HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Cum îi faci geloși pe cei din jur în funcție de zodie

HOROSCOP: Cum îi faci geloși pe cei din jur în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
Cum-îi-faci-geloși-pe-cei-din-jur-în-funcție-de-zodie in compatibilitate zodii

Cu siguranță cunoști care sunt atuurile tale și la ce anume ești mai pricepută, însă te-ai gândit cum stai la capitolul „Stârnește gelozie”? Dacă nu, iată că acum ți s-a ivit ocazia să faci acest lucru.

Iată cum îi faci geloși pe cei din jurul tău în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Într-un astfel de caz, femeia Berbec apelează la spontaneitate, aventură și este este mereu deschisă la ideea de a încerca experiențe noi, probabil unele dintre cele mai provocatoare. Toată lumea își dorește să aibă acest curaj, însă puțini vor fi cei care vor îndrăzni să facă tot ceea ce este dispusă femeia Berbec să facă.

Taur

Femeia Taur nu apelează niciodată la sfaturile celor din jur. Este o fire independentă și face tot ceea ce își dorește. Nu așteaptă să primească undă verde din partea nimănui și acționează după propria voință.

Gemeni

Creativitatea femeii Gemeni este cea care stârnește gelozia și invidia celor din jur. Toți și-ar dori să aibă spiritul ei inovator și farmecul pe care-l emană prin intermediul acestuia, însă puțini reușesc.

Rac

Iubirea este punctul forte al femeii Rac. Modul în care poate ajunge aceasta să iubească este parcă desprins din filmele de dragoste, multă lume ajungând să râvnească la capacitatea ei de a oferi dragoste și afecțiune.

Leu

Femeia Leu știe ce își dorește și, dacă nu depinde de ea, știe cum să ceară ceea ce își dorește. Acest lucru va provoca numeroase gelozii și invidii din partea celor care se află în preajma ei, aceasta reușind mereu să obțină ceea ce își dorește.

Fecioară

Femeia Fecioară este una dintre cele mai pricepute atunci când vine vorba de soluționarea unei probleme. Oricine și-ar dori să lucreze cu un astfel de coechipier, mulți dintre colegii ei de la locul de muncă ajungând să se certe din acest motiv.

Balanță

Relațiile de prietenie ale femeii Balanță sunt cele care provoacă gelozia în rândul celor din jurul ei. Toți prietenii pe care-i are sunt unii dintre cei mai buni, iar acest lucru se datorează faptului că nativa acestei zodii este foarte sociabilă și știe mereu cum să întrețină o relație frumoasă de prietenie.

Scorpion

Femeia Scorpion este o persoană stăpână pe sine și intensă. Toată lumea și-ar dori să aibă un caracter ca al ei, determinarea ei fiind una de invidiat. Cu siguranță nu este o persoană pasivă, iar acest lucru este observabil.

Săgetător

Simțul umorului este „acel ceva” al femeii Săgetător ce reușește să-i facă pe cei din jur să își dorească să fie exact ca ea din acest punct de vedere. Toată lumea o invidiază și este geloasă pe nativa acestei zodii datorită amuzamentului ei, însă nu toți îl pot avea.

Capricorn

Femeia Capricorn este una dintre cele mai îndrăznețe femei, astfel reușește mereu să provoace gelozie față de persoanele din jur. Orice vis pe care-l are îl transformă în realitate și niciodată nu rămâne cu dorința neîmplinită.

Vărsător

Sufletul bogat al femeii Vărsător este ceva ce oricine și-ar dori să aibă. Spre deosebire de ceilalți, aceasta știe să empatizeze foarte bine, lucru care o face să știe mereu cum anume îi poate ajuta pe cei din jur și cum să le ofere afecțiune…

Pești

Intuiția bine dezvoltată este magnetul care atrage gelozia celor din jur în cazul nativei acestei zodii. Chiar dacă nu este observabilă de la prima vedere, odată descoperită de cei din jur va deveni punctul lor de interes față de femeia Pești.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed