Homecompatibilitate zodii Persoane cu intenții rele intră fulgerător în viața Leilor, Vărsătorilor și a altor 3 zodii. Scorpionii își vor da seama că o persoană este doar pe interes

Persoane cu intenții rele intră fulgerător în viața Leilor, Vărsătorilor și a altor 3 zodii. Scorpionii își vor da seama că o persoană este doar pe interes

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
Persoane cu intentii rele intra fulgerator in viata Leilor, Varsatorilor si a altor 3 zodii. Scorpionii isi vor da seama ca o persoana este doar pe interes

Taurii vor cunoaște o persoană care, la prima vedere, va părea a fi exact pe gustul lor, leii vor mirosi o persoană care vrea să beneficieze de pe urma statutului lor, iar scorpionii își vor da seama că o persoană este doar pe interes.

Berbec
Berbecii vor pune pe picioare un proiect ambițios care, în scurt timp, se va dovedi a fi de mare efect. Nativii vor da randament mult mai repede decât au crezut, dar nu se vor lăsa duși de val.

Taur
Taurii vor cunoaște o persoană care, la prima vedere, va părea a fi exact pe gustul lor, însă, în timp, nativi își vor da seama de adevăratele intenții ale persoanei respective.

Gemeni
Gemenii par să se înțeleagă de minune la locul de muncă aproape cu toată lumea, însă ceea ce nu știu ei este că fix persoana pe care o consideră ca fiind cea mai apropiată, se pregătește să le pună bețe în roate, deoarece își va pune planul în aplicare în forță.

Rac
Racii au devenit mult mai echilibrați, motiv pentru care pot lua singuri deciziile pe care trebuie să le implementeze. Aceștia nu vor mai cere sfaturi atât de des și se vor axa mai mult pe ceea ce inima le spune.

Leu
Leii vor trebui să facă echipă cu o persoană nouă, pe care nu au mai întâlnit-o până acum și, deși vor fi plăcut surprinși la prima vedere, își vor da seama că persoana respectivă vrea doar să beneficieze de pe urma statutului lor.

Fecioară
Fecioarele vor decide să încheie o relație de prietenie pe care o aveau, deoarece nu se mai regăsesc în ea. Nativii au evoluat foarte mult și au trecut prin schimbări foarte mari, care nu îi mai aseamănă deloc cu persoana respectivă.

Balanță
Balanțele au așteptat mult prea mult ca anumite lucruri să pice din cer, motiv pentru care au schimbat abordarea și vor pune osul la treabă. Nativii vor vedea că lucrurile ieșite din mâna lor vor fi cele mai bune.

Scorpion
Scorpionii vor avea parte de o surpriză neașteptată, în momentul în care vor vedea că o persoană pe care, deși o cunosc de multă vreme, se apropie brusc de ei. Cum intuiția lor nu-i lasă niciodată, nativii își vor da seama că persoana respectivă este doar pe interes.

Săgetător
Săgetătorii vor decide să iasă în oraș cu o persoană apropiată, deoarece nu au mai petrecut de mult timp împreună și au și ei nevoie de o mică pauză.

Capricorn
Capricornii vor lăsa grijile în urmă pentru o bună perioadă de vreme și se vor bucura de tot ceea ce viața le va scoate în cale. Nativii vor reuși să se bucure de micile lucruri care le vor aduce aminte de copilărie.

Vărsător
Vărsătorii vor fi apreciați pentru munca lor, dar și foarte invidiați, ceea ce va face o anumită persoană să încerce să se bage pe sub pielea lor, pentru a avea de câștigat. Cu toate acestea, nativii își vor da seama de ce se va întâmpla și vor acționa în consecință.

Pești
Peștii vor fi mult mai calculați și mult mai raționali și nu se vor mai arunca cu capul înainte în ceea ce privește relațiile de prietenie. Aceștia se vor mulțumi cu ce au în prezent și vor privi cu mai multă atenție în sufletele oamenilor…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed