Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 3 bărbați care sunt atrași de inteligența femeilor

Top 3 bărbați care sunt atrași de inteligența femeilor

autor Elena Yvette
148 vizualizari

Fiecare bărbat știe ce anume caută la o potențială parteneră de viață, iar dacă nu ai norocul să ai acel ceva căutat de el, ei bine, poți foarte ușor să îți iei adio de la el înainte ca sentimentele sau starea de atașament să se instaleze între voi.

Top 3 bărbați care sunt atrași de inteligența femeilor

Chiar dacă ai niște atuuri față de alte canditate, dacă nu ai ceea ce caută bărbatul pe care-l placi, îți iei frumos adio de la el.

Iată care este topul celor trei bărbați care caută ca femeia de lângă el să fie una dintre cele mai inteligente, lucru de care este atras înainte de orice altceva.

Scorpion

Fiind genul de bărbat care este unul dintre cei mai stăpâni pe sine și independenți din toate punctele de vedere, nativul acestei zodii caută ca femeia de lângă el să-i calce pe urme și să fie pricepută la cât mai multe lucruri. Degeaba ești frumoasă, dacă nu prea ai răspunsurile potrivite la întrebările pe care ți le adresează… acest lucru nu te pune deloc în avantaj.

Chiar dacă este ușor să ajungi în brațele unui Scorpion, să nu crezi că acest lucru vă leagă pe viață. Dacă nu-i dovedești că ești capabilă să faci față oricărei situații și că știi să ieși din impas, șansele să ai parte de acel „până la adânci și bătrâneți” sunt destul de mici, dacă nu chiar nule.

Trebuie să dai dovadă că ești genul de femeie care știe ce vrea de la viață și nu trebuie niciodată să răspunzi cu „nu știu”.

Berbec

Dacă știi să provoci prin cuvinte și reușești să ieși în evidență prin cultura ta generală, ei bine, află că Berbecul ți se va oferi pe tavă. Acesta caută să aibă alături o femeie care știe să discute indiferent ce subiect este abordat de față cu ea și nu-i place să te vadă că te ferești de socializare, schimb de păreri și opinii.Vrea să vadă că ești stăpână pe tine și că nu te lași intimidată de un șir de întrebări care abordează mai multe domenii.

Fiind o zodie de Foc, Berbecul caută ca femeia de lângă el să știe cum anume să potolească acel foc care-l arde pe interior, chiar dacă nu-i place să i se spună ce să facă. Trebuie să găsești cea mai bună modalitate prin care să-l liniștești, însă cu siguranță nu vei reuși să o faci dacă nu ai puțin curaj și îndrăzneală în vene.

Taur

Taurul caută să aibă o femeie inteligentă în viața lui, pentru ca aceasta să-l poată înțelege în orice moment, indiferent de situație.

Fiind genul de persoană care are poftă pentru putere, bani și lux, cu siguranță caută ca femeia de lângă el să fie una care să aspire și ea la aceste lucruri, unele pe care, bineînțeles, nu le dobândești dacă nu ai puțină minte…

Dacă reușești să-i demonstrezi nativului acestei zodii că te situezi mai sus decât alte femei, din punct de vedere al inteligenței, fii sigură că acesta nu va avea ochi pentru altă femeie și îți va fi mereu loial. Însă, cu toate acestea, răbdarea ta trebuie să fie una de fier, deoarece un Taur este foarte independent și nu este dispus să renunțe atât de ușor la acest lucru.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!