Home Horoscop Horoscop Zilnic, 9 Decembrie 2019 – Horoscopul Zilei de Azi – Racii au noroc în dragoste

Horoscop Zilnic, 9 Decembrie 2019 – Horoscopul Zilei de Azi – Racii au noroc în dragoste

autor Elena Yvette
126 vizualizari
Horoscop zilnic 9 Decembrie 2019

Horoscop zilnic 9 Decembrie 2019: Racii au noroc în dragoste, iar Scorpionii se luptă pentru a obține o promovare.

Gemenii vor face o schimbare majoră la ei înșiși, Scorpionii sunt cu capul în nori, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019, iar Vărsătorii întâlnesc oportunități noi.

Este o zi în care trebuie să acordați mai multă atenţie persoanelor dragi, să le spuneți cât de mult îi iubiți şi să fiţi mai tandri. Este o zi destul de stresantă pentru Tauri, deoarece vor întâmpina provocări noi şi vor avea de dus la bun sfârşit mai multe cerințe.

Scorpionii sunt cei care se vor bucura de persoana iubită şi de gesturile de tandrețe făcute de aceasta, iar Capricornii vor fi cuprinşi de nostalgie şi vor lua decizia de a-şi căuta fosta iubire pentru a primi lămuriri şi a lua o decizie finală.

Horoscop zilnic Berbec

Este posibil să primești o veste mai puțin plăcută despre cineva din familie, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019. Nu te izola de ceilalți, e mai bine să ai pe cineva alături în acest moment neplăcut și să nu te distragă atmosfera de la serviciu.

Berbecii vor avea parte de o surpriză în această zi frumoasă, chiar dacă vremea este cam mohorâtă şi totul pare lipsit de viaţă. Te poți aştepta la gesturi frumoase din partea celor dragi, care vor avea intenția de a te surprinde la orice pas. Este o zi despre sentimente, aprecierea celor din jurul lor şi momente de tandrețe. Trebuie să încerci să se lași cuprins de această atmosferă şi să răspunzi cu aceleași sentimente de iubire.

La începutul zilei un proiect greu te face să fii puțin cam neîncrezător în propriile forțe. Trebuie să fii conștient de capacitățile tale. Prin multă muncă și încredere vei reuși să duci la capăt acest proiect, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019.

Horoscopul zilei Taur

Încerci să îți pui ordine în gânduri, însă și în jurul tău lumea e dezorientată, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019. Analizează problemele pe rând și vei găsi soluții. Nu te grăbi să le rezolvi pe toate în același timp, deoarece vei fi și mai dezorientat.

Taurii vor întâmpina provocări noi şi vor avea termene-limită pentru realizarea sarcinilor primite. Este o zi mai stresantă, care va trece cu multă răbdare şi cu munca necesară. Încearcă să îți realizezi un plan pentru a putea duce la bun sfârşit toate lucrurile pentru care ești responsabil. Nimic nu te poate doborî atât timp cât rămâi stăpân pe situaţie şi vei da tot ce aveţi mai bun pentru a îți evidenția munca şi talentul.

Dimineața te găsește cu un chef enorm de viață; ești atât de plin de energie, încât ai impresia că poți realiza orice. Această stare de spirit se va revărsa și asupra familiei și prietenilor, care primesc puțin din energia ta. Ziua se vrea a fi una foarte bună, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019.

Horoscop azi Gemeni

Ești o persoană deschisă și crezi ca poți rezolva orice printr-o comunicare bună, potrivit Horoscop zilnic 9 Decembrie 2019. Fii precaut, nu este toată lumea dispusă să poarte un dialog cu tine, majoritatea persoanelor vor fapte, nu doar vorbe. Fii dispus la niște compromisuri pentru a rezolva ce ți-ai propus!

Astrele spun că Gemenii vor primi veşti minunate. Indiferent care este starea Gemenilor, ziua se va sfârşi mai bine decât îşi imaginează. Trebuie doar să crezi că lucrurile au o rezolvare şi că soarele va ieşi curând dintre nori. Continuă să zâmbești astăzi şi să îți induci un vibe pozitiv, să iei fiecare moment ca atare şi să nu privești prea mult spre viitor, deoarece vei uita să trăiești prezentul.

De foarte multă vreme te-ai tot gândit să faci o schimbare drastică la propria persoană. Poate fi ceva la nivel estetic sau ceva cu mult mai profund de atât, cert este că astăzi este ziua în care vei face, în sfârșit, schimbarea, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019. De orice natură va fi această schimbare, va avea cu siguranță un efect benefic asupra ta.

Horoscop zilnic Rac

Este o zi bună pentru relația de cuplu, iar cei singuri pot cunoaște pe cineva interesant de care se vor îndrăgosti imediat, potrivit Horoscop zilnic 9 Decembrie 2019. Nu îți mai face atâtea griji, organismul tău dă semne de oboseală și uneori exagerezi cu gândurile negative, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019. Fii mai relaxat!

Racii vor da lovitura cea mare astăzi şi vor găsi formula câştigătoare ce le va aduce marele premiu. Perseverența Racilor va fi răsplătită, iar planurile de viitor vor prinde contur. Poţi, în sfârşit, să te gândești la vacanţa mult visată, să aşterni pe hârtie planurile şi să cumperi astăzi biletele de avion, deoarece vei beneficia de o reducere extraordinară. Sărbătorile se apropie, iar lista de dorinţe ale celor tragi trebuie bifată până la cel mai mic detaliu.

Ești puțin cam dur cu cei din jurul tău uneori. Poate ar fi cazul să te relaxezi și să faci o scurtă analiză asupra felului în care te exprimi; cuvintele dor, iar cei dragi s-ar putea să devină distanți din această cauză, potrivit Horoscop zilnic 9 Decembrie 2019.

Horoscopul zilei Leu

Vrei să vezi imediat rezultate, pentru că muncești foarte mult și ți se pare că nu îți sunt recunoscute suficient meritele, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019. Ești competitiv, iar asta e un lucru bun, dar nu te descuraja! Va veni și momentul tău de glorie.

Astrele spun despre Lei că astăzi vor avea nevoie de pauză. Aceştia îşi vor putea lua liber de la locul de muncă şi îşi vor dedica întreaga zi pentru a se relaxa. Un film bun, floricele şi un pahar de vin. Sau o seara în oraş cu prietenii, unde vei putea dansa şi vei putea să mai uiți de griji. Ori o sesiune la un centru Spa, care te va umple de energie şi te va face să te simţi mult mai odihnit… Tu alegi!

Astăzi vrei să te relaxezi, ai decis să nu te mai gândești la serviciu și la problemele de acolo. Ziua de astăzi este dedicată distracției și prietenilor. Fie că pleci undeva departe de casă, fie că inviți câțiva prieteni în vizită, distracția va fi cu siguranță la cote înalte, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019.

Horoscop azi Fecioară

Ocupă-te de problemele tale și găsește o rezolvare, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019. Nu este bine să te implici în ceea ce fac alții, deoarece e posibil ca bunele tale intenții să se întoarcă împotriva ta. Uneori e de bun augur puțină detașare.

Fecioarele se vor bucura de vizita unor prieteni mai vechi care au plecat din ţară acum ceva vreme. Nimic nu va fi mai frumos decât să povestiți fiecare moment petrecut împreună, să vă aduceți aminte de copilărie şi de vremurile de demult. Ziua va trece cât veţi clipi şi vei fi cuprins de nostalgia anilor de mult apuși.

Ți-ai propus să fii mai relaxat și să iei totul așa cum vine. Este o decizie care va avea un impact benefic asupra vieții tale, dacă reușești să o urmezi până la capăt; ai cu siguranță sprijinul partenerului și al familiei, potrivit Horoscop zilnic 9 Decembrie 2019.

Horoscop zilnic Balanță

Vrei să schimbi ceva în viața ta, cauți să te implici în proiecte noi, pentru că simți că ai stat degeaba prea mult timp. Ai multe idei, dar nu știi exact cum să le pui în practică, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019. Poate ar fi bine să găsești un partener de afaceri cu care să începi o activitate nouă.

Balanţele vor primi un apel telefonic care le va schimba complet starea de spirit. Bucuria îi va cuprinde pe acești nativi, iar astăzi vor zâmbi necontenit. Așteaptă-te în orice moment la veşti noi, la lucruri care te împlinesc şi nu uita să trăiești fiecare moment. Este posibil ca un nou membru să apară în familie sau poate că şeful te va felicita pentru munca de la birou.

Această zi o vei petrece în sânul familiei. Tu, partenerul și câteva rude reprezentați este tot ce aveți nevoie. Un grătar, un pahar de vin și câteva povești din copilărie vor face din această zi una perfectă și nici că îți doreai mai mult, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019. După această zi, cu siguranță îți vei reîncărca bateriile.

Horoscopul zilei Scorpion

La serviciu dai tot ce ai mai bun și aștepți să observe cineva asta. Nu te mulțumești cu laude, ai vrea un post mai important, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019. Nu îți neglija familia din cauza acestei ambiții, fă-ți timp câteva ore să mai ieși cu copiii în parc!

Scorpionii sunt cei care vor primi o invitaţie în oraş de la persoana iubită. Te aşteaptă o surpriză foarte mare şi o seară pe măsura așteptărilor tale. Este momentul să celebrezi iubirea, să fii recunoscător pentru persoana de lângă tine şi să apreciezi mai mult ca niciodată dragostea necondiționată pe care ai primit-o în fiecare zi.

Astăzi ești cu capul în nori; oamenii îți vorbesc, iar tu ești cu gândul undeva departe. Nu te poți concentra pe ceea ce ai de făcut; oricare ar fi lucrul la care te gândești cu atât de multă ardoare, ar trebui să încerci să cobori cu picioarele pe pământ și să fii mai atent la conversație, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019.

Horoscop azi Săgetător

Cei din jur îți recunosc meritele însă simți că nu se întâmplă ce ți-ai dorit, potrivit Horoscop zilnic 9 Decembrie 2019. Ai răbdare și vei vedea că apar și rezultatele. Între timp, ai grijă de tine, mănâncă sănătos și fă mai mult sport, deoarece te va ajuta pe termen lung!

Săgetătorii vor face foarte mult shopping astăzi. Este perioada reducerilor şi nu se vor putea abţine de la a-şi achiziţiona cât mai multe articole vestimentare. S-ar putea ca banii să se ducă şi pe produse de make-up, deoarece promoțiile irezistibile le vor da târcoale. Fii atent să nu cheltuiești tot bugetul, pentru că trebuie să îți rămână bani şi pentru alte situaţii mai speciale.

În viitorul apropiat vei fi nevoit să iei o decizie majoră în ceea ce privește viața sentimentală. Decizia aceasta, odată luată, va întări relația pe care o ai cu partenerul. Este îmbucurător faptul că ai tot sprijinul familiei și prietenilor, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019.

Horoscop zilnic Capricorn

Nu ai o stare prea bună pentru a comunica mai ales cu cei de la serviciu, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019. Ar fi bine să stai departe de discuțiile în contradictoriu; mai bine îți iei o zi de concediu și reflectezi la motivele stării proaste pe care o ai.

Astrele spun că astăzi Capricornii vor realiza ce au pierdut şi vor telefona pentru a se împăca cu persoana iubită. Este o zi plină de dezvăluiri sincere, fapt care te va ajuta să iei decizia finală. Nu te lăsa copleșit de alţi factori externi, gândește-te doar la ceea ce simţi şi doar aşa vei putea lua cea mai bună decizie, te vei simţi împlinit ţi vei continua pe un drum lipsit de remușcări şi de păreri de rău.

Dis-de-dimineață te lovești de o mică neînțelegere cu partenerul de viață. O conversație referitoare la cauza neînțelegerii va pune însă repede capăt problemei, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019.

În planul profesional totul merge bine, ți-ai dori să evoluezi într-o oarecare măsură, dar totul vine cu timpul.

Horoscopul zilei Vărsător

Este o zi bună pentru a-i face o surpriză partenerului de cuplu, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019. Planifică o ieșire romantică, fii relaxat și veți avea parte de momente frumoase împreună. Este bine să acorzi mai multă atenție vieții personale, îți va aduce satisfacții.

Vărsătorii vor primi vor intra în polemici cu colegii de muncă din cauza unor probleme ce par a nu avea nicio rezolvare. Este o zi a intrigilor, în care astrele îți indică să îți păstrezi calmul şi să rămâi cu picioarele pe pământ. Fii atenţi la afirmațiile pe care le faci, pentru a nu determina nişte urmări mai grave care îți pot afecta cariera.

Este posibil să apară diverse oportunități noi, fie un job mai bun, fie o mărire de salariu, care să te ajute să îți mărești venitul. Acest lucru vine când te așteptai mai puțin și într-un moment în care chiar aveai nevoie să îți suplimentezi venitul, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019.

Horoscop azi Pești

Ai o discuție mai aprinsă cu cineva din familie despre modul tău de viață și deciziile pe care le-ai luat la un moment dat, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019. Fii calm și flexibil, această persoană îți vrea binele. Nu e cazul să o iei personal, până la urmă decizia finală îți aparține.

Peştii se vor trezi cu o datorie pe care nu şi-o pot justifica şi vor începe să facă pe detectivii. Trebuie aflate motivele acestui fapt, iar Peştii se pricep de minune atunci când vine vorba de cercetări. Până la urmă ziua se va sfârşi, iar toată lumea va fi lămurită şi lucrurile se vor aşeza singure la locul lor…

O afacere pe care îți dorești de ceva timp să o închei dă semne că se îndreaptă în direcția cea bună, iar acest lucru te bucură mult, astfel că toată ziua vei fi mulțumit și încrezător. Este posibil să fii puțin cam prea încrezător, așadar să ai grijă să nu-i superi pe cei din jur, potrivit horoscop zilnic 9 Decembrie 2019!

Documentare: horoscope.com, astrology.com, astrocenter.com, dailyhoroscope.com, astrostyle.com, cafeastrology.com

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!