Top 5 cei mai geloşi bărbaţi în funcţie de zodie

Share

Gelozia nu este deloc un lucru rău într-o relaţie. Ea poate fi chiar sarea şi piperul între doi parteneri de viaţă. Gelozia este prezentă acolo unde nu e loc de monotonie. Totuşi, apar probleme foarte mari atunci când acest sentiment devine cauza multor dispute şi când încrederea dispare. Un bărbat gelos este un bărbat îndrăgostit şi posesiv, ceea ce atrage foarte multe femei.

Dacă ştie să şi transforme acest lucru într-un avantaj şi să nu se lase dominat de gelozie, el va fi o partidă pe cinste. Haideţi să vedem care sunt cei mai geloşi bărbaţi în funcţie de zodie.

5. Un loc în topul celor mai geloşi bărbaţi trebuie să îl ocupe Berbecul. El nu va suporta să îşi vadă partenera în compania altui bărbat, mai ales dacă acesta este un necunoscut. Nu are nimic împotrivă ca femeia sa să socializeze, dar ideal ar fi ca el să îi cunoască pe cei cu care aceasta interacţionează. Nu se dă în lături de la a-şi prezenta partenera în cercurile de prieteni, mai ales datorită faptului că Berbecul ştie cum să se înconjoare de oameni de încredere.

4. Leul nu este degeaba un… leu. Este şeful în casă, dominant, posesiv şi gelos. Femeia de lângă el se simte protejată, căci Leul nu lasă pe nimeni să îi invadeze teritoriul, nici pe al său, nici pe al partenerei sale. Atât timp cât nu exagerează cu exteriorizarea geloziei şi nu se lasă dominat de acest sentiment, Leul va fi un iubit grijuliu şi un bărbat care inspiră siguranţă, iar partenera sa va avea doar motive de fericire alături de el.

3. Pe locul trei în topul celor mai geloşi bărbaţi este Capricornul. El doreşte să ştie unde este femeia lui, ce face şi care sunt planurile ei. Dar, mai ales, el vrea să ştie cu cine are planuri partenera lui de viaţă. Dacă femeia va şti cum să îi satisfacă toate aceste curiozităţi şi nu îşi va pierde răbdarea din pricina partenerului posesiv, relaţia celor doi va merge ca pe roate. Capricornul, totuşi, are anumite avantaje din cauză că este atât de dominant: emană virilitate, ceea ce este cu siguranţă un atu din perpectiva tuturor femeilor.

2. Un bărbat foarte gelos este bărbatul născut în zodia Taur. Obsedat de fidelitate, el va fi un adevărat detectiv. Are obiceiul de a-şi controla frecvent femeia, de a-i verifica telefonul şi e-mailul. Pentru ca o relaţie cu un astfel de bărbat să meargă, este nevoie ca alături de el să fie o femeie foarte îndrăgostită, care să sacrifice fiecare colţişor din viaţa sa privată…

1. Pe primul loc în topul celor mai geloşi bărbaţi în funcţie de zodie se află Vărsătorul. El nu numai că este gelos şi posesiv, dar se şi exteriorizează în public. Acestui bărbat nu îi pasă de etichete sau alte lucruri de acest gen, el va spune mereu ce gândeşte, indiferent de câtă lume e prin preajmă. Partenera sa trebuie să fie o femeie atentă, care să aibă grijă cu cine interacţionează pentru a nu-i da Vărsătorului motive de ceartă.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news