Homecompatibilitate zodii Top 5 zodii cu care nu ar trebui să te contrazici niciodată

Top 5 zodii cu care nu ar trebui să te contrazici niciodată

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Top-5-zodii-cu-care-nu-ar-trebui-sa-te-contrazici-niciodata.jpeg

Fiecare zodie deține un set unic de trăsături, calități și defecte însă dintre acestea, conform astrologiei, există cinci zodii cu care nu ar trebui să te contrazici niciodată.

Nu e vorba că nu au în dreptate, dar acești nativi sunt luptători și vor ca propriile convingeri să câștige întotdeauna. Nativii Berbec, Balanță, Leu, Fecioară și Gemeni sunt cei cu care nu ar trebui să te contrazici niciodată dacă vrei cu adevărat să-ți salvezi pielea și să eviți confruntările:

  1. Berbec: În ceea ce îl privește pe acest nativ, nu se recomandă nici să încerci, pentru că șansele de a ceda ale acestuia sunt aproape de 0%. Fie că dețin sau nu dreptatea, acești nativi sunt adevărați luptători, iar pasiunea cu care luptă este alimentată de mândrie și se desfășoară agresiv. Atunci când intri cu această zodie într-o polemică, orgoliul său se activează și nu are de gând să cedeze sub nicio formă. Putem spune despre acest nativ că este incorect însă are o tactică și o inteligență bine puse la punct. Scopul de a câștiga îl are de la bun început și are o natură războinică.
  2. Balanță. Conform astrologiei, ar fi bine să eviți orice confruntare cu acest nativ. Înfrângerea va fi inevitabila, vei pierde pur și simplu din cauza faptului că acest semn zodiacal este înzestrat cu un mecanism de supraviețuire care nu îi permite să-și arate puterea deplină, prilejuind apariția unui comportament pasiv-agresiv. Această zodie are puterea de a te face să te simți învins cu zâmbetul pe buze. În urma unei confruntări cu o Balanță vei ajunge să faci anumite constatări: vei ajunge să fii nemulțumit de eforturile tale și să-ți dai seama că cearta este în zadar. Nu oferă reacții, îți vor da senzația că te cerți cu un perete.
  3. Leu: În ceea ce îi primește pe Lei, este o chestiune de mândrie, mai degrabă. Sunt nativi care vor atenție, le place spectacolul și sentimentul de a învinge. Indiferent ce îi spui, acest nativ îți va întoarce propriile cuvinte împotriva ta. Uneori vei dori să demonstrezi și să îi pui inteligența la îndoială și este posibil ca de cele mai multe ori să ai dreptate și să câștigi, dar asta nu va conta pentru el. El va neglija toate demonstrațiile tale, dat fiind faptul că el consideră că deține adevărul absolut.
  4. Fecioară: Se știe despre nativii Fecioară că sunt firi perfecționiste, consideră că tot ce fac și spun este corect și perfect. Această corectitudine a lor nu coincide cu realitatea, mai ales cu realitatea ta. Sunt nativi care au o mulțime de lucruri de spus și nu se pierd absolut niciodată în timpul unei discuții. Au impresia, la fel ca Leii, că știu cel mai bine totul, chiar și pe tine. Uneori te face să crezi că au dreptate. Secretul în conversațiile în contradictoriu cu acești nativi este să aștepți să se calmeze…
  5. Gemeni: Acest nativ are senzația că îți face permanent un serviciu. Crede despre el că se află în slujba celor din jur și că e de datoria lui să fie bun, dar asta atât timp cât ești de acord cu el. Acest nativ nu se ceartă cu tine, intenția lui fiind să îți deschidă ochii. Gemenii cred că știu totul mai bine decât tine, asta cel puțin în mintea lor, iar acest lucru naște frustrare din partea celor din jur. Știm cu toți că unul dintre cele mai rele lucruri este să existe o persoană care știe mai bine decât tine ce ți se potrivește, excluzând complet opinia ta.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed