Home compatibilitate zodii Ce slăbiciuni au zodiile: slăbiciunea Fecioarei este eșecul

Ce slăbiciuni au zodiile: slăbiciunea Fecioarei este eșecul

autor Elena Yvette
9 vizualizari
Ce slabiciuni au zodiile

După cum știm cu toții, fiecare nativ al zodiacului european vine însoțit de o numeroasă listă de calități si defecte, însă puțini dintre cititorii revistelor află și despre slăbiciunile acestora. Așadar, articolul de azi vă va prezenta câteva din slabiciunile zodiilor!

Ce slabiciuni au zodiile

Berbec

Primul din zodiac, berbecul, este guvernat de Marte ceea ce îl descrie ca fiind un nativ mândru, ambițios, loial dar și impulsiv. Deși cel mai mare defect al berbecului este încăpățânarea, slăbiciunea lui este reprezentată de furie.

Berbecul se teme de conflicte! Se teme de orice factor care ar putea să îl enerveze, deoarece este conștient că nu va putea rezista furiei și își va “împunge” rivalul! Spiritul competitiv al berbecului îl îndeamnă pe acesta spre gesturi necugetate care pot provoca rău oamenilor din jurul lui. Acest nativ ascunde în sine teama de a nu răni persoanele dragi lui, lăsându-se purtat de voința furiei sale!

Taur

Taurul, fire sensibilă, încrezătoare, credincioasă și arogantă-reprezintă una dintre cele mai arogante zodii, conform spuselor astrologilor. Slăbiciunea ascunsă undeva adânc în inima acestora este ignoranța. În adâncul sufletului, taurii se tem de lipsa atenției din partea tuturor. Dacă un taur intră într-o încăpere și nu este salutat și primit „cu aplauze”, acesta intră la bănuieli și chiar se lasă profund afectat, ajungând să considere că el nu mai este important pentru nimeni.

Dacă cineva își dorește să mulțumească și sa cucerească un nativ taur, trebuie să îi acorde toată atenția din lume și încă un pic, altfel, acesta nu se va simți suficient de apreciat!

Gemeni

Guvernații planetei Mercur, gemenii, sunt descriși ca fiind inteligenți, talentați, comunicativi, dedicați, implicați, entuziaști. După aparențe, gemenii reprezintă nativul perfect, sub care mulți își doresc să se fi născut. În realitate nu e chiar așa!

Cel mai mare defect al gemenilor este imprevizibilitatea! Lăsându-se conduși de aspectul imprevizibil din viața lor, nativii gemeni au ajuns la slăbiciunea lor care este strict legată de inadaptabilitate! De fiecare dată când nativul gemeni este în postura de a se prezenta într-un loc nou (poate o petrecere, poate o întâlnire de afaceri sau chiar și  o primă cină romantică) teama lor de a nu se acomoda cu noile persoane și obiceiuri îi pune la pământ.  Până când prind curaj, ascund această teamă foarte bine și nimeni nu poate observa ce simt ei de fapt! Însă, nu ne dorim să fim în pielea lor!

Rac

Planeta care guvernează racul este Luna! Nu degeaba romantismul, tandrețea, compasiunea și empatia sunt punctele lui forte! Nimeni nu știe mai bine decât racul ce înseamnă sa fi romantic! Racul își trăiește sentimentele cu toată ființa si nu lasă nici o senzație sa treacă neobservată pe lângă el!

La fel ca și zodiile precedente și racul are slăbiciunea lui. Ceea ce îl slăbește pe rac sunt emoțiile! Felul de a-și exprima emoțiile este mult prea explicit si ușor de observat, ajungându-se astfel ca viața bărbaților aflați sub acest semn sa fie ușor afectată. Se știe clar că un bărbat urăște să își lase emoțiile să iasă la suprafață însă, involuntar, bărbații rac o fac! Cu toată rușinea, aceștia adoră să plângă și să dramatizare puțin în momentele tensionate sau sensibile, pentru a se simți mai confortabil!

Încă un lucru important despre raci este că aceștia pot ajunge foarte ușor să se simtă rușinați cu partenerul de viață, în cazul în care comportamentul acestora nu este delicat și atent! Grijă și la vocabular! Racul vă poate părăsi pentru un cuvânt ne la locul lui!

Leu

Mărinimosul leu nu doar că este ambițios,  ci este și ferm hotărât in tot ceea ce face! Această hotărâre pe care o prezintă în viața de zi cu zi, atât de lejer, îl face pe acesta sa fie original și imposibil de copiat!

Posesiv din naștere, dominant și dornic de a fi stăpânul tuturor, nativul leu prezintă dorința de manipulare ca fiind cel mai mare defect al lui! Această dorință pe care o pune mereu în aplicare imediat cum își alege victima, este ceva ce-i stă în caracter și nimeni nu-i va putea desprinde această „plăcere” din brațe!

Slăbiciunea leului este amenințarea! Amenințarea venită odată cu apariția cuiva care îi ține piept și care îndrăznește să concureze cu el! În acele momente, leul se panichează și capătă un comportament puțin cam agresiv, pentru autoapărare! Este însă de așteptat, doar vorbim despre un leu!

Fecioară

Fire perfecționistă și serioasă, fecioara își dorește ca toată lumea să funcționeze ca la carte!

Cu trăsături precum senzualitatea, inteligența și  chiar și mândria, fecioarele atrag multe persoane noi în viețile lor. Deși pe lista spre intrarea în viața lor se află o mulțime de oameni, fecioara are grijă să organizeze preselecții cu întrebări gândite cu atenție pentru a-i alege doar pe cei mai „perfecți”! Această zodie nu acordă o șansă oricui, ci dimpotrivă, consideră că merită o șansă doar cei care au posibilități deja bine definite! Fecioarele nu permit oricui să se apropie de ele!

Slăbiciunea fecioarei este eșecul! Pentru fecioare, teama de a nu ieși totul exact ca în instrucțiuni; de a nu funcționa totul după reguli și teama de a eșua chiar și cu cel mai neimportant lucru este un obstacol în viața de zi cu zi. Chiar si faptul că poate nu și-au asortat bine geanta cu pantofii le poate aduce lacrimi în ochi!

Balanță

Rafinata balanță, posesoare de simțuri artistice bine dezvoltate, se lasă condusă de intuiție! Pentru această zodie, nimic din lumea asta nu se poate compara cu intuiția ei! Dacă balanța simte că ceva este greșit, își va asculta imediat simțurile și va lua măsuri de precauție!

Cel mai mare defect al balanței este preocuparea față de opiniile celorlalți! Orice părere despre aspectul fizic al balanței îi poate afecta în mod pozitiv sau negativ starea! Dat fiind faptul că balanța este extrem de nehotărâtă, aceasta va cere foarte multe păreri înainte de a face o schimbare în viața ei! Totodată, slăbiciunea balanței este flirtul! Dacă din viața balanței ar dispărea posibilitatea de a flirta, aceasta ar putea deveni irascibilă sau chiar depresivă! Această zodie nu poate să supraviețuiască fără să se asigure că este dorită și apreciată de persoanele de sex opus!

Scorpion

Iubitor de adrenalină și pasionat de aventură,  scorpionul adoră provocările și încercările! Din punct de vedere sentimental, scorpionul își răsfață partenerul/partenera și îi oferă tot ce este mai bun din el! Acest nativ se limitează totuși și nu are gânduri mari până  când cealaltă jumătate preia inițiativa! Scorpionul se consideră mereu prea tânăr pentru lucrurile serioase!

Cel mai mare defect al acestuia este fuga de responsabilități.  Poți să-i pui și piedică, scorpionul tot va fugi de obligații! Slăbiciunea acestuia este singurătatea.

Cand scorpionul este părăsit se simte de parcă pământul îi fuge de sub picioare.  Tristețea pune stăpânire pe gândurile lui iar acesta devine slab și introvertit!

Săgetător

Spirit călător și aventurier, săgetătorul iubește aventurile de-o noapte!

Acesta adoră să-și petreacă nopțile prin cluburi, prin restaurante și nu acceptă să fie absent de la petrecerile la care se consumă alcool în exces!

Săgetătorului îi place să călătorească, nu să aibă o listă cu locurile la care să se prezinte zilnic, astfel că nu vei ști niciodată unde poți să îl găsești!

Cel mai mare defect al acestui nativ este egocentrismul. Orice vorbește, orice efort pe care îl depune pentru cineva sau orice lucru pe care îl oferă cuiva are un preț scump în mintea scorpionului! Chiar dacă pe moment el încearcă să pară generos, în spatele aparențelor sigur are un motiv pentru care oferă ajutorul! Nimic în viața acestuia nu este pe gratis! Grijă mare la capcanele lui!

Slăbiciunile acestuia, căci aici ne doream să ajungem, sunt aventurile! Dacă scorpionul are dispoziția necesară, nu va trece mult până când își va găsi o partidă bună! Pentru el relațiile sunt inutile, așa că se aruncă în brațele cui este dispus să îl primească pentru o perioadă scurtă de timp!

Capricorn

Această zodie este caracterizată ca fiind o zodie încrezătoare, senzuală și generoasă.

Spre deosebire de săgetător, capricornul oferă totul din dragoste fară să aștepte ceva înapoi! Face acest lucru pentru că este foarte sigur că va putea obține din nou ceea oferă, încât nu pune preț pe lucrurile materiale!

Schimbările bruște de dispoziție reprezintă defectul acestei zodii! Persoanele aflate sub acest semn zodiacal suferă deseori de bipolaritate sau sunt catalogate ca fiind unele cu această problemă psihică, deși poate nu o au! Acest mare defect al lor îi poate împinge spre a fi marginalizați pe nedrept! Știm cu toții că nu toată lumea acceptă persoanele cu probleme!

Ca și slăbiciune, capricornii cedează în fața banilor! Vor cât mai mulți bani, din cât mai multe locuri, pentru a putea trăi bine și pentru a-și putea ajuta apropiații să trăiască bine! Aceștia muncesc până la epuizare și tot nu vor să facă o pauză.

Nu le-ar strica totuși o vacanță!

VĂRSĂTOR

Idealist și imatur, vărsătorul fuge de angajamente și de obligații!

Punctele lui forte sunt inteligența și ambiția, pe care nu le folosește neapărat în cele mai corecte moduri! În general, aceste atuuri pe care le are vărsătorul sunt folosite de către acesta pentru a putea fugi cât mai rapid și neobservat de responsabilități! Nu este nimic de comentat, reușește de fiecare dată!

Și vărsătorul are ca și defect schimbarea brusc-radicală de dispoziție, fapt pentru care nu s-au prea văzut vărsători în relații bune cu capricornii!

Slăbiciunile vărsătorului sunt cele precum alcoolul, drogurile sau țigările! Mai pe scurt, distracția! Acesta nu refuză să le încerce pe toate, ba chiar nici nu poate rezista tentației! Atenție însă, vărsătorul nu va încerca cu oricine, căci urăște să își facă prieteni noi! Acesta se va distra doar cu prietenii lui apropiați!

PEȘTI

Grijului, drăgăstos, sincer, romantic și pasional. Aceasta este prima impresie despre un individ născut în zodia pești!

Există totuși momente în care nativul iese din tipar și devine extrem de gelos și posesiv, acestea fiindu-i marile defecte! Pentru acest nativ, chiar și o glumă despre infidelitatea partenerului de viață îl poate împinge să-și activeze latura geloasă! Peștii consideră că nu există nimic mai rău în viață decât să fie înșelat de partener, iar fixurile acestea nu-i pot fi schimbate de nimeni!

lăbiciunea pe care o prezintă această zodie este înșăși mama acesteia!

Nimeni nu poate să fie pe primul loc, în afară de mama! Mama este sfântă, mama este totul!-consideră peștii.

Iubita/iubitul va ocupa mereu locul 2, dar nu se va putea ridica niciodată mai sus de atât! Peștii sunt în stare să mute munți pentru mamele lor sau chiar să își dea viața pentru ele!

Dacă vă doriți o relație cu cineva din această zodie, trebuie să luați în calcul faptul că nu veți fi niciodată pe primul loc!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!