Home Horoscopcompatibilitate zodii Aceste zodii de bărbați sunt „băiatul mamei”

Aceste zodii de bărbați sunt „băiatul mamei”

autor Elena Yvette
383 vizualizari
baiatul mamei

Cu toții cunoaștem sau avem măcar o idee despre tipologia bărbatului căruia în mod peiorativ și ironic i se spune „băiatul mamei”.

Acești bărbați sunt micile excepții ale clișeului potrivit căruia bărbații sunt în general puternici și independenți. Existența acestor bărbați, a căror autoritate este suprimată în special de figura maternă din viața lor, reclamă clișeele de pe marginea acestui aspect.

Pentru doamnele sau domnișoarele al căror partener se încadrează în această categorie relația poate fi un adevărat periplu, având în vedere că pentru a-și mulțumi soțul sau iubitul trebuie să le fie pe plac întâi mamelor care dețin puterea decizională absolută. Citind în continuare puteți afla care sunt cei cinci bărbați ai zodiacului considerați a fi „băiatul mamei”.

Berbec. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, deși ar putea părea greu de crezut, aceștia sunt considerați a fi „băieții mamei” din cauza dependenței pe care au față de mamele lor. Alegerile făcute în privința domeniului profesional în care activează sunt trecute prin filtrul matern, iar toate realizările pe care cu o ambiție exemplară le obțin sunt dovada recunoștinței față de mamele lor. De asemenea, atunci când un nativ Berbec intră într-o relație sentimentală, este cu siguranță mâna propriei mame, deoarece alegerea îi aparține până și în acest punct.

Săgetător. Printre cele cinci zodii de bărbați considerați a fi „băieții mamei” se află și nativul Săgetător. Aceștia se află, pe bună dreptate, în această categorie din punctul de vedere al doamnelor sau domnișoarelor care au astfel de partener. Oricât de mult ai încerca să-i mulțumești, niciodată nu vei reuși pe deplin. Nativii Săgetător iau întotdeauna în considerare sfatul mamei lor sau, mai bine zis, nutresc o preferință pentru alegerile făcute de aceasta. Prin urmare, chiar și atunci când vor trebui să-și aleagă o pereche de pantofi, le vor cere părerea mamelor.

Fecioară. Nu putem să-i excludem nici pe nativii Fecioară din rândul bărbaților denumiți în mod ironic „băiatul mamei”. Dat fiind faptul că nativii Fecioară știu că tot ceea ce au se datorează eforturilor mamelor lor, vor încerca să nu înșele așteptările acestora și, prin urmare, cuvântul acestora va fi literă de lege. Așadar, un bărbat Fecioară este un bărbat doar pe jumătate independent, cealaltă jumătate fiind una în care influența maternă se manifestă pregnant. Deși partenerele acestora vor încerca să le schimbe concepțiile nepotrivite vârstelor și categoriei naturale în care se încadrează, nu vor reuși sub nicio formă.

Balanță. Dintre toți nativii incluși în această categorie, nativii Balanță câștigă detașat acest titlu de „băiatul mamei”. Deși îi vei separa, nu va trece o zi fără ca aceștia să-și sune mamele și să le întrebe de ce mai au nevoie sau pentru a le oferi ajutorul. De asemenea, partenerele sentimentale ale nativilor Balanță vor fi întotdeauna comparate cu mamele lor în orice acțiune pe care o fac, fie că e vorba de gătit, fie că e vorba de modul în care organizează grădina. Nativii Balanță sunt considerați a fi reprezentații supremi ai acestei categorii dat fiind faptul că aceștia nu ajung niciodată să fie independenți din niciun punct de vedere.

Capricorn. În privința nativilor Capricorn se pot spune multe, inclusiv faptul că asemenea companionilor lor din cadrul acestei liste, trăiesc în umbra influenței materne. Deși nu le convin întotdeauna alegerile făcute de mamele lor, nativii Capricorn se supun și chiar se complac în situația în care se află…

Așadar, dacă mamele Capricornilor nu vor fi de acord cu partenerele sentimentale ale acestor nativi, cu siguranță vor face tot ce le stă în putere pentru a le îndepărta, ceea ce nu va fi foarte greu. Cu toate acestea, nativii Capricorn vor fi întotdeauna lipsiți de reacție și nu vor interveni peste alegerile făcute de mamele lor deoarece ei sunt de părere că „mamele știu mai bine”.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies