HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cele mai potrivite martișoare pentru fiecare zodie

Cele mai potrivite martișoare pentru fiecare zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Cele-mai-potrivite-martișoare-pentru-fiecare-zodie in compatibilitate zodii

Pentru că ne aflăm în prag de Martie, luna femeilor, trebuie să alegem mărțisorul perfect pentru a întâmpina primăvara așa cum se cuvine. De obicei ne ia destul de mult timp să îl alegem pe cel perfect. Ne gândim, ne răzgândim, căutăm după culoare și după strălucire ca să atragem cât mai mult atenția. Dar v-ați gândit vreodată să vă alegeți mărțișorul în funcție de zodie? Există vreun criteriu mai personal decât acesta?

Cele mai potrivite martișoare pentru fiecare zodie

Ei bine, astrologii se gândesc la toate, astfel au venit cu propuneri pentru cele mai potrivite mărțișoare pentru fiecare zodie. Indiferent pentru cine doriți să alegeți cadoul perfect, fie pentru soacra perfecționistă, fie pentru mama sau soția gingasă, mai jos veți găsi cele mai potrivite mărțișoare pentru fiecare zodie.

Bijuterii strălucitoare pentru BERBEC

Femeia Berbec debordează în încredere și curaj. Este o fire dinamică pentru care mărțișorul perfect este acela care strălucește, de culoare roșie și care fură privirea oricui. Dacă nu vreți să dezamăgiți cumpărați un mărțișor ornat cu pietre semiprețioase, evitați să alegeți unul ieftin si kitschos.

Flori pentru TAUR

Nativele din această zodie sunt absolut îndrăgostite de flori. Mici, mari, aromate și colorate. Astfel dacă vreți să le faceți fericite, astrele vă recomandă să alegeți un mărțișor care are tematică florală, dar nu uitați să cumpărați și un buchet mare de flori, aranjat exact pe placul lor. Succesul va fi garantat.

Amulete pentru GEMENI

Femeile din această zodie sunt caracterizate prin stabilitate și calm. Un mărțisor simbolic, care aduce și noroc, cum ar fi o amuletă sau un talisman ar aduce zâmbetul pe buzele nativelor din zodia gemeni. O amuletă din cupru sau un talisman din pietre colorate poate fi un cadou de neuitat.

Inimioare pentru RAC

Racii sunt persoane romantice incurabile. Nativele acestei zodii sunt foarte atente la detalii și doresc mereu să fie apreciate. Dacă alegeți mărțișoarele roșii, cu o conotație de iubire cu siguranță nu veți da greș. Pe lângă acestea, cumpărați și o cutie de bomboane în formă de inimă, astfel reușiți să o cuceriți în totalitate.

Mărțișoare personalizate pentru LEU

Nativele acestei zodii se atașează foarte repede de lucrurile pe care le posedă și le este foarte greu să se despartă de ele. Dacă vreți să fiți ținut minte toata viața de către o leoaică, studiați-o și încercați să alegeți un mărțișor cât mai personalizat. Cadoul o să se numere printre lucrurile de care nu va vrea să se despartă niciodată.

FECIOARA iubește tradiția

Dacă vreși să dați pe spate nativele acestei zodii, nu trebui să depuneți foarte mult efort. Ele se mulțumesc cu ceva simplu și tradițional. Un trifoi, o potcoavă sau un ghiocel sigur le va impresiona.

Haine cu stil pentru BALANȚE

Femeile balanță sunt înnebunite după vestimentație cu bun gust. Dacă vă gândiți să cumpărați ceva conservator, răzgândiți-vă repede, că s-ar putea să nu mai vorbeasca cu voi niciodată. Alegerea perfectă pentru această zodie ar fi un cadou vestimentar de calitate la care să fie asortată și o broșă strălucitoare.

Accesorii pentru SCORPION

Nativele din zodia scorpion se vor bucura enorm dacă mărțișoarele primite vor putea fi purtate și parcursul primăverii. Printre cadourile perfecte se numără brățările roșii sau cerceii lungi care vor adăuga un plus de șarm persoanei care le poartă.

SĂGETĂTORILOR le plac aventurile

Femeia săgetător este adepta relațiilor scurte și nu se lasă pradă dulcegăriilor. Evitați să le cumpărați mărțisoare roșii în formă de inimă, deoarece veți fi ignorat în totalitate. În schimb, dacă alegeți o excursie într-un loc călduros, veți face nativa acestei zodii foarte fericită.

Cuvinte sincere pentru CAPRICORN

De 1 martie, femeile capricorn nu așteaptă un mărțișor ci o felicitare în care să găsescă mesaje destinate și personalizate care au însemnătate sentimentală. Aceste felicitări pot fi și hand-made, astfel acestea se vor simți și mai apreciate.

Originalitate pentru VĂRSĂTOR

Femeia vărsător iubește originalitatea și ingeniozitatea. Dacă vreți să o impresionați nu cumpărați ceva banal, cu cât va fi mai original cadoul, cu atât vor aprecia mai mult gestul. Nu cumpărați cadouri la nimereală, s-ar putea să o încurcați.

Strălucire pentru PEȘTI

Nativele din zodia pești sunt atrase de tot ceea ce este strălucitor, fie ele bijuterii sau haine. Pe lângă acestea puteți să le cumpărți și dulciuri, după care sunt înnebunite. Dacă nu vă puteți decide și vă este frică să nu faceți vreo greșeală, întrebațile ce preferințe au, sunt persoane deschise și sigur vă vor răspunde.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed