HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 4 femei care analizează totul înainte de a intra într-o relație

Top 4 femei care analizează totul înainte de a intra într-o relație

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Top-4-femei-care-analizează-totul-înainte-de-a-intra-într-o-relație.jpg

Femeile au obiceiul să analizeze totul, până la cel mai mic detaliu, în special atunci când vine vorba de un potențial partener de viață. Unele pun mai mare accent pe fizic, pe când altele „sapă” adânc în caracterul viitorului partener.

Iată care sunt cele patru zodii de femei care analizează orice aspect al unui viitor partener înainte de a se implica într-o relație cu acesta.

Gemeni

Chiar dacă este genul de persoană care este deschisă, femeia Gemeni are și ea pretenții atunci când vine vorba de sexul masculin. Un bărbat care știe cum să se ocupe de partenera sa, care este atent la nevoile sale, este bărbatul care află în capul listei pentru nativa acestei zodii.

Dacă potențialul partener este un adevărat gentleman cu mama lui, femeia Gemeni nu va scăpa din vedere acest lucru și va ține cont cu sfințenie de acest aspect. Tot ceea ce trebuie să facă un potențial partener pentru femeia Gemeni este să o pună mereu pe locul întâi, fără a uita însă și de cei dragi din viața lui.

Leu

Le fel cum pune accent pe imaginea proprie, femeia Leu se concentrează foarte mult pe aspectul fizic al unui potențial partener. Un corp bine lucrat, îngrijit și părul mereu aranjat sunt unele dintre cele mai importante aspecte de care ține cont nativa acestei zodii. Dacă mergi la sală în mod regulat, cu siguranță ai deja un punct bonus față de alții!

Nici caracterul nu cade însă pe un loc inferior. Cu siguranță trebuie să fii un bărbat hotărât, care știe să pună piciorul în prag, dar care să se lase ușor condus de femeie.

Fecioară

Liniștită din fire, sau cel puțin părând așa la prima vedere, femeia Fecioară analizează în „liniște” și din umbră tot ceea ce ține de bărbatul care i-a căzut cu tronc. De la cum te îmbraci până la cum vorbești cu persoanele străine, femeia Fecioară este atentă la toate detaliile și nu lasă nimic să-i scape din vedere.

Dorește să aibă lângă ea un bărbat care să servească drept exemplu pentru ceilalți, un exemplu de nota zece, bineînțeles.

Pești

Dacă are grijă de ea și își dorește mereu să fie un exemplu pentru cei din jur, femeia Pești dorește ca și partenerul ei să-i calce pe urme. Trebuie să fie un diplomat în societate, un bărbat care să știe să se ocupe de casă și de familie, dar și un adevărat „taur” în pat. Caută un pachet complet, motiv pentru care testează bărbații înainte de a se implica într-o relație cu aceștia…

Trebuie să ai grijă cum te comporți cu femeia Pești atunci când o inviți în oraș și nu trebuie să uiți că aceasta dorește să fie tratată ca o adevărată doamnă. Dacă deschizi portiera mașinii pentru ca aceasta să poată intra, fii sigur că ai o bulină albă! Toate micile detalii vor fi luate în considerare, așa că ar fi bine să nu ai niciun fel de lapsus atunci când vine vorba de bunele maniere și modul în care trebuie tratată o adevărată doamnă, în special una cu care vrei să te mândrești atunci când vă plimbați de mână pe stradă!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed