HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cum te comporți în rolul fostei iubite în funcție de semnul tău zodiacal

Cum te comporți în rolul fostei iubite în funcție de semnul tău zodiacal

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/în-rolul-fostei-iubite.jpg

Orice femeie joacă la un moment dat viață rolul fostei iubite. Unele dintre noi putem trece foarte ușor peste o despărțire și ne vedem de drum, însă unele nu reușesc să se împace cu ideea că bărbatul pe care l-au avut alături nu mai este al lor.

Agresivă, mai liniștită ca niciodată, ușurată, oare cum te simți după o despărțire?

Iată ce au astrele de spus în această privință.

Berbec

Vei căuta să îți ocupi timpul cu tot felul de activități, probabil unele dintre ele destul de extreme și pline de aventură. Nu ești tipul care să stea să plângă la nesfârșit, însă trebuie să găsești o modalitate bună prin care să treci peste.

Taur

Cu siguranță odată ce relația s-a încheiat, vei fi de negăsit pentru fostul tău. Va avea impresia că ai dispărut de pe fața pământului, însă pentru tine, ce s-a sfârșit, s-a sfârșit pentru totdeauna.

Gemeni

Ești devastată în interior, însă nu lași ca acest lucru să iasă la suprafață. Porți o mască care îți ascunde toate durerile interioare și încerci să zâmbești chiar dacă nu mai vezi niciun motiv de fericire.

Rac

Îți este greu să te împaci cu ideea că totul s-a terminat și probabil va dura o perioadă destul de lungă ca să poți uita de el. Te vezi greu iar de una singură, motiv pentru care nu reușești să îți vezi de viață în continuare așa cum ți-ai dori.

Leu

Vei căuta să faci schimbări majore în viața ta. Nu mai vrei să îți amintească nimic de ceea ce a fost, așa că ești dispusă să modifici totul ce îți amintește de el, ba chiar să nu mai vezi nicio urmă a ceea ce a fost cândva.

Fecioară

Vei purta o oarecare ură față de fostul iubit și cu siguranță nu ți-ai dori ca acesta să aibă parte de zile fericite fără ca tu să-i fii alături. Vei căuta să îți fie mai bine și vei încerca să nu mai repeți aceeași greșeală încă o dată.

Balanță

Îți spui că lucrurile trebuiau să se întâmple așa și îți vezi de viață în continuare. Nu te plângi prea mult, deoarece realizezi că ar fi doar o pierdere de vreme și că ai putea face ceva ce să îți fie de folos.

Scorpion

Iubești cu putere și ajungi să ai resentimente la fel de puternice. Cu siguranță vei încerca să-l faci și pe el să se simtă la fel de nasol cum te simți tu și nu îl vei ierta niciodată dacă vina a fost a sa.

Săgetător

Greu de crezut, dar, în majoritatea cazurilor, rămâi în relații bune chiar și după o despărțite. Treci peste și nu vrei să lași urmă de resentimente. Preferi să fie loc de un „Bună ziua” și nu de un „Adio” amar.

Capricorn

Cu siguranță nu vei adresa unele dintre cele mai frumoase urări odată ce ajungi în pragul despărțirii. Îți verși oful, nu mai vrei să auzi de el și încerci să nu mai ai niciun fel de contact.

Vărsător

Chiar dacă relația s-a încheiat, există mari șanse ca tu să mai visezi încă la fostul tău iubit și la momentele de dragoste de care ai avut parte alături de el. Te desprinzi destul de greu de ceea ce ține de istorie, iar asta se vede…

Pești

Suferi și te scapi de tot ceea ce îți amintește de el. Nu porți ură sau resentimente, iar asta chiar dacă îți este greu să lași totul în mâinile istoriei. Aștepți să treacă totul odată cu timpul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed