Home Horoscop Horoscop de weekend 30 Octombrie – 1 Noiembrie 2020: Racii se scapă de datorii, iar Peștii vor avea parte de unele dintre cele mai bune zile

Horoscop de weekend 30 Octombrie – 1 Noiembrie 2020: Racii se scapă de datorii, iar Peștii vor avea parte de unele dintre cele mai bune zile

autor Elena Yvette
7352 vizualizari
Horoscop-de-weekend
loading...

Horoscopul de weekend 30 Octombrie – 1 Noiembrie 2020. Citeste horoscopul de weekend 30 Octombrie – 1 Noiembrie 2020 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste!

Racii se scapă de datorii, Capricornii au ocazia să petreacă timp alături de cei dragi, iar Peștii vor avea parte de unele dintre cele mai bune zile.

Berbec

În acest weekend vei purta anumite discuții cu o parte din cunoscuți. Unele dintre acestea vor fi mai puțin plăcute, însă va trebui să îți păstrezi calmul și mintea limpede, pentru a nu ajunge ulterior într-o fază pe care să o regreți.

Taur

Dacă prietenii apropiați îți oferă niște sfaturi, ar fi bine să ții cont de ele. Niciodată nu vorbesc în necunoștință de cauză și sunt singurii care te cunosc cu adevărat, în afară de familie, așa că ar fi bine să acorzi atenție cuvintelor pe care ți le adresează.

Gemeni

Se pare că unele probleme mai vechi nu par să se despartă de tine, motiv pentru care te vei concentra întregul weekend asupra rezolvării lor, pentru a te asigura că ai scăpat de ele în totalitate. Pe viitor ar fi bine să fii puțin mai atentă.

Rac

Dacă ai avut niște datorii de achitat, fie ele financiare sau de altă natură, în cursul acestor două zile vei reuși să te scapi de grija lor. Odată ce vei respira ușurată, vei reuși să te odihnești și să te pregătești psihic pentru noua săptămână.

Leu

Prima zi din weekend vei fi prinsă în rezolvarea unor aspecte ce țin de viața de familie și de casă. Duminică vei petrece câteva ore alături de prieteni și te vei relaxa împreună cu ei.

Fecioară

Ți se va propune o ieșire pe care nu prea ai cum să o refuzi, dar nici nu vrei. Programul tău va fi în mare parte ocupat cu această ieșire, iar spre final de weekend vei planifica activitățile pentru noua săptămână.

Balanță

Încearcă să eviți efortul fizic, sănătatea ta nu prea este de acord cu aceasta, cel puțin nu în cursul acestui sfârșit de săptămână. Ar fi bine să te menajezi puțin în cursul acestor zile.

Scorpion

Dacă iei în seamă tot ceea ce spun cei din jur, ajungi numai să te enervezi și chiar să te descurajezi in unele privințe. Dacă ești sigură pe ceea ce crezi, ar fi bine să nu te lași influențată de ceea ce spui alții.

Săgetător

Weekendul acesta va veni însoțit de puțină tensiune, lucru care te va deranja. Fie este vorba de o vizită neașteptată, fie este vorba de niște discuții pe care le vei purta cu unul dintre apropiați, unele care nu vor fi prea plăcute.

Capricorn

Cei dragi nu te vor lăsa singură nici măcar pentru o secundă în cursul acestui weekend. Acest lucru nu te va deranja, ba, din contră, chiar simțeai nevoia să petreci puțin timp alături de ei.

Vărsător

Încearcă să nu te pripești și să nu adopți decizii pe care nu le crezi nici dacă le strigi în gura mare și le repeți la nesfârșit. Dacă este prins la mijloc viitorul tău, ar fi bine să analizezi toate detaliile, oricât de nesemnificative ar părea…

Pești

Astrele au grijă de tine și se pare că weekendul acesta vei avea parte de unele dintre cele mai deosebite momente din ultima perioadă. Dacă cineva simte nevoia să fie într-o bună dispoziție, ar fi bine să stea în preajma ta.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies