Home Horoscopcompatibilitate zodii ATENȚIE: Ce nu e bine să spui niciodată fiecărei zodii în parte

ATENȚIE: Ce nu e bine să spui niciodată fiecărei zodii în parte

autor Elena Yvette
606 vizualizari
loading...

Cuvintele pot răni uneori pe cineva mai mult decât ne putem imagina. Câteodată, ceea ce adresăm cuiva poate reprezenta chiar sfârșitul relației cu persoana respectivă, fie ea una de amiciție, fie chiar ceva mai mult.

Iată ce este bine să eviți să spui nativului fiecărei zodii în parte:

Berbec: „Nu am timp acum de asta, dar rezolvăm mai târziu.”

Este un semn clar pentru el că nu se va mai pune vreodată problema să abordați acel subiect. Dacă nu clarificați pe moment, este clar că rămâne moartă treaba.

Taur: „Nu a ieșit chiar ca în poză, dar rea nu poate fi.”

Clar ne referim la gătit în acest caz! Chiar dacă ai depus eforturi mari ca să respecți rețeta din carte, dacă imaginea farfuriei tale nu seamănă deloc cu cea din poză, șansele ca partenerul tău să îndrăznească măcar să guste sunt aproape zero.

Gemeni: „Am ajuns mai repede decât am stabilit.”

Dacă urăște ceva mai mult decât îți poți imagina, este faptul că ar putea fi luat prin surprindere sau chiar nepregătit. Nu se supără dacă trebuie să aștepte câteva minute după tine, dar dacă vei ajunge cu mult înainte de ora stabilită, acest lucru îl va deranja destul de tare.

Rac: „Dar stai că…”

Dacă vii cu aceste cuvinte în timp ce vorbește un Rac, ai dat foc carului cu fân. Nimic nu-l enervează mai mult decât atunci când este întrerupt în timp ce vorbește. Dacă ai ceva de spus, așteaptă ca acesta să își termine ideea și afirmă-te abia după aceea.

Leu: „Cu siguranță arată mai bine dacă e purtat de…”

Dacă-i dai impresia că cineva ar putea arăta mai bine decât el purtând o anumită haină, războiul a fost declarat! Nu suportă ideea de a fi comparat cu altcineva, dar mai ales să i se spună că cineva ar arăta mai bine decât el, chiar și atunci când vine vorba de purtatul unui simplu tricou.

Fecioară: Gramatica la pământ.

Dacă nu te exprimi corect din punct de vedere gramatical și nici nu scrii corect, pa, la revedere! Din start ai dat greș și nimic nu va putea îndrepta situația.

Balanță: „Mai încet cu gălăgia!”

Dacă este într-o dispoziție bună sau povestește un anumit subiect cu poftă foarte mare, liniștea nu-i va fi ceva cunoscut acestuia. Așa că încearcă să-l lași să se bucure de moment și nu-l întrerupe.

Scorpion: „De aici te descurci de unul singur!”

Scorpionii sunt unii dintre cei mai atașați de relațiile lor cu partenera de viață. Numai o simplă amenințare de acest gen este suficientă pentru a-l scoate din pepeni.

Săgetător: „Nimeni nu o duce mai greu decât mine…”

Plângerile și dramatizarea nu au ce căuta în viața Săgetătorului, mai ales cele care nu vin din partea lui. Dacă vrei să-l vezi mereu fericit și binedispus, evită să îți plângi de milă și să lași impresia că nimănui nu-i este mai greu decât îți este ție.

Capricorn: „Poți să-mi dai tu, te rog?”

Gândul că nu reușești să te descurci și să gestionezi banii nu-l va încânta foarte mult pe nativul Capricorn. Dacă vrei doar să îți satisfaci doar o poftă banală, ar fi mai bine să te abții.

Vărsător: „Lasă, că se va ocupa X de asta.”

Dacă vrei mereu ca altcineva să finalizeze ceva ce ai început tu, nu te aștepta să fii privită cu ochi buni. Trebuie să demonstrezi că ești capabilă să duci la bun sfârșit ceea ce ai început și nu te aștepta ca altcineva să intervină în locul tău…

Pești: „Ai auzit ce-a spus?!”

Va suna ca un reproș la faptul că el nu privește o situație așa cum ar trebui să o facă. Dacă vrei să-i spui că nu a abordat corespunzător un subiect, fii directă și nu utiliza metoda comparării pentru a face acest lucru.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies