Home Horoscopcompatibilitate zodii Zodii cu KARMA îngreunată în luna Decembrie

Zodii cu KARMA îngreunată în luna Decembrie

autor Elena Yvette
507 vizualizari
Zodii cu KARMA ingreunata in luna Decembrie

Luna decembrie va fi una de foc pentru nativii din câteva zodii, principalele lor griji fiind pregătirile pentru sărbători, banii și timpul liber.

Zodii cu KARMA ingreunata in luna Decembrie

Deși vor avea impresia că luna decembrie nu va dura doar 31 de zile, ci va fi fără sfârșit, odată ce agitația acestei luni va trece, se vor simți și ei mult mai relaxați și se vor bucura de zilele libere.

Vărsător

Vărsătorii vor avea o lună grea, deoarece vor sa facă foarte multe lucruri, să fie totul perfect pentru perioada sărbătorilor, să creeze amintiri memorabile și vor avea impresia că timpul este cel mai mare dușman al lor.

Răbdarea este calitatea pe care, deși deja o au, trebuie să învețe să o folosească la capacitate maximă, tocmai pentru ca toate lucrurile pe care și le-au propus să iasă așa cum și-au dorit. Cum graba strică treaba, iar Vărsătorii știu acest lucru din experiențele anterioare, nativii trebuie să fie mai liniștiți și să învețe să nu se streseze mai mult decât este cazul.

Scorpion

Acești nativi trebuie să învețe în luna decembrie lecția chibzuinței. Deoarece sunt firi materialiste și le place să își cumpere lucrurile pe care le vor, capitolul cadouri va fi unul foarte solicitant pentru ei.

Nu doar cadourile pentru ei înșiși vor fi complicat de găsit, dar și cele pentru ceilalți, deoarece au un buget foarte bine stabilit și nu ar vrea să îl depășească.

Așa cum omul din greșeli învață, așa și Scorpionul va încerca să ia cadouri folositoare și să nu mai arunce banii pe lucrurile care nu îi folosesc, așa cum a făcut o bună perioadă.

Gemeni

Pregătirea lucrurilor necesare pentru luna decembrie va fi un chin pentru nativii cărora le place comoditatea și care nu pun așa mult accentul pe ceva nou.

Chiar dacă Gemenii adoră perioada sărbătorilor și timpul petrecut cu familia și cu cei dragi, crearea unei ambianțe plăcute și pregătirea unei mese îmbelșugate pentru ei înseamnă foarte multă bătaie de cap, lucru care îi va stresa.

Deși ideile lor sunt foarte bune și își doresc ca totul să iasă perfect, procesul în sine este unul foarte solicitant.

Balanță

Dorința lor de a fi totul perfect le va da și în luna decembrie foarte multe bătăi de cap acestor nativi.

Deși în trecut au avut de-a face cu situații când această dorință a lor de a atinge perfecțiunea a înrăutățit situația, se pare că nu a fost o lecție destul de puternică, iar istoria se va repeta.

Balanțele trebuie să învețe faptul că este mult mai bine să lași lucrurile să meargă de la sine, decât să te stresezi pentru orice lucru mărunt, deoarece vor pierde esența acestor lucruri și nu vor trăi momentele din plin.

Berbec

Berbecii nu au o mână foarte largă atunci când vine vorba de lucrurile pe care vor să și le achiziționeze, iar găsirea unui cadou potrivit și frumos este misiune imposibilă…

Nu vor cheltui prea mulți bani, dar nici să ia ceva banal și se vor gândi mult prea mult, când cadoul perfect este chiar sub nasul lor.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies