HomeHoroscopcompatibilitate zodii Aceste zodii vor fi în culmea fericirii în următoarea perioadă

Aceste zodii vor fi în culmea fericirii în următoarea perioadă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/08/Aceste-zodii-vor-fi-in-culmea-fericirii-in-urmatoarea-perioada.jpg

Astăzi experiențele emoționale ale Gemenilor sunt mai intense decât de obicei. Acesta este motivul pentru care s-ar putea să atragă oameni puternici şi cu viziune. Pentru Fecioară aceasta este o zi despre veselie şi voie bună, plină de distracție, iar pentru Peşti este o zi bună pentru a se gândi la obiectivele lor de viață pe termen lung.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Astăzi detalii despre viața ta cea mai intimă sunt expuse în public. Să sperăm că nu ai nimic de ascuns. Deşi ştim că toată lumea are ceva de ascuns. Păzește-te de argumentele sau izbucnirile publice pe care le-ai putea regreta mai târziu. Gestionează această situaţie cu tact şi încredere în sine.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Astăzi trebuie să ieșiți din cotidian. Dacă nu puteți călători, atunci va trebui să faceți o călătorie mintală și să evadați prin cărți, film sau televiziune. Practic, îți dorești mai multă emoție și stimulare în viața ta! Astrele sunt de partea ta în ceea ce priveşte experienţele noi şi inedite.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Astăzi experiențele tale emoționale sunt mai intense decât de obicei. Acesta este motivul pentru care s-ar putea să atragi oameni puternici şi cu viziune către tine. Acest lucru ar putea avea ceva de-a face cu proprietatea sau obiectele comune care te fac să te simți posesiv. Fericirea ar putea fi chiar dincolo de frică!

Rac (21 iunie-22 iulie)

Astăzi Luna este opusă semnului tău, care îți îndreaptă atenția către relațiile tale cele mai personale. Dacă ai un conflict cu unul dintre acești oameni, va fi mai emoțional. Protejați-vă de reacțiile vulcanice şi cuvintele spuse în grabă fără o conștientizare a rănilor pe care le-aţi putea deschide pe termen lung!

Leu (23 iulie – 22 august)

În ciuda dorinței dvs. de a obține credit pentru dorinţele şi visurile de-o viaţă, va trebui să vă abateți și să puneți nevoile sau dorințele altcuiva înaintea voastră. Este o bucurie să muncești pentru cei pe care îi iubești. Puteţi da dovadă de altruism şi empatie. Credeți că vă puteți gândi la asta în acești termeni nobili?

Fecioară (23 august-22 sept.)

Aceasta este o zi despre veselie şi voie bună, plină de distracție! Revederile vor fi importante. Vă veți bucura de activități jucăușe cu copiii. Cu toate acestea, linia de bază este că doriți să fiți liberi, să fiți voi înșivă în fiecare moment și să faceți ceea ce doriți să faceți, fără restricții din partea celorlalți. Aveţi puterea interioară de a face tot ce vă doriţi.

Balanţă (23 septembrie-22 oct.)

Dacă vă puteți bucura de confidențialitatea locului în care locuiți, acest lucru vă va mulțumi pentru că trebuie să scăpați de cerințe și de zbuciumul lumii voastre externe. S-ar putea să te gândești serios la obiceiurile tale și la modul în care ai de-a face cu ceilalți. Nu uita că întotdeauna există loc pentru îmbunătățiri şi noi începuturi alături de oamenii potriviți!

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Când vorbești cu alții astăzi, vei avea încredere în vânzările tale și vei răspunde la un nivel de comunicare cu oamenii din jurul tău. Nu doriți să petreceți mult timp în discuţii superficiale despre vreme. Vrei să te îndrepți cu hotărâre spre rezultatele la care munceşti de mult timp şi pe care le meriţi din plin. Se anunță o perioadă plină de împliniri şi fericire.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Deoarece vă este ușor să vă identificați cu ceea ce dețineți astăzi, este posibil să nu doriți să împrumutați ceva cuiva. Ai un atașament puternic față de lucrurile tale. Ai o relaţie specială cu bunurile materiale pe care le deţii şi nu eşti deschis la noi experienţe. De asemenea, este posibil să fiți atașat de valorile dvs. și să aflați că vă apărați de cineva, atunci când nu există nimic în joc. Nu vă lăsaţi pradă tentațiilor!

Capricorn (22 dec. – 19 ianuarie)

Luna este în semnul tău astăzi, care apare aproximativ două zile în fiecare lună și când o  face, devii mai emoțional decât de obicei. Acesta este motivul pentru care te simți mai sensibil la sentimentele și stările de spirit ale celor din jur. De asemenea, este motivul pentru care ai nevoie de mai multă afecţiune şi împărtășirea sentimentelor de către cei din jurul tău.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Solitudinea în împrejurimi frumoase vă va atrage astăzi, deoarece aveți dorința de a căuta intimitatea și de a vă relaxa cu mai multă liniște și pace în viața voastră. Această dorință de a vă retrage nu înseamnă că sunteți antisocial. Trebuie să comunicați cu lumea voastră interioară. Drumul regăsirii nu este niciodată uşor, însă roadele acestei munci sunt de neprețuit…

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Contactul dumneavoastră emoțional cu prietenii și membrii grupurilor va fi important pentru dumneavoastră astăzi. De fapt, s-ar putea să te simți protector față de un prieten și gata să îi sprijini sau să-i aperi. Aceasta este o zi bună pentru a te gândi la obiectivele tale de viață pe termen lung.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed