Cumpene și dezamăgiri pentru 3 zodii în Octombrie

Share

Luna octombrie este o lună foarte, foarte importantă pentru mai mulți dintre nativii zodiacului. Luna aceasta este plină de tranzituri astrologice, este o perioadă în care veți fi invitați să vă puneți ideile în ordine, este perioada în care luați decizia conștientă de a evolua. Din păcate, trei zodii se vor confrunta cu dezamăgiri.

Indiferent de semnul dumneavoastră zodiacal, energia lunii octombrie se va manifesta astfel încât să puteți profita de aceasta pentru a vă bucura de toamnă, a vă exploata creativitatea, a vă crește contactele sociale și a fi într-o stare mai veselă și optimistă.

Berbec: Luna aceasta începe cu dorința de a face ceva, orice, pentru a vă simți productivă. Însă, spre nemulțumirea semnului dumneavoastră harnic, păreți că vă aflați într-un moment de reținere. Poate că sunteți agățată de ceva din trecutul dumneavoastră, mai mult decât ați vrea să recunoașteți. Nu este nimic în neregulă dacă vă luați câteva zile libere din programul dumneavoastră obișnuit pentru a vă pune gândurile în ordine.

Veți fi foarte productivă la locul de muncă, veți rezolva sarcini dificile, și, mai mult, cei din jur vă vor asculta cu atenție sugestiile. Aceasta este perioada anului în care darurile naturale au șansa să strălucească. Dacă șeful dumneavoastră vă dă cuvântul la o întâlnire importantă, cu siguranță îl veți impresiona pe deplin.

Taur: Luna octombrie nu va fi luna în care întâlniți o mare dragoste. De fapt, este foarte posibil să întâlniți mai mult o persoană care ați crezut că este o iubire reală, dar s-a dovedit a nu fi exact ceea ce vă doreați. Și asta vă dezamăgește profund, pentru că tocmai sperați la mai mult.

Din păcate, chiar dacă sperați să aveți o relație pe termen lung cu această persoană, adevărul este că ea nu căuta nimic serios. Dar nu uitați niciodată, după ploaie este întotdeauna soarele. Și doar pentru că cineva v-a frânt inima, nu înseamnă că nu veți mai putea fi niciodată fericită. Timpul vindecă toate rănile și vă va ajuta să faceți față situației.

Gemeni: Scăderea activității în afaceri continuă, deși economia poate fi menținută datorită faptului că sunteți precaută și ați pregătit rezerve. Fiți optimistă, deoarece spre sfârșitul lunii majoritatea problemelor care v-au afectat vor dispărea!

Este totuși o lună proastă pentru a vă găsi un nou loc de muncă, mai bine să aștepți un moment mai bun. Partea bună este că aveți mare sprijin din partea partenerului în problemele financiare menționate anterior.

Rac: Luna octombrie este o lună liniștită din toate aspectele, cu excepția nativilor care, sunt implicați într-o moștenire care cauzează probleme în familie și este posibil ca, după toate eforturile, să nu existe nicio rezolvare.

Cheltuielile personale sunt mai mari decât în ​​mod normal, și nu din cauza profesiei, ci din cauza problemelor private. Ideal este să vă găsiți un loc de muncă mai bine plătit, chiar dacă nu este exact ceea ce vă doriți momentan. Profitați de ocazie, astfel încât atunci când veți ajunge într-o poziție favorabilă să puteți face schimbarea mult dorită.

Este posibil ca un frate sau o soră să organizeze o petrecere, poate o nuntă sau un botez, la care veți participa cu bucurie.

Leu: Interferențele și dificultățile de comunicare pot apărea cu diferite persoane din mediul dumneavoastră, indiferent dacă este vorba de familie sau de locul de muncă.

Nu este o lună foarte bună pentru a vă schimba locul de muncă, deoarece, deși puteți fi angajat, va fi în condiții oarecum precare.

Este posibil să apară motive de geloziei în cuplu, existând suspiciuni că partenerul dumneavoastră poate avea o relație ascunsă. Oricum ar fi, acest lucru va veni cel mai probabil în conversație și va crea o atmosferă foarte încărcată între voi.

Fecioară: Un membru al familiei dumneavoastre, eventual un frate, încearcă să medieze conflictele pe care le aveți acasă cu partenerul. Ar putea fi de mare ajutor, deoarece el poate fi persoana potrivită pentru a readuce totul la normal, ceea ce în cele mai multe cazuri se va întâmpla înainte de sfârșitul lunii. Încercați să vă înțelegeți mai mult partenerul de cuplu!

Se recomandă să nu vă luați angajamente, să nu semnați contracte de risc și să generați cheltuieli care se situează în medie într-o lună normală.

Balanță: Din păcate, sentimentele dumneavoastră pozitive sunt umbrite de un eveniment care vă va răni profund. Este posibil să aveți o mare dezamăgire din partea unei persoane dragi, cel mai probabil, a partenerului de viață. Persoana pe care ați crezut-o sinceră s-a dovedit total opusă așteptărilor dumneavoastră. Chiar dacă sunteți profund dezamăgită, veți trece peste această cumpănă mai repede decât credeți.

Este posibil ca luna octombrie să nu fie cel mai bun moment pentru a fi fericită cu cineva, dar priviți-o dintr-o altă perspectivă: puteți petrece această lună cu familia.

După o astfel de dezamăgire, este foarte important să nu pierdeți speranța iubirii adevărate și să nu pierdeți din vedere lucrurile cu adevărat frumoase din viață.

Scorpion: Este o perioadă norocoasă pentru a găsi de lucru sau a schimba compania la care lucrați. Luna octombrie este excelentă în ceea ce privește dragostea, existând posibilitatea unei călătorii-surpriză într-un loc exotic. Cu toate acestea, aveți grijă cu o persoană din mediul dumneavoastră de lucru, deoarece există o atracție reciprocă fără a fi întrecut până acum nicio graniță, deși luna aceasta riscul este mare. Evaluează situația și riscurile, deoarece, în același timp, ar putea deveni o problemă.

Săgetător: Luna aceasta sunteți deosebit de binedispus și vor exista numeroase oportunități de a începe o activitate ce vă relaxează sau un hobby.

Indiferent de pierderile financiare sau de deficiențele pe care le-ați avut recent, începeți să fiți mai optimist și să vă adaptați la această situație care va rămâne, momentan, pe o linie de plutire. Chiar dacă ați abordat aceste schimbări în acest moment, a venit timpul să vă uitați la strategia dumneavoastră pe termen lung când vine vorba de bani și să vedeți dacă este într-adevăr la înălțimea provocărilor momentului prezent.

Capricorn: În acest moment s-ar putea să credeți că dezamăgirea și durerea sunt foarte departe de dumneavoastră, dar în octombrie s-ar putea să aveți parte de o dezamăgire la care nu v-ați fi așteptat; cel mai probabil, veți avea parte de o despărțire. Sunteți de obicei o persoană puternică și foarte independentă, care gândește foarte rațional și analitic și care îi poate intimida pe alții din când în când.

Cel mai bun lucru într-o astfel de situație este să vă luați ceva timp pentru a face față situației în care vă aflați. S-ar putea să doară foarte mult la început, dar veți observa că, în timp, durerea dispare. Cu prietenii potriviți și sprijinul familiei, veți uita în curând cauza durerii dumneavoastră.

Vărsător: Luna aceasta s-ar putea să aveți parte de conflicte cu oameni din domenii diferite. La locul de muncă veți funcționa la capacitate maximă. Cu toate acestea, pot exista și cheltuieli neașteptate. Exisă, de asemenea, posibile probleme cu partenerii de muncă sau subordonații.

Partea bună este ca totul funcționează perfect cu partenerul de cuplu. Pentru cei care nu au în prezent o relație, luna octombrie nu face mai ușoară găsirea acesteia, totul se va dovedi contrariul a ceea ce credeți despre acest subiect, așa că nu acordați importanță, deoarece există slabe șanse să vă întâlniți sufletul-pereche în octombrie.

Pești: Luna aceasta vă poate găsi mai sensibilă decât de obicei. Sunteți deja un semn foarte sensibil. Cel mai probabil nu vă veți simți bine să faceți ceva chiar și puțin în afara zonei dumneavoastră de confort. Faceți ceea ce vă face să vă simțiți în siguranță, dar rețineți că doar pentru că ceva nu este familiar nu înseamnă că e ceva rău…

Astrologii vă sfătuiesc să priviți în afara dumneavoastră și a propriilor nevoi. Viața dumneavoastră socială a suferit câteva schimbări serioase, dacă nu chiar răsturnări totale – poate că ați găsit un nou cerc de prieteni sau să ați rupt legătura cu prieteni ale căror valori nu se mai aliniază cu ale dumneavoastră.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news