HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 7 zodii care se îndrăgostesc repede – află cum să le seduci

Top 7 zodii care se îndrăgostesc repede – află cum să le seduci

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/01/Top-7-zodii-care-se-îndrăgostesc-repede.jpg

Poate că ați auzit și voi de conceptul de dragoste la prima vedere, dar nu toți ați trăit-o pe propria piele. Unii poate că nici nu cred în acest concept. Zodia are o influență relativ mare în acest subiect. Oamenii se îndrăgostesc în funcție de zodie foarte des. De aceea, foarte multe zodii nu sunt compatibile, pe când altele se potrivesc perfect.

Berbec

Pentru Berbec este suficient să îi intuiești dorințele, iar relația voastră va fi una foarte intensă și pasională. Practic, acești oameni se îndrăgostesc foarte repede dacă îi ții în priză în permanență. Ei trebuie să se simtă inspirați și fericiți într-o relație de iubire. Pentru Berbec, totul trebuie să apară sub forma unui joc, iar dacă ești inventivă și îndrăzneață, îl poți face al tău pe viață.

Taur

Taurul este una dintre cele mai senzuale, romantice și plăcute zodii. Hrănește-l cu mâncare delicioasă, aprinde lumânări parfumate, pune muzică în surdină și înconjoară-l cu frumusețe. Astfel, îți va mânca din palmă. De fapt, Taurul nu este atât de romantic, ceea ce ar trebui să fie foarte ușor pentru tine. Poți ajunge la inima lui foarte ușor.

Gemeni

Gemenii sunt mai greu de cucerit, pentru că ei nu își iau angajamente foarte ușor. Energia lor se schimbă foarte repede. Ei au nevoie de libertate. Nu vor să se simtă obosiți într-o relație, fapt pentru care schimbă partenerii foarte des. Trebuie să îi menții atenți și să îi faci să te vrea în viața lor, dar fără să devii crizată sau insistentă. Dacă le poți oferi câtă libertate au nevoie, totul va reuși.

Rac

Nimic nu îi face pe Raci să se simtă mai plini de viață decât o relație. Ei trăiesc pentru a iubi. Se îndrăgostesc foarte ușor. Sunt capabili însă să lase o relație veche pentru una nouă, dacă nu li se îndeplinesc nevoile. Tu trebuie să găsești o cale de satisfacție pentru amândoi, pentru ca relația să funcționeze perfect.

Leu

Leii au nevoie de foarte multă atenție. Ei sunt generoși, calzi și iubesc să facă tot ceea ce pot într-o relație pentru ca partenerul să fie fericit. Un Leu îndrăgostit poate fi foarte îndrăgostit și generos sau o bestie geloasă. Trebuie să îl inspiri și să fii convinsă că ești capabilă să îi fii o muză pe măsura sa. Tot ce vor este să fie admirați, să nu piardă niciodată, să fie cei mai buni, să fie adorați și să se rotească totul în jurul lor.

Fecioară

Fecioarele aleg cu foarte mare grijă când vine vorba de iubire. Dacă ești atras de o Fecioară, trebuie să fii sigur de ce îi poți oferi, să fii convins de calitățile pe care le deții și să le atragi atenția astfel încât să îți acorde și o a doua întâlnire. Va trebui să faci tu prima mișcare în relația voastră, pentru că ele sunt ușor orgolioase și nu te vor aborda…

Balanță

Pentru a atrage această zodie în viața ta, trebuie să știi ce preferă. Ea poate fi mai rafinată sau mai grosolană. Balanțelor le ia foarte mult timp să ia o decizie, chiar și când este vorba să aleagă între a ieși cu prietenii sau a sta acasă la un film. Deci, pentru a cuceri o Balanță, esențial este să intuiești ceea ce își dorește, altfel va porni o ceartă groaznică.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed