Home compatibilitate zodii Cine îți este cea mai bună prietenă în funcție de zodie

Cine îți este cea mai bună prietenă în funcție de zodie

autor Arseni Dana
1017 vizualizari
Cine iti este cea mai buna prietena in functie de zodie

Prieteniile sănătoase și de lungă durată depășesc limitele unei simple ieșiri la cafea și necesită mai mult decât o părere despre o ținută sau în legătură cu un băiat. Pentru a avea o astfel de prietenie este nevoie ca și de o parte și de cealaltă să existe o potrivire de caracter și o compatibilitate psihică. În continuare, poți afla care zodie te completează cel mai bine.

Capricorn. Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt zodiile Săgetător și Rac. Printre calitățile Săgetătorului se numără abilitatea de a fi spiritul oricărei distracții și de a-i influența pe cei din jur să-și dorească același lucru, reușind cu succes să schimbe părerea oricărei persoane care consideră asta o pierdere de vreme. De asemenea, Capricornii vor găsi întotdeauna buni confidenți în Raci, fiind unii dintre cei mai buni sfătuitori ai zodiacului și persoane în preajma cărora te vei simți mereu confortabil să te destăinui.

Vărsător. Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt zodiile Leu și Scorpion. Este bine cunoscut faptul că Vărsătorii sunt caractere spontane și stăpâne pe propria libertate, iar Leii merg în aceeași direcție, reușind să te țină departe de monotonie fără a-ți îngrădi nevoia de libertate. De asemenea, Leul știe să ofere sprijin de calitate, susținându-i pe Vărsători în orice demers sau plan nebunesc pe care doresc să-l întreprindă.

Pești. Cele mai bune prietene ale aceste zodii sunt zodiile Balanță și Taur. Balanțele sunt persoane care dețin o sensibilitate aparte și o empatie motivată de dragostea lor față de oameni. De aceea, acești nativi sunt persoanele alături de care veți vrea întotdeauna să vă bucurați de momentele recreative și să vă implicați în acțiuni umanitare. Pe de cealaltă parte, creativitatea Vărsătorilor se completează ideal cu perseverența Taurilor, reușind să pună pe picioare chiar și cele mai ambițioase proiecte.

Berbec. Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt zodiile Săgetător și Balanță. Săgetătorii sunt cei care îți înțeleg cel mai bine dorința de distracție și aventură, tocmai de aceea te vor susține necondiționat în acest sens. Balanța, pe de altă parte, este elementul care îți poate aduce echilibru, deoarece reușește să repare greșelile făcute în momentele în care te-ai aruncat cu capul înainte fără să te gândești la consecințe.

Taur. Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt zodiile Fecioară și Pești. Între Tauri și Fecioare va exista întotdeauna o prietenie ideală, deoarece aceste zodii împart în mare parte aceleași calități și defecte. Pe de cealaltă parte, Peștii sunt cei care reușesc să țină piept personalității puternice a Taurilor, reușind să-i scoată din aria planificărilor și conducându-i pe drumuri ale spontaneității și visării.

Gemenii. Cele mai bune prietene ale acestor zodii sunt zodiile Gemeni și Fecioară. Pentru Gemeni, cel mai bun prieten este chiar un alt nativ Gemeni, deoarece împărțiți aceeași nevoie de libertate, aceeași creativitate și curiozitate, tocmai din acest motiv legați împreună prietenii inseparabile. Fecioarele sunt partide bune în ceea ce privește discuțiile. Întotdeauna vă veți bucura de conversații memorabile și diverse cu aceste zodii.

Rac. Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt zodiile Capricorn și Scorpion. În urma unei întâlniri între un Rac și un Scorpion va fi prietenie la prima vedere. Aceste zodii dau dovadă de empatie și sensibilitate crescută una față de cealaltă. Pe de altă parte, Capricornii le împărtășesc grija pentru familie și dorința de stabilitate, în ciuda temperamentului contrar al acestora.

Leu. Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt zodiile Vărsător și Leu. Prietenia dintre Lei și Vărsători se bazează pe dorința comună de a se distra și a răspunde unor noi provocări. De asemenea, un prieten în aceeași zodie cu tine îți va alimenta întotdeauna dorința de putere și ambiția de a reuși să duci la bun sfârșit orice lucru.

Fecioară. Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt zodiile Capricorn și Gemeni. Pentru acești nativi, Capricornii se dovedesc a fi confidenți excepționali, deoarece vă împărtășesc perspectiva asupra vieții, aceleași obiective și dau dovadă de o loialitate rar întâlnită. Gemenii sunt cei care te vor face să-ți eliberezi sufletul în fața lor cu ușurință.

Balanță. Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt Taur și Berbec. Balanțele și Taurii împărtășesc aceeași pasiune pentru frumusețe și eleganță, pentru estetic, în general. Aveți împreună o viață socială activă și un spirit vesel. Pe de cealaltă parte, Berbecii sunt cei care te scot din monotonie fără să-ți dezintegreze echilibrul, iar tu îi răsplătești cu idei inovatoare și pline de creativitate.

Scorpion. Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt zodiile Rac și Pești. Așa cum spuneam mai devreme, Racii sunt cei mai buni confidenți ai zodiacului, deoarece aceștia reușesc să-ți acorde atenția cuvenită și știu să-ți menajeze sentimentele. De asemenea, Peștii sunt suflete sensibile care se vor dovedi un real sprijin în momentele emoționale de cumpănă…

Săgetător. Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt zodiile Vărsător și Berbec. Săgetătorii își doresc prieteni care să le împărtășească dorința de aventură și pasiunea pentru călătorii. La polul celălalt se află Vărsătorii, reprezentanții spontaneității și acțiunii, dornici să aibă parteneri pe măsură, așa cum le pot fi Săgetătorii.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies