HomeHoroscopcompatibilitate zodii Horoscopul sincerității pentru fiecare zodie: Taurii mint pentru a atrage o persoană de partea lor

Horoscopul sincerității pentru fiecare zodie: Taurii mint pentru a atrage o persoană de partea lor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/03/Horoscopul-sinceritatii-pentru-fiecare-zodie.jpg

Toți mințim în felul nostru, unii mai bine alții mai prost și cu diferite scopuri. Uneori, mințim pentru a evita o situație urâtă, alteori pentru că așa ne place. Sinceritatea este importantă în orice fel de relație și poate înlătura obstacolele dintre oameni. Un adevăr dureros va fi mai benefic ca o minciună comodă.

O relație sinceră aduce armonie între oameni și este unul dintre secretele acelor căsnicii de durată. Nu este simplu să fii un om sincer, căci adevărul are urmările sale: transformă oamenii și ideile și schimbă statutul relațiilor.

Berbec

Berbecii sunt pe jumătate sinceri într-o conversație. Mint fie în legătură cu locul de muncă, fie se laudă prea mult, pentru a atrage interesul oamenilor. Au probleme legate de încrederea în sine și preferă să și le mascheze în felul acesta.

Taur

Taurii mint pentru a atrage o persoană de partea lor. Se victimizează și joacă rolul omului nevinovat, iar când sunt siguri de cucerire, își părăsesc victima. Își continuă jocul și cu alți oameni, iar minciuna este un ciclu continuu în viața lor.

Gemeni

Arta de a minți nu este stăpânită prea bine de nativii Gemeni. De aceea, preferă să fie sinceri cu cei din jur, dar le mai scapă și câte o minciună nevinovată. Sunt depistați imediat când mint, pentru că gesturile îi trădează.

Rac

Racii sunt sinceri cu prietenii, dar își mint părinții de obicei pentru a obține ajutor financiar. Relațiile din familie sunt excelente și profită de faptul că sunt răsfățați. Nativii Rac mint pentru a se afla într-o poziție favorabilă.

Leu

Leii nu mint prin cuvinte, ci prin priviri. Fac gesturi înșelătoare, par a fi atrași de tine, dar în secunda următoare își pierd interesul. Sunt sinceri cu partenerul de viață și spun minciuni nevinovate când este cazul.

Fecioară

Minciuna este pentru Fecioare o metodă de distracție. Acești nativi nu spun minciuni grave, dar le place să se joace cu psihicul uman. Se amuză pe seama minciunilor spuse de alții și își păstrează limitele când vine vorba de propriile minciuni.

Balanță

Pentru Balanțe, sinceritatea este o artă pe care o stăpânești cu timpul. Nativii Balanță își oferă sinceritatea persoanelor care merită. Nu sunt de acord cu minciuna, ci cu misterul. Ei consideră că nu e bine să îi pui pe tavă totul unei persoane, decât când știi sigur că îți împărtășește cu sinceritate sentimentele.

Scorpion

Femeile Scorpion mint cel mai des în legătură cu vârsta. Vor să pară mai tinere în ochii celorlalți, fapt care le ridică moralul. Nativii Scorpion sunt în general sinceri, dar își mint apropiații pentru a-i feri de momente neplăcute.

Săgetător

Sinceritatea Săgetătorilor este la fel de mare ca minciunile spuse. Sunt sinceri când complimentează sau când e vorba de munca lor, dar mai mult de atât nu poți cere de la ei.

Capricorn

Capricornii sunt sinceri cu oamenii, fac mărturisiri prietenilor și doresc să fie tratați la fel. Nu sunt genul de oameni care să se plângă, ci fac din fiecare situație urâtă una frumoasă.

Vărsător

Vărsătorii sunt lăudăroși și își scot în evidență trăsături pe care nu le au. Majoritatea persoanelor își fac o primă impresie foarte bună despre ei, dar mai apoi rămân dezamăgiți…

Pești

Pentru nativii Pești, sinceritatea este cea mai importantă. Oferă sinceritate și se pierd atunci când nu se simt în siguranță lângă o persoană. De obicei, nu primesc la fel de mult pe cât oferă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed