HomeHoroscopcompatibilitate zodii Pietre norocoase pentru fiecare zodie

Pietre norocoase pentru fiecare zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/03/Pietre-norocoase-pentru-fiecare-zodie.jpg

Există o varietate de pietre norocoase pentru fiecare zodie. Acestea protejează nativii de vrăji, îi ajută să treacă mai ușor peste boli și le aduce noroc în relațiile amoroase.

Aceste pietre norocoase pentru fiecare zodie au legătură cu planeta reprezentativă a fiecăreia și sunt specifice acestora.

Berbec

Pietrele aducătoare de noroc pentru Berbeci sunt Diamantul și Rubinul. Diamantul îi va ajuta pe Berbeci să atragă situații favorabile în viața lor, iar Rubinul îi va ajuta să se vindece mai rapid de răni și îi va păzi de rele.

Taur

Pentru Tauri, Turcoazul este piatra care le va aduce noroc în viață și succes în dragoste. Safirul este și ea o piatră prețioasă pentru nativii din zodia Taur, aceasta ferindu-i de invidie și vindecându-i de depresie.

Gemeni

Gemenii au trei pietre norocoase, acestea fiind Crisoprazul, Berilul și Agatul. Crisoprazul îi apără pe Gemeni de deochi și blesteme și îi ajută să nu fie înșelați în afaceri. Berilul le aduce Gemenilor noroc în dragoste și mult optimism, iar Agatul îi va ajuta să se vindece rapid de problemele dentare sau de angină.

Rac

Piatra Lunii le aduce Racilor norocul în dragoste de care acești nativi au nevoie. Smaraldul le va spori intuiția și îi va proteja de rele și de deochi. De asemenea, Perla este una dintre pietrele norocoase ale Racilor, fiind considerată o piatră care acestora le va prelungi viața.

Leu

Se pare că Leii au mai multe pietre norocoase, acestea fiind Chihlimbarul, Crisolitul, Olivina și Topazul. Chihlimbarul îi protejează pe nativii din zodia Leu de boli și le sporește imunitatea. Crisolitul le sporește puterea de clarviziune, oferindu-le viziuni despre viitor. Olivina îi va ajuta să se echilibreze, iar Topazul le va aduce prosperitate și multă fericire.

Fecioară

Jadul le va aduce noroc sportivilor din zodia Fecioară, dar și bunăstare celor care nu sunt sportivi. Carneolul îi va proteja pe cei din zodiac Fecioară de rele și de vrăji. De asemenea, îi va ajuta să lupte cu furia și bolile de inimă.

Balanță

Balanțele se pot bucura de noroc dacă vor purta Opal. Această piatră îi va apăra de rele și de boli infecțioase. De asemenea, Lazuritul îi va ajuta pe nativii din zodiac Balanță să găsească stabilitatea emoțională.

Scorpion

Cei din zodia Scorpion vor avea noroc în dragoste și vor fi protejați pe timpul călătoriilor pe mare dacă vor purta Acvamarin. Aceștia vor fi feriți de rele dacă vor purta Coral și Granatul îi va feri de boli grave.

Săgetător

Pietrele norocoase pentru Săgetători sunt Ametistul, Topazul și Crisolitul. Ametistul le va oferi noroc și o minte limpede. Topazul îi va ajuta pe acești nativi să își învingă temerile, iar Crisolitul le va aduce curaj și încredere.

Capricorn

Rubinul le va aduce Capricornilor noroc și succes în viață. Malachitul îi va ajuta să se ferească de boli grave și îi va ajuta în procesul de vindecare. De asemenea, Onixul le va da stabilitate și curaj.

Vărsător

Granatul le va oferi noroc în dragoste Vărsătorilor și îi va încărca de energie pozitivă. Zirconul le va aduce claritate în gândire și noroc în călătorii…

Pești

Peștii se vor putea bucura de noroc și prosperitate dacă vor purta Perle. Perla îi apără de suferințe și le prelungește viața. Ametistul le va aduce Peștilor noroc în dragoste și în relațiile interpersonale.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed