Homecompatibilitate zodii Ce le calmează pe zodii: Peștii se calmează atunci când li se spune „Te iubesc!”,

Ce le calmează pe zodii: Peștii se calmează atunci când li se spune „Te iubesc!”,

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views 4 minute timp de citit
Ce le calmează pe zodii

Nativii zodiei Pești se calmează atunci când li se spune „Te iubesc!”, nativii zodiei Berbec se vor calma atunci când vor porni într-o nouă aventură sau în momentul în care vor fi aprobați, iar nativul zodiei Taur se va calma când i se va aduce felul de mâncare preferat.

Iată cum poate fi calmată oricare zodie a zodiacului:

Berbec

 • Nativii zodie Berbec sunt firi impulsive, de aceea există riscul de a se enerva foarte rapid; iată câteva soluții pentru a îi calma pe acești nativi ai zodiacului: sugerează-le să faceți o plimbare, o aventură (acest lucru îi va face să uite de nervii precedenți), aprobă nativul zodiei Berbec (adoră să aibă dreptate), gestionează situația în locul său.

Taur

 • Taurii sunt persoane foarte încăpățânate, iar dacă îi vei aproba și îi vei asculta, aceștia se vor calma: O altă metodă de a îi calma este să le oferi mâncarea lor preferată (acești nativi ai zodiacului uită îndată de supărare dacă li se va aduce felul de mâncare preferat).

Gemeni

 • Pe nativii zodiei Gemeni îi vei ajuta să se calmeze dacă le vei spune complimente. Sunt firi foarte comunicative, așadar vorbește cu ei și încearcă să le explici situația în cauză. Un alt mod de a îl face pe nativul zodiei Gemeni să se calmeze este acela de a îl distrage de la problema inițială dându-i un subiect picant de discutat.

Rac

 • Racii sunt firi sensibile, așadar există riscul de a se supăra foarte rapid. Iată câteva sfaturi pentru a îi calma pe acești nativi ai zodiacului: dă-le de înțeles că știi exact cum se simt (Racii se simt neînțeleși de restul lumii, așadar dacă le vei zice că îi înțelegi, se vor simți mult mai bine), distrage-le atenția, iar aceștia se vor calma (mâncarea este un remediu foarte bun pentru acești nativi).

Leu

 • Oamenii născuți sub semnul Leului sunt foarte orgolioși și foarte rar lasă la iveală adevăratele sentimente. Însă, în momentele în care acești nativi se supără, trebuie să le faci complimente, să îți ceri iertare (în cazul în care ai greșit) sau să le vorbești despre superioritatea lor (acest lucru îi va ajuta pe nativii zodiei Leu să se calmeze).

Fecioară

 • Nativii zodiei Fecioară doresc să facă toate lucrurile perfect, iar atunci când nu le ies așa cum își doresc sau când alte persoane le dau planurile peste cap, acești nativi se vor supăra foarte rău. Iată ce trebuie să faci pentru a îl calma pe nativul zodiei Fecioară: sugerează-i să recurgă la o mică pauză, pentru a se relaxa; apreciază-i abilitățile și înțelegerea de care dă dovadă; cazi de acord cu nativul zodiei Fecioară.

Balanță

 • Balanțele sunt foarte buni diplomați și, în general, evită conflictele, iar în momentul în care aceștia se supără, vor evita să intre în discuții contradictorii cu ceilalți; pentru a îi calma pe acești nativi trebuie doar să nu ai ieșiri nervoase; folosește un ton calm, ajută-i pe nativii zodiei Balanță să se relaxeze, iar aceștia se vor calma și vor uita în câteva secunde de conflictul iscat.

Scorpion

 • Scorpionii sunt firi foarte pasionale și dinamice însă apreciază foarte mult sinceritatea, deoarece merg după premisa „mai bine un adevăr dur, decât o minciună dulce”; așadar, în momentul în care un nativ al zodiei Scorpion se enervează, fii sincer cu acesta și se va mai calma, asigură-l de faptul că el deține controlul situației și cere-i să fie rațional.

Săgetător

 • Când nativul zodiei Săgetător se va enerva, poți apela la optimismul său sau să-i aduci aminte de efectul revers (în cazul în care i s-a întâmplat un lucru rău, după aceea i se va întâmpla unul bun) sau îi poți cere iertare (în cazul în care ai greșit față de un Săgetător).

Capricorn

 • Dacă nativul zodiei Capricorn este supărat, fă-l să râdă (umorul ajută Capricornii să se calmeze, în special umorul negru), adu-i aminte că el deține controlul asupra situației în cauză sau oferă-i încurajări de genul „Vei reuși să treci și de acest lucru!” sau „Sunt total de partea ta, nu îți face griji ,te voi ajuta!”.

Vărsător

 • În cazul în care un Vărsător este supărat, evită să-i spui să nu mai fie supărat, deoarece se va supăra și mai rău; în schimb, poți avea discuții cu el despre politică sau despre orice altceva care l-ar putea distrage de la problema inițială sau îi poți cere scuze…

Pești

 • Peștii, atunci când sunt supărați, muncesc mai mult (acest lucru îi calmează, ajutându-i să uite de toate problemele); un alt mod de a calma un nativ al zodiei Pești este acela de a-i crea o stare de confuzie sau îi poți arăta compasiune și că ești înțelegător (că îl înțelegi perfect, acest lucru îl va calma pe nativul zodiei Pești). O altă modalitate prin care îi poți calma pe acești nativi este să le spui cât de mult ții la ei (nativii acestui semn zodiacal sunt foarte sensibili, iar auzirea cuvântului „dragoste” îi va face să se calmeze).

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed