HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii care trebuie sa se fereasca de jocurile de noroc. Pot pierde totul.

Top 5 zodii care trebuie sa se fereasca de jocurile de noroc. Pot pierde totul.

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Top-5-zodii-care-trebuie-sa-se-fereasca-de-jocurile-de-noroc1 in compatibilitate zodii

Jocurile de noroc au venit cu mult in fata in topul distractiilor, mai ales in ultimii ani. Majoritatea domnilor, de toate varstele, prefera acest tip de amuzament si de pierdere a timpului, dar mai ales a banilor si nu realizeaza intotdeauna cat de usor pot transforma totul intr-o dependenta crancena.

Vom vedea impreuna, in randurile ce urmeaza, care sunt cele cinci zodii care ar trebui sa se fereasca de toate jocurile de noroc, deoarece soarta nu este niciodata de partea lor si reusesc sa piarda totul.

1.    Leu
Sunteti primul pe aceasta lista din cauza ca va doriti sa obtineti din ce in ce mai mult, iar metodele, daca sunt atat de simple precum par, aveti tendinta sa exagerati. Cunoscutii va vor gasi adesea in astfel de locuri, unde veti fi dornic si de cele mai mici castiguri, pentru a le paria din nou. Nu veti accepta ideea de a pierde si, din aceasta cauza, micul “hobby”, poate deveni foarte usor pierzania dumneavoastra, deoarece sume mari de bani se vor evapora cat ati clipi din ochi.

2.    Scorpion
Chiar daca sunteti o persoana intuitiva si mai mereu dati dovada de inteligenta, cand vine vorba de tactica jocului, de multe ori va inselati si pierdeti sume foarte mari de bani. Nici dumneavoastra nu veti parasi sala de jocuri, pana ce nu veti avea in buzunar cel putin suma cu care ati plecat de acasa. Sunteti sigur pe intuitia dumneavoastra iar orgoliul de cele mai multe ori este cel care va strica apele.

3.    Capricorn
Va incanta tot ce inseamna joc de noroc, insa norocul dumneavoastra este ca nu depasiti niciodata suma de care dispuneti in acel moment. Cu toate ca mai mereu o veti pierde si acest lucru va atrage dupa sine numeroase certuri cu partenerul de viata, vor fi si zile in care castigurile vor egala, pe putin, pierderile: acele zile sunt extraordinar de putine, asa ca drumul spre a pierde efectiv totul din cauza jocurilor de noroc, este foarte simplu si usor pentru dumneavoastra.

4.    Varsator
Reusiti sa va bucurati de orice joc, insa daca la mijloc mai intra in discutie si un castig material, toata atentia dumneavoastra este asupra acestuia. Nu aveti o tactica anume insa uneori tocmai prin diversitate pierdeti sume importante de bani. Cu toate acestea, soarta va este prielnica din cand in cand si castigati exact banii pe care i-ati investit in prima faza, lucru ce va ambitioneaza din ce in ce mai tare…

5.    Pesti
Pierdeti sume colosale din cauza ca sunteti mult prea naiv si va lasati influentat de cei din jurul dumneavoastra si tineti cont de toate parerile lor. Spre deosebire de toti ceilalti de mai sus, nativii acestei zodii se mai si imprumuta daca resursele lor financiare nu sunt exact in concordanta cu orele pe care doresc sa le petreaca intr-un astfel de loc. Indiferent de sumele investite, norocul nu va este prielnic si, de cele mai multe ori, veti iesi in pierdere, plus datorii.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed