HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 3 zodii care-și exprimă greu sentimentele și trăirile interioare

Top 3 zodii care-și exprimă greu sentimentele și trăirile interioare

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/Top-3-zodii-care-și-exprimă-greu-sentimentele-și-trăirile-interioare.jpg

Atunci când vine vorba de comunicare cu sufletul deschis, unii dintre noi întâmpinăm mici dificultăți și ne simțim chiar incomodați de acest lucru. Nu toți avem darul de a pune pe tavă tot ceea ce purtăm în interiorul nostru, iar acest lucru este uneori destul de evident.

Iată care sunt semnele zodiacale ce întâmpină probleme atunci când trebuie să vorbească despre sentimentele lor și ceea ce se petrece în interiorul lor.

Fecioară

Aflându-se în capul listei, Fecioara este fără urmă de îndoială una dintre zodiile care efectiv se închid atunci când vine vorba de o discuție deschisă, una care să facă referire la sentimentele pe care le poartă față de cineva.

Deși comportamentul ei o dă ușor de gol, aceasta nu va recunoaște nici în ruptul capului că place pe cineva sau că este îndrăgostită până peste cap. Preferă să păstreze totul pentru ea și optează pentru varianta „nu simt nimic pentru tine”, chiar dacă semnalele sunt clare că este cu totul și cu totul pe dos. Încăpățânarea ei este probabil piedica principală care nu o lasă să spună lucrurilor pe nume și preferă să te inducă în eroare și să te lase să dai cu presupusul la infinit în loc să spună totul exact așa cum este în interiorul ei.

Capricorn

Atunci când vine vorba de exprimarea sentimentelor, nativa acestei zodii va deveni ușor melancolică și va prefera să stea de una singură decât să se descarce în fața cuiva. Dacă trebuie să trateze lucrurile cu sinceritate, aceasta va deveni oarecum nesigură pe sine însăși și va încerca să facă o cale întoarsă, apelând la unele lucruri pe care se pricepe să le facă. În loc să îți spună verde-n față că te place, va prefera să deschidă un subiect referitor la rețete de gătit, la experiențe de neuitat sau oricare altul care nu va lăsa loc unei ușite care să ducă spre exprimarea trăirilor interioare.

Timiditatea nu o avantajează deloc pe nativa Capricorn, însă aceasta nu prea găsește modalitatea prin care să se despartă definitiv de aceasta. Dacă vei insista ca aceasta să fie mai deschisă cu cei din jur, succesul nu îți este deloc garantat, ba dimpotrivă, există șansele ca relația pe care o aveți să fie afectată serios din această cauză.

Vărsător

Nativa acestei zodii este una dintre acele persoane care poartă mereu o mască pentru a nu se da de gol în privința sentimentelor pe care le au față de cineva. Este o bună actriță și nu vei reuși niciodată să îți dai seama ce poartă cu adevărat în interior. Aceasta joacă foarte bine teatru când trebuie să fie deschisă și nu se va da de gol sub nicio formă…

Ține totul doar pentru ea și nu lasă persoanele din jur să pătrundă în interiorul sufletului ei pentru a descoperi tot ceea ce are ascuns acolo, mai ales atunci când vine vorba de un potențial partener de viață. Este mereu învăluită de mister și nu va lăsa nici în ruptul capului să-i fie cunoscute adevăratele intenții.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed