Zodii care își urmează rațiunea vs. zodii care își urmează inima

Share

Este cunoscut faptul că nativii din fiecare zodie sunt diferiți. Unii sunt mereu raționali, în orice situație apărută în viața lor, pe când alții își trăiesc viața ascultând mai mult de inimă. Iată care sunt cele mai mari diferențe, în funcție de fiecare zodie în parte:

 • Berbec

Cei născuți sub acest semn zodiacal au mereu tendința de a pune mai presus persoanele dragi din viața lor și se lasă ghidați de sentimentele pentru acestea. Sunt persoane emotive, se îndrăgostesc ușor și nu dau înapoi când vine vorba să-și arate iubirea și grija față de partenerul de viață.

 • Taur

Taurii sunt pe cât de calmi, pe atât de pasionali într-o relație. Investesc mult timp și afecțiune, în momentul in care apare persoana potrivită, și o copleșesc cu gesturi romantice, încă de la început. Sunt firi posesive și trăiesc pe principiul că ce este al lor este doar al lor.

 • Gemeni

Nativii din Gemeni sunt persoane calculate, care la fiecare schimbare pe care o fac, fie de natură profesională, fie de natură sentimentală, se gândesc foarte bine înainte să ia o decizie. Își ascultă mereu rațiunea, iar îndemnurile inimii sunt puse pe locul al doilea. Partenerii lor tind să fie deseori nemulțumiți de acest aspect, lucru care poate cauza probleme în viața de cuplu.

 • Rac

Racii sunt persoane extrem de vulcanice, mai ales când vine vorba de dragoste. Într-o relație mereu sunt în gardă, acest lucru fiind generat de o gelozie uneori dusă la extrem. În același timp sunt dedicați sută la sută partenerului de viață și așteaptă, la rândul lor, același angajament. Dacă nu primesc ceea ce așteaptă, este posibil ca relația să devină o scânteie de natură negativă.

 • Leu

Leii se află exact la polul opus față de Raci. Aceștia sunt mereu calmi, răbdători și nu investesc sentimente decât în momentul în care sunt siguri de intențiile partenerului. În cazul lor, rațiunea are câștig de cauză, în mai toate relațiile pe care le au de-a lungul timpului. De multe ori sunt considerați reci, motiv pentru care își găsesc mai greu un partener stabil.

 • Fecioară

Când spunem „fecioară”, de obicei acest cuvânt ne duce cu gândul la persoane diafane, romantice și visătoare. În realitate însă, lucrurile nu stau chiar așa. Nativii din Fecioară obișnuiesc, de fapt, să gândească totul la rece, calculează fiecare decizie pe care o iau, iar în ceea ce privește dragostea, sunt deseori sceptici și neîncrezători în ceea ce privește potențialii parteneri.

 • Balanță

Persoanele din această zodie au un comportament exact după cum indică denumirea zodiei. Încearcă să fie echilibrați și să mențină balanța undeva la mijloc în sfera sentimentală. Cât primesc într-o relație, atât dau înapoi, nici mai mult, nici mai puțin. Partenerii pot fi nemulțumiți uneori pentru că rațiunea îi conduce mai mereu pe nativii din Balanță, lucru care nu are mereu cele mai bune urmări.

 • Scorpion

Scorpionii sunt împărțiți în două tabere. Unii dintre ei sunt raționali și își manevrează relația după principii logice și solide bine puse la punct, pe când alții se lasă purtați de val și par mereu îmbătați de ideea de iubire. Aceștia din urmă sunt spontani și nu le este teamă să-și arate sentimentele față de partener.

 • Săgetător

Săgetătorii sunt mereu îndrăgostiți, iar cei care nu sunt caută neîncetat persoana de care să se îndrăgostească. Nu le place să trăiască singuri și preferă să-și urmeze inima atunci când își caută jumătatea. Sunt și raționali atunci când trebuie însă preferă să se lase ghidați mai mult de sentimente, decât de o gândire practică.

 • Capricorn

Absolut nimic nu-i poate convinge pe Capricorni să-și asculte inima în locul rațiunii. Se poate ca mulți dintre ei să fi fost dezamăgiți de-a lungul timpului în relații, fapt ce a condus inevitabil la ridicarea unui zid în jurul lor, iar în interiorul acestuia rațiunea este întotdeauna cea care dictează. Poate fi greu ca cineva să se apropie de ei!

 • Vărsător

Vărsătorii îmbină utilul cu plăcutul. Ei reușesc să mențină un echilibru bun între vocea rațiunii și cea a inimii. Sunt persoane cumpătate și ascultă în aceeași măsură și de rațiune și de inimă, lucru prin care reușesc să aibă destul de mult succes într-o relație. Este una dintre cele mai norocoase zodii!

 • Pești

Unele dintre cele mai posesive și geloase persoane sunt, de obicei, în zodia Pești. Sunt ca un vulcan pe cale să erupă în orice moment. În relația de cuplu sunt extrem de pasionali și foarte posesivi. Acest lucru le creează probleme nenumărate, iar cumpătarea nu este punctul lor forte. Însă, atunci când iubesc, o fac din toată inima…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news