Homecompatibilitate zodii De ce sunt obsedate zodiile …Leul este obsedat de propria persoană

De ce sunt obsedate zodiile …Leul este obsedat de propria persoană

autor Nicula Clara
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/01/De-ce-sunt-obsedate-zodiile.gif

Se spune că fiecare dintre noi are, de-a lungul vieții, anumite obsesii sau
fixații. Pe unele dintre acestea este posibil să le conștientizăm și să ni le asumăm, pe altele însă este posibil să le ignorăm. Specialiștii în astrologie sunt de părere că fiecare semn zodiacal se confruntă, mai mult sau mai puțin, cu aceste obsesii.

BERBEC:
– Deoarece este o fire directă și încăpățânată, de cele mai multe ori nativul Berbec se aruncă cu capul înainte în orice situație. Deși nu prea crede în superstiții, totuși are și el câteva obsesii: are impresia că toată lumea trebuie să asculte de el pentru că el știe totul cel mai bine; este nerăbdător față de anumite lucruri sau situații deoarece consideră că îi irosesc timpul degeaba.

TAUR:
– Cei mai mulți dintre nativii Taur sunt indivizi care se atașează foarte tare de cei apropiați și leagă relații strânse de-a lungul vieții. Cu toate acestea, ei se confruntă cu anumite temeri care tind să devină chiar obsesii: se tem foarte mult să nu-și piardă echilibrul și stabilitatea în relațiile cu familia și prietenii; devin foarte posesivi la un moment dat, au impresia că totul le aparține.

GEMENI:
– Nativii Gemeni sunt, în general, firi foarte libere și independente; tocmai din
acest motiv, ei nu prea manifestă niciun fel de obsesii sau „fixuri”. Sunt de părere că totul este trecător și orice are rezolvare.

RAC:
– Foarte diplomat, liniștit din fire, nativul Rac este foarte greu de scos din
propriul confort. Mânați fiind totuși de intuiție și stări emoționale, acești nativi tind să dezvolte obsesii vizavi de familie, copii, obiceiuri.

LEU:
– Nativul Leu pare a fi, de departe, liderul horoscopului. Tocmai din acest motiv, devine obsedat de propria persoană, adoră să fie lăudat, mai ales în public. Face o adevărată obsesie din a-i fi recunoscute meritele, de a primi constant premii și recompense.

FECIOARĂ:
– Nativii din Fecioară pot fi denumiți cu ușurință „fixiștii” horoscopului. Au
tendința să dezvolte obsesii pe mai multe direcții: totul, dar absolut totul, trebuie să fie în ordine; pentru ei orice trebuie să fie perfect, în cele mai mici amănunte; manifestă o tendință foarte puternică de a eticheta și de a judeca.

BALANȚĂ:
– Este cel mai echilibrat semn zodiacal, iar din acest motiv până și micile „fixuri” încearcă să le exprime într-un mod rațional. De cele mai multe ori se concentrează atât de mult în luarea unei decizii, analizând în detaliu fiecare aspect al situației, încât ajunge să transforme această nehotărâre într-o adevărata obsesie.

SCORPION:
– Se spune despre nativul Scorpion că este cel mai „obsedat și fixist” semn
zodiacal din horoscop. Întotdeauna va avea suspiciuni și nemulțumiri la adresa celor din jur. Fiind extrem de încăpățânat și exigent, tinde să facă o obsesie din a-i manipula pe ceilalți, de a crea situații conflictuale, de a-și exprima părerile într-un mod mai agresiv.

CAPRICORN:
– Deși este o zodie care se caracterizează prin multe complexe, Capricornul
este capabil să se prefacă foarte bine. Cea mai mare obsesie a lui este aceea de a deține controlul asupra tuturor oamenilor și situațiilor care îl înconjoară. La fel de „fixist” devine și atunci când vine vorba de a-i sfătui sau de a-și exprima părerile vizavi de ceilalți, deoarece consideră că dreptatea este întotdeauna de partea lui.

VĂRSĂTOR:
– Putem spune despre nativul Vărsător că este unul dintre cele mai nonconformiste semne zodiacale. Mereu un spirit liber, care spune direct ceea ce gândește, Vărsătorul are adeseori tendința de a manifesta anumite „apucături” paranoice și idei fixe, peste care nu trece cu ușurință…

PEȘTI:
– Nativii Pești sunt considerați a fi cei mai iubitori și devotați dintre toate semnele zodiacale. Au o capacitate de a ierta și de a înțelege foarte bine dezvoltată însă, cu toate acestea, Peștii își exprimă și își asumă câteva obsesii: pentru ei adevărul nu este niciodată unul singur, orice problemă are mai multe înțelesuri și sunt destul de „fixați” pentru tot ceea ce înseamnă lumea magiei și a superstițiilor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed