Home Horoscopcompatibilitate zodii Cum eviti o cearta cu fiecare zodie: Berbecii refuză orice sfat din partea altora

Cum eviti o cearta cu fiecare zodie: Berbecii refuză orice sfat din partea altora

autor Elena Yvette
757 vizualizari

Cu cât cunoști mai multe despre fiecare zodie în parte, cu atât mai mult poți evita certurile. Haideți să vedem cum trebuie tratată o ceartă cu fiecare zodie în parte:

Berbec

Berbecii refuză orice sfat din partea altora. Pentru a evita o ceartă cu un Berbec, trebuie să îi adresezi multe complimente, foarte puține critici și sfaturi.

Taur

Pentru a evita o ceartă cu un Taur, trebuie să îi dai dreptate în orice, chiar dacă poate nu este așa cum spune el. Nu contează dacă tu ai dreptate, pur și simplu lasă totul așa cum spune Taurul, pentru a evita orice ceartă.

Gemeni

Pentru Gemeni, controlul trebuie să fie de partea lor în orice situație. Dacă vrei să preiei controlul în fața Gemenilor, aceștia se vor enerva foarte tare. Pentru a nu continua o ceartă fără motiv, evită să îi dai ordine și lasă totul așa cum spune el.

Rac

Chiar dacă te vei certa cu un Rac, situația se poate remedia foarte repede. Tot ce trebuie să faci este să vorbești frumos, iar cearta se va termina.

Leu

Pentru Lei, minciuna este fatală. Pentru a evita orice ceartă, trebuie să dai cărțile pe față și să spui lucrurilor pe nume. Dacă nu este mințit, Leul este foarte înțelegător.

Fecioară

Pentru Fecioară, contează părerile celor din jur. Dacă primește reproșuri nemeritate, aceasta este gata de ceartă. Dacă ai ceva să îi spui, trebuie să fie pe un ton cât mai calm.

Balanță

Pentru aceștia, cele mai importante sunt meritele lor, pe care le evidențiază de câte ori au ocazia. Pe această temă nu trebuie să glumești, deoarece poate ieși o ceartă nedorită.

Scorpion

Pentru Scorpioni, moda este foarte importantă, iar dacă nu vrei să te cerți cu ei, nu le subestima gustul în modă. Chiar dacă nu ești de aceeași părere cu ei pe această temă, nu trebuie să le spui că părerea lor este greșită.

Săgetător

Săgetătorul este monoton, nu ii plac schimbările și acceptă cu greu alte activități decât pe cele vechi. Pentru a evita cearta, nu îi schimba obiceiurile.

Capricorn

Pentru a evita o ceartă cu un Capricorn, trebuie să îl înțelegi foarte bine și să îi susții ideile. Dacă îi împărtășești aceleași idei, nu o să ai parte de ceartă.

Vărsător

Pentru Vărsător este foarte important să nu aibă parte de monotonie și să nu îi impui nimic niciodată. Dacă nu respecți aceste cerințe, cearta se poate instala foarte ușor…

Pești

Peștii se enervează foarte repede, dar la fel de repede își revin la starea loc de dinainte. Cel mai bine este să îi ceri scuze acestui nativ atunci când greșești față de el, iar totul se va termina rapid.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies