HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cât de grăbită ești să te măriți în funcție de zodie

Cât de grăbită ești să te măriți în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views 3 minute timp de citit

Unele femei visează de mici momentul în care vor îmbrăca rochia de mireasă, pe când altele nu prea par a fi încântate de ideea măritișului; însă toate facem acest pas, fie mai devreme, fie mai târziu.

Iată cât de „grăbită” ești să spui „Da!” în funcție de zodie.

Berbec

Se pare că ești una dintre acele persoane care ar spune „da” fără să se gândească de două ori. Pentru tine este suficient să vezi bărbatul în genunchi cu un inel în mână ca să accepți să te căsătorești cât mai curând posibil.

Taur

Ești o fire rațională și nu tinzi să te arunci cu capul înainte fără a evalua foarte bine ce anume te-ar putea aștepta după ce accepți cererea în căsătorie. Chiar dacă momentul în sine al cererii este unul emoționant, nu te lași condusă doar de emoții și încerci să-ți ții capul pe umeri.

Gemeni

Fiind o persoană căreia îi place aventura, la fel stă treaba și cu ideea de căsătorie. Nu te sfiești să accepți, atât timp cât te gândești că pornești pe un nou drum. Ar trebui să fii mai precaută, uneori un nou drum nu este neapărat unul bun.

Rac

Sensibilă și ușor influențabilă de diverși factori externi, cauți să găsești acea persoană care să îți ofere protecție cât mai repede. Datorită acestui fapt, vrei să te căsătorești cât mai curând, deoarece vezi în aceasta un mijloc de a căpăta protecție.

Leu

Încrederea de sine este cheia care te ajută să-ți găsești partenerul ideal cât mai ușor. Din acest motiv, te vezi în rochie de mireasă într-o perioadă foarte scurtă odată ce ai căpătat încredere în relația pe care o ai.

Fecioară

Pentru a putea spune „da” hotărâtă, ai nevoie de o listă lungă de obiective care să fie bifate. Fără motive serioase, nu vei fi pregătită să accepți ideea de a te căsători, așa că partenerul tău ar trebui să depună eforturi serioase pentru a te putea avea pentru tot restul vieții alături de el.

Balanță

Chiar dacă au un simț dezvoltat atunci când vine vorba să-i „miroasă” pe bărbați, nativele acestei zodii nu se vor grăbi să facă marele pas. Acestea vor accepta doar atunci când sunt sigure că nu ar regreta alegerea făcută, fiind capabile să fugă în lume cu persoana aleasă.

Scorpion

Femeile Scorpion sunt foarte indecise când vine vorba de stabilitate pe termen lung. Le este uneori frică să facă compromisuri și vor să aibă mereu o siguranță înainte de a accepta ceva. În cazul lor, este nevoie de ceva timp pentru a putea căpăta curajul de a spune „da”.

Săgetător

Se pare că implicarea pe termen lung este un lucru greu de imaginat de către nativele acestui semn zodiacal. Le este teamă de a nu-și pierde libertatea și independența, motiv pentru care nu se grăbesc să se căsătorească.

Capricorn

Femeia Capricorn preferă să fie cât mai mult timp de una singură și să facă ceea ce vrea. Iată motivul pentru care căsătoria nu reprezintă o prioritate pentru aceasta și preferă să lase acest aspect să mai aștepte puțin.

Vărsător

Chiar dacă acceptă majoritatea propunerilor primite fără să ezite prea mult, ei bine, nu la fel este și în cazul măritișului. Femeia Vărsător va analiza foarte mult aspectele „pro” și „contra” înainte de a accepta să se căsătorească, așa că trebuie avută puțină răbdare în cazul lor…

Pești

Viața amoroasă a acestor native pare a fi desprinsă din povești. Au mereu parte de relații serioase și pline de momente frumoase, motiv pentru care se simt pregătite să spună „Da!” în orice moment.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed