Homecompatibilitate zodii Ce nu vor zodiile sa simtă: Scorpionii urăsc să simtă tristețea

Ce nu vor zodiile sa simtă: Scorpionii urăsc să simtă tristețea

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/09/Ce-nu-vor-zodiile-sa-simta.jpeg

Indiferent că vorbim de zodii puternice sau mai sensibile, există lucruri pe care nu vor să le simtă. Ori le provoacă stări de neliniște, stări de nervozitate sau durere sufletească, fiecare zodie are ceva ce nu ar vrea să simtă niciodată.

Berbec

Berbecii nu vor să simtă nefericirea. Scopul lor este să fie fericiți, să aibă o viață plină de pozitivitate și nu pot avea parte de acest lucru dacă se confruntă cu lucruri ce le provoacă stări de tristețe.

Taur

Persoanele născute în zodia Taur nu vor să vadă cum se simte singurătatea. Firi extrovertite, le place să își facă prieteni noi sau să cunoască posibili parteneri, adoră să facă tot felul de activități colective.

Gemeni

Gemenii urăsc sentimentul de confuzie. Le place să aibă lucrurile sub control și să fie siguri de lucrurile cu care intră în contact. Confuzia îi omoară și vor să știe tot ceea ce se întâmplă cu ei.

Rac

Eșecul este cel mai mare dușman al lor. Fie că vorbim de eșec pe plan profesional, emoțional, personal, familial etc., acest sentiment le poate provoca depresie, fiind firi foarte sensibile.

Nu le place să se confrunte cu situații de acest tip, deoarece vor fi dezamăgiți de ei și vor avea impresia că nu sunt buni de nimic.

Leu

Neglijența nu are ce căuta în lucrurile pe care le simte un Leu. Cum liderul din ei este la orice pas, nu suportă să le scape ceva, deoarece ar însemna că nu mai au totul sub control.

Fecioară

Fecioarele nu vor să simtă schimbarea. Firi destul de comode, nu suportă ca lucrurile să ia o întorsătură prea mare. Le place ca lucrurile să fie exact așa cum le-au lăsat.

Balanță

Ignoranța va scoate la iveală ce este mai urât din ele. Nu suportă să vorbească și să nu fie ascultate, să întrebe ceva și să nu li se răspundă, să fie lăsate când au nevoie de ajutor.

Li se pare normal ca personale apropiate să nu facă aceste lucruri și, tocmai din acest motiv, urăsc acest sentiment.

Scorpion

Scorpionii urăsc să simtă tristețea. Firi extrovertite și foarte vesele, cu o personalitate debordantă, nu vor ca sentimentele negative să își facă loc în viața lor. Își doresc să aibă parte doar de lucruri bune.

Săgetător

Trădarea nu le face bine. Sunt firi sensibile, care își pun sufletul pe tavă și nu suportă să fie lăsați pentru altcineva sau să li se divulge secretele.

Capricorn

Capricornii nu vor să vadă cum se simte pierderea. Le place să câștige mereu și să aibă ultimul cuvânt. Nu vor renunța la ceva nici în ruptul capului și nimeni nu îi poate convinge să o facă.

Vărsător

Teama nu trebuie să aibă loc în viața lor. Vor să înfrunte totul, să fie mereu cu capul sus și să nu se lase doborâți de nimeni și de nimic…

Pești

Respingerea îi face să se simtă în plus, nedoriți. Respingerea este ca o piatră pe inima lor și nu vor să se confrunte cu acest sentiment.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed