Home compatibilitate zodii 6 zodii vor fi testate de astre zilele acestea

6 zodii vor fi testate de astre zilele acestea

autor Elena Yvette
160 vizualizari
6 zodii vor fi testate de astre zilele acestea
  • Zilele acestea, avem cele mai proaspete vești direct de la astre
  • Leii negociază intens
  • Săgetătorii se contrazic

Berbec
21 martie – 20 aprilie
Vei fi ocupat în mare parte, cu întâlniri în cadrul jobului. Este recomandat, să nu dai curs discuțiilor între colegi, ci să îți vezi propriul drum și să-l urmezi, desigur. Emoțiile negative, din nefericire, pot cauza boli precum gastrita sau ulcerele. În plan amoros, atât pentru nativii singuri, cât și pentru cei cuplați, lucrurile merg pe făgașul normal.

Taur
21 aprilie – 20 mai
Inspirația te conduce spre noi drumuri, în ceea ce privește cariera. Tinzi spre un job care să te anime mai mult, mai activ. Muncești suficient încât să te observe superiorii și să poți căpăta un post mai potrivit. În materie de dragoste, pare să fie printre puținele aspecte care să te împlinească, în ultima vreme.

Gemeni
21 mai – 20 iunie
Există posibilitatea să investești, în perioada aceasta. De asemenea, pare să ai noroc, pe plan profesional, pentru că ofertele apar, în cazul tău, ca ciupercile după ploaie. Te arăți puțin afectat de diverse discuții dintre membrii familiei, dar partenerul te ajută, să treci cu brio peste orice necaz ai avea.

Rac
21 iunie – 22 iulie
Nu te grăbi să împărtășești aspecte pozitive ale vieții tale, cu orișicine. Există o serie de “dușmani”, care îți doresc răul, de aceea, misiunea ta pentru zilele acestea, este să îți dai seama care sunt aceia. Îți vei ocupa cealaltă jumătate a lunii, plănuind diverse, alături de partener.

Leu
23 iulie – 22 august
În sfârșit ești gata să lucrezi eficient, fără a te obosi psihic și fizic. Ar trebui să îți mulțumești, pentru eforturile pe care le-ai depus, în clipele în care simțeai că ai fi vrut să te odihnești, căci acum culegi roadele. Pentru tine, este o perioadă chiar perfectă, nimic nu te oprește din a te bucura de absolut totul. La job, au loc discuții și negocieri, iar tu pare să stăpânești de minune această artă.

Fecioară
23 august – 23 septembrie
Simți că vrei să schimbi anumite lucruri, așadar îți vei da viața cu totul peste cap. Din orgolii rănite, din traume nevindecate, vrei să demonstrezi tuturor, că o poți lua mereu de la capăt. Pentru că nu ai timp și nici starea psihică potrivită, nu îți permiți să duci conflicte, iei hotărârea de a elimina pe oricine se opune acestor principii. Pe scurt, un nou început în mijloc de an, ai decis.

Balanță
23 septembrie – 22 octombrie
Avântul cu care pornești, ți se taie, de anumite inconveniente de la job și de acasă. Decizi să nu te amesteci, dar tot te afectează. Vei reuși să te aduni și să te concentrezi pe propria persoană abia mai târziu. În plan profesional, performezi foarte bine. În contextul menționat anterior, așa te menții pe linia de plutire, muncind.

Scorpion
23 octombrie – 21 noiembrie
Deși, începi aprig la lucru, te axezi pe acest aspect și nimic altceva, o revelație te lovește, și brusc, simți puternica nevoie de a fi tu cu tine, într-un context mai favorabil. Mai exact, îți iei partenerul și stabiliți împreună o locație, călătoriți într-acolo. Lasă grijile acasă și bucură-te de acest mini concediu spontan.

Săgetător
22 noiembrie – 21 decembrie
Întâlnești persoane care îți stârnesc interesul. Socializezi foarte mult, plasezi în plan secund jobul și îndatoririle de acolo. Pur și simplu, latura adolescentină ia viață și simți să trăiești din plin. Cu familia, vei avea discuții în contradictoriu, legate de aspecte minore.

Capricorn
22 decembrie – 19 ianuarie
Abordezi probleme delicate cu cei din familie. Nu vrei să întețești lucrurile, așa că te concentrezi pe propria viață, mai exact pe latura amoroasă, a sa. Îți răsfeți partenerul cu cele mai frumoase surprize. Pe plan profesional, nu intervin lucruri care să îți dea peste cap programul, doar anumite persoane din trecut reapar și te îngrijorează.

Vărsător
20 ianuarie – 18 februarie
Dă-ți voie să apreciezi frumusețile vieții. Astrologii te sfătuiesc, să lucrezi într-un spațiu lipsit de stres și foarte aerisit. Ai fi surprins să afli cât de multe lucruri te pot afecta, indirect. În perioada următoare, încearcă să muncești mai puțin și să pui sănătatea pe primul loc.

Pești
19 februarie – 20 martie
Nimic nu pare să te calce pe nervi. Adopți o atitudine relaxată, zen. O parte din tine, simte să nu mai lupte pentru lucruri care nu îi aduc satisfacție, dar cealaltă este conștientă că nu există o altă soluție, pentru moment. Te bucuri de compania celor dragi și păstrezi distanța față de cei care nu te caută decât la nevoie…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies