Home compatibilitate zodii Horoscop Weekend 12-14 August. Fecioarele au parte de schimbări importante în viața lor

Horoscop Weekend 12-14 August. Fecioarele au parte de schimbări importante în viața lor

autor Elena Yvette
151 vizualizari
Horoscop Weekend 12-14 August. Fecioarele au parte de schimbari importante in viata lor
  • Horoscop Weekend 12-14 August pentru toate zodiile
  • Previziuni astrale pentru acest weekend

Berbecii se concentrează asupra viselor lor, Fecioarele își dedică timpul prietenilor adevărați, iar Capricornii își consolidează relațiile cu partenerii lor.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Gândurile tale sunt clare, iar sensibilitatea ta este concentrată. Acum este momentul potrivit pentru a lua atitudine. Nu lăsa insecuritatea și teama să te împiedice să îți urmezi visele. Realizează faptul că acțiunile pe care le vei face în acest weekend nu trebuie să aibă o amploare covârșitoare pentru a fi eficiente. De fapt, este tocmai contrariul.

Taur (21 aprilie – 20 mai)
S-ar putea să te simți constrâns să faci ceva ce nu vrei să faci în acest weekend. Poate că ați făcut o promisiune în ceea ce privește îndeplinirea unui proiect. În orice caz, dacă nu te simți confortabil, verbalizează acest lucru. Energia din acest sfârșit de săptămână îți îmbunătățește capacitatea de a te exprima și de a fi înțeles.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Te simți plin de energie și nu vrei să lași ca acest sfârșit de săptămână să treacă fără a avea parte de evenimente notabile. În prima parte, vei dori să îți pui la punct locuința, după care să te relaxezi, pentru a putea fi pregătit de distracție. Ai în plan să te întâlnești cu prietenii pe care i-ai cam neglijat în ultimul timp. Problemele din cursul săptămânii vor fi uitate și tot ceea ce îți dorești este să te petreci.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Ar putea fi înfricoșător pentru tine să faci ceva riscant de teama unui conflict sau eșec. Poate că ai încercat să devii invizibil în diferite situații pentru a evita să fii observat. Aceste mecanisme de apărare îți pot servi pentru o vreme, dar acționând din frică sau vină nu te va duce acolo unde trebuie să ajungi. Pentru a atinge ceea ce vrei, trebuie să acționezi cu încredere, dragoste și credință.

Leu (23 iulie – 22 august)
Diferite activități ar putea să te pună în lumina reflectoarelor în acest weekend. Unele lucruri pe care le-ai făcut ar putea să-ți aducă recunoștința publică. Energia și entuziasmul tău sunt deja ridicate și, probabil, dorești să faci din ce în ce mai multe. Acest lucru ar putea să îți schimbe perspectiva asupra locului de muncă actual. Totuși, nu te grăbi să iei o decizie. Trebuie să analizezi situația foarte atent.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Acest sfârșit de săptămână este dedicat schimbărilor. Uită-te la relațiile pe care le ai și decide care sunt adevărații tăi prieteni. Ești loial și de încredere, dar de ce să fii loial oamenilor care nu împărtășesc acest lucru și cu tine? Ai dat acestor așa-numiți prieteni o mulțime de șanse să își demonstreze afecțiunea. Este timpul să îi lași în trecut și să îți dedici timpul prietenilor adevărați.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Este posibil să simți nevoia să fii activ în acest weekend. Aproape toata lumea preferă uneori activități liniștite, cărți sau pur și simplu lenevit. Însă sănătatea ta poate suferi dacă ești prea inactiv. Aerul proaspăt, exercițiile fizice și soarele sunt vitale pentru starea ta, așa că pune-te în mișcare!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Găsește noi modalități de a-ți extinde orizontul. Internetul are un număr infinit de resurse și informații de explorat. Există diferite cursuri la care poți aplica direct online. Gândește-te la ceea ce îți face plăcere să înveți. Fie că este vorba de judo sau de limba italiană sau de prelucrarea lemnului, totul este pe internet. Astfel, vei reuși să te dezvolți profesional și nu numai.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)
Așteaptă-te la un impuls suplimentar de energie fizică în acest weekend. Este o zi excelentă pentru a-ți face ordine prin locuință, pentru a face sport sau pentru a te plimba prin aer liber. De asemenea, este momentul ideal pentru a mai arunca o privire asupra obiectivelor pe care le ai. Ești acolo unde vrei sa fii în această etapă a vieții tale sau sunt schimbări care trebuie făcute?

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)
Dragostea și romantismul te cuprind în acest weekend. Totuși, încearcă să nu fii prea dur în privința acestor sentimente. Realizează faptul că dragostea nu înseamnă neapărat ca totul să fie perfect. Respectul și atenția sunt absolut necesare pentru a menține o relație sănătoasă. Ar trebui să poți integra aceste elemente în relația pe care o ai. Se poate ca ele să fie chiar elementele lipsă pe care le căutai.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Visele și meditația ar putea duce la o înțelegere mai bună a modului în care trebuie să îți gestionezi cheltuielile. Intuiția ta este foarte puternică. De asemenea, s-ar putea ca în acest sfârșit de săptămână să ai câteva idei surprinzătoare. Indiferent de cât de măreață este ideea, gândește-te bine înainte de a lua o decizie. Un plan scris de acțiune pentru orice ai face ar fi de ajutor.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Uneori, emoțiile tale îți depășesc gândurile raționale și ajungi să acționezi din impuls. În acest sfârșit de săptămână vei descoperi că mintea și inima ta sunt aliniate la probleme importante și că funcționează bine împreună. Încearcă să nu cazi în cealaltă direcție, devenind prea rațional. Scopul tău este acela de a găsi cel mai bun echilibru pentru tine…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies