Homecompatibilitate zodii Cum să fii plăcut de toată lumea în funcție de zodie

Cum să fii plăcut de toată lumea în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/06/Cum-sa-fii-placut-de-toata-lumea-in-functie-de-zodie.jpeg

Te-ai întrebat vreodată cum ar trebui să procedezi ca să devii acea persoană pe care toată lumea o place? Zodiacul are câteva sfaturi prin care poți acapara atenția fiecărei zodii. Citește și află cum îi poți mulțumi pe toți pentru a deveni persoana „cool” din gașca ta de prieteni, sau, cine știe, pentru a cuceri pe cineva care te interesează din punct de vedere romantic.

Berbec (21 martie- 20 aprilie)

Dacă vrei să te faci plăcută de un nativ al zodiei Berbec, trebuie să-i arăți acestuia că ești o persoană unică și greu de uitat. Nu trebuie să te dai în spectacol sau să încerci prea tare, ci încearcă să-i dovedești că vrei să-i rămâi în memorie.

Taur (21 aprilie- 20 mai)

Un nativ din zodia Taur preferă persoanele care îl acceptă exact așa cum e el. Aceștia sunt persoane care preferă o seară liniștită acasă în locul ieșirilor extravagante, așa că arată-i că ești gata întotdeauna să te mulțumești cu o pungă de popcorn și unul dintre filmele sale preferate.

Gemeni (21 mai- 21 iunie)

Nativii din zodia Gemeni sunt oameni foarte activi din punct de vedere social. Dacă vrei ca un nativ din Gemeni să-ți acorde atenția dorită, arată-i că și tu poți fi sufletul petrecerii.

Rac (22 iunie- 22 iulie)

Onestitatea este calitatea cea mai importantă pe care un nativ din zodia Rac o caută în relațiile interpersonale. Nu-ți irosi timpul întrebându-te dacă acesta te place sau nu, ci încearcă să-i arăți ce fel de persoană ești cu adevărat, iar șansele de reușită vor fi garantate.

Leu (23 iulie- 22 august)

Nativii din zodia Leu apreciază persoanele care le pot arăta cât de mult le pasă de ei. Însă, asta nu înseamnă că trebuie să te dai peste cap pentru a-i câștiga favorul unui Leu, ci arată-i că ești încrezătoare în abilitatea de a-i asigura stabilitate emoțională, iar totul se va așeza de la sine.

Fecioară (23 august- 22 septembrie)

Oamenii născuți sub semnul Fecioară sunt foarte siguri pe ei înșiși și pe lucrurile pe care le vor de la viață. Pentru a te face plăcută de astfel de indivizi, trebuie să le arăți că ești o persoană care le poate oferi sprijin necondiționat.

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

Nativii născuți sub semnul Fecioarei sunt întotdeauna în căutare de relații noi, atât romantice, cât și platonice. Pentru a te face plăcută de un individ născut în această zodie, trebuie să-i arăți că, orice intenții ai avea, ești o persoană care ia în serios orice legătură care se poate închega între voi doi.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Cei din zodia Scorpion sunt misterioși și ezită să-și dezvăluie sentimentele în fața străinilor. Încearcă să guști din misterul unui nativ din Scorpion având o atitudine deschisă, iar acesta te va lăsa să faci parte din viața lui, fără rețineri.

Săgetător (22 noiembrie- 20 decembrie)

Nativii din zodia Săgetător sunt deschiși la minte și caută aceeași calitate în oamenii noi pe care îi întâlnesc. Apropie-te de acest nativ cu încredere în tine însăți și transparență și îți vei asigura negreșit un loc in inima lui.

Capricorn (21 decembrie- 19 ianuarie)

Capricornii se arată reținuți și distanți când întâlnesc persoane noi. Arată-i nativului din această zodie că îi poți alături chiar și în momentele mai puțin fericite și cu siguranță te va lăsa să te apropii de inima sa.

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

Cât despre nativii din zodia Vărsător, aceștia sunt cei mai greu de mulțumit, dar de cele mai multe ori din cauza neînțelegerilor și presupunerilor pe care ceilalți le fac despre ei. Dacă vrei să te faci plăcută de un Vărsător, arată-i că îi poți oferi la fel de mult spațiu pe cât suport emoțional…

Pești (19 februarie- 20 martie)

Nativii născuți sub semnul zodiei Pești adoră oamenii măgulitori însă acesta nu este elementul decisiv care îi determină să accepte persoane noi în viața lor. Arată-i acestui nativ că ești o persoană cu care poate împărtăși diferite experiențe, iar în viitor totul va fi mai dulce decât laptele și mierea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed