pentru nativul din zodia Berbec se anunță evenimente, reuniuni care îi vor capta atenția, dar și timpul, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019. În a doua parte a zilei este bine văzut de către cei din jur, atât prin personalitatea sa dinamică, precum și datorită unor fapte bune. Încercarea unui apropiat de a iniția o discuție în favoarea nativului Berbec este fără speranță.

Berbecii se vor simţi extenuați în urma zilei epuizante de ieri. Aceştia vor avea nevoie de o pauză, de puţină relaxare şi de multă linişte. Probabil că Berbecii vor suna la locul de muncă pentru a se învoi şi a putea scăpa măcar pentru moment de toată agitația din jurul lor. Această zi ar putea fi folosită pentru a o petrece în compania celor dragi, a face câteva cumpărături sau a merge în vizită la rude.

Perioada următoare se anunță una foarte solicitantă pentru nativul Berbec. Acesta va avea mult de lucru la birou, dar și acasă. Pe lângă acestea, veți primi și câteva vizite neașteptate din partea unor persoane dragi. De asemenea, nu veți putea refuza invitațiile la diverse evenimente. Aglomerația vă face să vă simțiți util și productiv, așadar sunteți ca peștele în apă, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019.

Horoscopul zilei Taur

Astăzi ceva îl va uimi cu adevărat pe nativul Taur, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019. În prima parte a zilei sunt anunțate ieșiri alături de prieteni, acesta punând accentul pe distracție ignorând treburile casnice. În finalul zilei un conflict cu partenerul de viață îl va pune în dificultate.

Taurii vor fi surprinși de dimineaţă cu foarte multă tandrețe din partea partenerilor de viaţă. Micul dejun va fi pregătit şi adus la pat, un aranjament floral vor întâmpina Taurii dis-de-dimineaţă, iar masajul de relaxare nu va lipsi nici el din peisaj. Totuşi ar fi bine ca nativii din zodia Taurului să nu uite că astăzi au şi alte responsabilităţi şi cu siguranţă nu vor să intre în belele.

Dacă în mod obișnuit nu agreați treburile gospodărești, zilele următoare le veți dedica exclusiv unor astfel de activități. Vreți să vă aranjați spațiul de acasă, iar activitățile gospodărești nu suferă amânare. Deși primiți ajutor, preferați să vă faceți treaba pe cont propriu, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019. Este o decizie înțeleaptă prin care evitați eventualele discuții în contradictoriu cu membrii familiei.

Horoscop azi Gemeni

În prima parte a zilei nimic nu îl va opri pe acest nativ să îi ajute pe cei din jur, căci pentru liniștea sa sufletească este extrem de important acest aspect, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019. Un apropiat sau o rudă va avea un mic conflict în ceea ce privește dezorganizarea nativului Gemeni.

Gemenii se vor hotărî dis-de-dimineaţă să facă o expediție-fulger în natură, unde vor putea respira aer curat şi se vor bucura de liniştea şi de protecţia ei. Vremea de afară va ţine cu nativii din zodia Gemeni şi le va da şansa să petreacă un timp frumos în care să se relaxeze şi să discute cu cei din familie. S-ar putea să existe posibilitatea întâlnirii unui urs, aşa că ar fi bine să vă pregătiți, pentru orice eventualitate.

Nativul Gemeni are nevoie de timp de acomodare cu noul colectiv de la serviciu. De curând s-au făcut câteva modificări în organigramă, astfel că aveți o echipă nouă cu care trebuie să colaborați de acum încolo. Acordați un timp de cunoaștere noilor colegi, astfel veți ajunge să stabiliți caracteristici comune pe baza cărora să vă sudați relația de colegialitate, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019.

Horoscop zilnic Rac

O veste neașteptată îi schimbă total planurile nativului Rac în primele ore ale zilei, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019. În ceea ce privește eforturile sale din cadrul locului de muncă, va primi o primă pentru eficiență și punctualitate. Sfârșitul zilei îl surprinde pe nativul din zodia Rac relaxându-se, fiind uimit de schimbarea partenerului de viață.

Astrele spun despre Raci că azi vor conştientiza faptul că oamenii care îşi doresc să le fie alături vor rămâne lângă ei indiferent dacă sunt rugați sau nu să o facă. Pentru a putea trăi fără resentimente, este indicat să nu forţăm oamenii să ne aleagă, ci să mergem la drum cu cei care îşi doresc să ne însoțească. Mai devreme sau mai târziu, fiecare va coti pe drumul său şi vom ajunge să avem doar doi-trei prieteni adevăraţi.

Racul are obiceiul de a-și atrage antipatii, mai ales prin nevoia permanentă de a ieși în evidență. Fie că vorbiți despre aspectul fizic, situația financiară sau realizările pe planul profesional, vă place să vă faceți remarcat, iar uneori puteți exagera, cu sau fără intenție. Nu uitați însă de modestia pe care o dețineți! Exersați în acest sens și deveniți mai moderat. Veți fi o prezență cu mult mai plăcută pentru cei din jur, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019.

Horoscopul zilei Leu

Nativul din zodia Leu va decide să facă anumite schimbări astăzi peste noapte, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019. Astfel că va începe ziua cu a încerca un loc de muncă nou, ceea ce îi trezește un sentiment de neliniște pe parcursul întregii zile.

Leii se ambiționează astăzi să ducă la bun sfârşit proiectele care par a nu avea nicio finalitate. Volumul de muncă este destul de mare însă perseverenţa Leilor va fi cea care va triumfa şi îi va propulsa pe aceştia pe cea mai înaltă treaptă în ochii celor care îi cunosc. Ziua va fi una productivă, ce se va încheia cu progrese mari şi le va oferi nativilor din zodia Leului o satisfacţie meritată pe deplin.

Toate demersurile din ultima perioadă dau roade, astfel că vă pregătiți să culegeți laurii pe care îi meritați din plin. Ați traversat o perioadă de muncă intensă și de sacrificiu, iar acum meritele vă vor fi recunoscute. Pe lângă admirație și recunoștință, este posibil să primiți un premiu în bani pe care să îl folosiți într-un scop nobil, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019.

Horoscop azi Fecioară

Nativul Fecioară nu își va face griji astăzi în privința sănătății sau a banilor, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019. Încă de dimineață se arată o zi favorabilă pentru acest nativ, astfel că o veste îi aduce zâmbetul pe buze. În a doua parte a zilei, lucrurile se schimbă. Treburile casnice au prioritate pentru Fecioară, la insistența partenerului de viață.

Fecioarele vor face astăzi marele pas. Partenerul de viaţă se hotărăște că este momentul oportun pentru a începe planurile de nuntă şi a mări familia cu încă un membru. Astfel că Fecioarele îşi vor petrece întreaga zi stând pe canapea şi visând cu ochii deschiși la ceea ce va urma să se întâmple. Ar fi bine să notați câte ceva şi într-o agendă, pentru a nu pierde din vedere unele detalii extrem de importante.

Trebuie să învățați să vă înfrânați pornirile nervoase și eventualele accese de furie, mai ales atunci când vine vorba de partenerul de viață. Acesta se poate simți persecutat și nevoit să vi se supună. Odată ce veți dobândi aptitudinea de a vă controla, veți fi mai liniștit, mai focalizat pe planuri și proiecte noi, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019.

Horoscop zilnic Balanță

Ziua nativului Balanță debutează cu un mic conflict cu un membru al familiei însă în a doua parte a zilei lucrurile se vor liniști. Spre seară acest nativ va putea obține ceea ce își dorește din partea cuiva, căci puterea sa de convingere nu are limite, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019.

Balanţele vor primi o veste extraordinară. Vor primi o mărire de salariu care îi va ajuta enorm pentru a-şi duce la bun sfârşit planurile pe care şi le-au făcut încă din perioada verii. Pofta de muncă a nativilor din zodia Balanţă va fi una foarte mare, iar aceştia se vor simţi mult mai motivați să ofere în continuare tot ce au mai bun şi să utilizeze la maximum capacitățile pe care le au.

Nativii acestei zodii au foarte mult de învățat când vine vorba de aprecierea propriei persoane. Sigur că nu trebuie să dați în extrema cealaltă și să deveniți un narcisist incurabil, dar trebuie să vă îngrijiți mai mult de dumneavoastră. Un set de analize făcut la timp, câteva ore de odihnă, o drumeție sau o ieșire în oraș vă vor îmbunătăți starea de spirit. Trebuie doar să vă gândiți și la propria persoană, pe lângă cele ce vă înconjoară, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019.

Horoscopul zilei Scorpion

În prima parte a zilei o revedere îi aduce nativului Scorpion bucuria de care avea nevoie. Se va bucura de aceste momente și va primi unele informații care îl vor pune pe gânduri, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019.

Astrele spun că Scorpionilor li se pregătește astăzi o mare surpriză. Persoana iubită și-a luat concediu timp de trei săptămâni pentru a putea petrece cât mai mult timp unul alături de celălalt. Vor fi câteva zile în care îşi vor face nenumărate amintiri, în care vor putea urmări seriale, vor mânca pizza preferată şi vor lenevi în pat până la prânz fără alte griji.

De fiecare dată când vine vorba de bani sau de un câștig financiar, Scorpionul este adus în discuție. Din acest punct de vedere, stați foarte bine și nu a fost nevoie de un efort susținut. Aveți, pur și simplu, puterea de a atrage banii, dar și de a-i cheltui rapid. Puteți încerca să faceți economii, dar și să investiți. Lăsați-vă ghidat de instinct, căci nu veți da greș, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019.

Horoscop azi Săgetător

Astăzi nativul Săgetător trebuie să evite cheltuielile, mai ales în prima parte a zilei, când va fi nevoit să aloce o anumită sumă de bani pentru sănătate, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019. Spre finalul zilei își va descoperi pasiuni noi și va încerca să le demonstreze și celor din jur.

Săgetătorii vor trece cu bine peste interviul de angajare pe care îl au în decursul aceste zile, iar pe seară vor petrece cu prietenii pentru a sărbători noul pas pe care aceştia l-au făcut în cariera lor. Ce-i drept, Săgetătorii vor reuşi să obţină un post râvnit de toţi şi nu vor putea avea decât motive de bucurie şi fericire.

Pentru că orice naș își are nașul, se apropie o perioadă în care veți fi nevoit să lucrați cu o persoană dezorganizată, care nu poate respecta niște termene date. Dumneavoastră obișnuiți să procedați la fel, mai ales când aveți mai multe proiecte de finalizat. Acum va trebui să găsiți o modalitate prin care să vă responsabilizați, în caz contrar nu veți reuși să vă duceți treaba la bun sfârșit.

Horoscop zilnic Capricorn

Pe parcursul zilei, pentru acest nativ se ivesc ocazii în care își poate etala înțelepciunea și rațiunea. Deciziile pe care este nevoit să le ia în prima parte a zilei îi solicită aceste calități pentru a nu suporta unele consecințe. Spre seară își va dedica timpul nevoilor familiei, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019.

Capricornii vor primi astăzi o veste mai puţin bună, anume aceea că în seara de Ajun şi în seara de Revelion vor merge la muncă pe tura de noapte. Din păcate, toate planurile pe care şi le-au făcut vor trebui anulate, iar prietenii vor merge singuri să se distreze, în timp ce Capricornii vor lucra.

Tindeți să fiți foarte critic cu persoana iubită, fără să aveți neapărat un motiv bine întemeiat. Aveți așteptări mari, dar nu oferiți nimic în schimb. Este indicat să vă implicați mai mult, să fiți mai tolerant și înțelegător. Partenerul de viață v-ar putea reproșa o oarecare indiferență sau chiar lipsă de afecțiune, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019.

Horoscopul zilei Vărsător

De dimineață nativul din zodia Vărsător pornește la drum, spre nemulțumirea membrilor familiei. În a doua parte a zilei atenția lui se îndreaptă asupra unui proiect important care este necesar îmbunătățirii vieții profesionale, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019.

Vărsătorii vor reuşi astăzi să stârnească doar râsete în jurul lor, deoarece vor fi puși pe şotii şi pe spus glume. Întreaga atmosferă va fi destinsă, iar zâmbetele vor încolți şi pe cele mai triste fețe din jurul Vărsătorilor.

Nativul Vărsător este foarte perseverent, mai ales când vine vorba de cariera profesională. În această zi vă veți impune să demonstrați că sunteți un adevărat profesionist, scopul fiind o avansare sau ocuparea unei alte funcții, una care este mai bine remunerată. Cel mai probabil veți mai urca o treaptă în organigrama ierarhică a instituției, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019.

Horoscop azi Pești

Astăzi nativul din zodia Pești va petrece mult timp căutând unele răspunsuri la întrebările care nu îi dau pace, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019. În a doua parte a zilei frica își face loc în sufletul său, căci unele decizii luate în grabă pot avea consecințe nedorite.

Peştii vor avea câteva clipe de nostalgie în care se vor gândi la vremea care a trecut, la faptul că nimic nu mai este la fel ca acum câţiva ani şi că timpul trece indiferent de dorinţele noastre…

Peștii vor trece prin câteva schimbări în ceea ce privește modul de viață, dar și relația de cuplu. Obiectivul este să vă faceți mai mult timp pentru studiu și alte activități intelectuale. Citiți mult și vă documentați. Este posibil să urmați și cursuri de specializare într-un domeniu la care visați de mai mult timp, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019.

Documentare: horoscope.com, astrology.com, astrocenter.com, dailyhoroscope.com, astrostyle.com, cafeastrology.com

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!