HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii obsedate de operatii estetice

Top 5 zodii obsedate de operatii estetice

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/06/Top-5-zodii-obsedate-de-operatii-estetice.jpg

In ultimii ani, tot mai multe persoane au devenit obsedate de aspectul exterior, de tot felul de operatii estetice si mici/mari retusuri, dar mai multi uita de cel interior, din pacate. Operatiile estetice au ajuns sa fie la mare cautare, iar majoritatea, dupa prima interventie se gandesc deja la o a doua si tot continua, dezvoltand o adevarata obsesie.

Din aceasta cauza, am abordat si noi aceasta problema si am ajuns la concluzia ca sunt cinci zodii obsedate de operatii estetice si tot ce implica acestea, deoarece si acest aspect este influentat de trasaturile personalitatii fiecarui nativ in parte.

Varsator
Nativii acestei zodii sunt persoane carora le place sa cheltuie bani pe lucruri, in special cand traverseaza o perioada instabila din punct de vedere sentimental. Se plictisesc repede si sunt mereu in cautare de altceva, asa ca modul lor de a se reinventa nu tine cont de imbracaminte si accesorii, ci de modul in care arata, ce ar mai trebui retusat sau chiar schimbat cu totul. Odata ce au inceput acest proces, le va fi foarte greu sa se opreasca, pentru ca intotdeauna duc la bun sfarsit orice plan pe care il au in minte.

Scorpion
Scorpionii nu au nevoie de esecuri pentru a-si dori un mic retus facial sau corporal. Sunt vanitosi si narcisisti, iar accentul, pentru ei, cade in special pe tot ce inseamna fizic. Nu vor accepta ideea inaintarii in varsta si vor cauta mereu metode de a ramane in vizorul persoanelor pe care si le doresc. Incep, de regula, de tineri sa-si dezvolte aceasta latura si oricine le-ar iesi in cale, nu se vor abate de la ceea ce si-au propus pentru ei, indiferent daca efectele nu sunt tocmai cele asteptate.

Leu
Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt de regula persoane influente, puternice si cu foarte multi bani. La o asemenea prestanta, nu conteaza niciodata suma sau ce sunt nevoiti sa faca pentru a arata de zile mari. Vor apela deseori la operatii estetice si unii chiar vor abuza de ele, transformandu-le in adevarate obsesii, in special doamnele si domnisoarele, deoarece zodia caracteristica le indruma spre acest drum, da amploare acestei trasaturi definitorii si o exploateaza la maximum.

Gemeni
Acest semn zodiacal pune accent pe calitate si nu pe cantitate, asadar nativul Gemeni poate nu va exagera cu numarul operatiilor, ci cu complexitatea acestora. Gemenii sunt adeptii schimbarilor majore, exagerat de scumpe, pentru care si-ar sacrifica pana si viata de familie sau locul de munca. Nu ii intereseaza prea mult parerea celor din jur si vor face intotdeauna asa cum simt pe moment si cum le dicteaza instinctul…

Capricorn
Sunt firi stabile si capabile de a lua singuri deciziit insa odata ce au pornit pe un asemenea drum sau pe oricare altul si au dat de gustul schimbarii si al libertatii, sa fiti siguri ca nu se vor mai abate. Nu vor cheltui sume mari din pusculita proprie, dar in mod cert vor gasi metode de a obtine ceea ce-si doresc. Dezvolta adevarate obsesii cand este vorba de operatiile estetice, deoarece fizicul este cel ce “vinde” si-si pune amprenta in momentul in care isi intalnesc sortitul sau chiar cand sunt nevoiti sa mearga pe un drum nou.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed