Home Horoscopcompatibilitate zodii Zodiile care au moralul scăzut! Cum să fii pozitiv în această perioadă!

Zodiile care au moralul scăzut! Cum să fii pozitiv în această perioadă!

autor Elena Yvette
775 vizualizari
Zodiile care au moralul scazut

Cei mai mulți dintre nativi vor avea moralul scăzut în această perioadă, de aceea trebuie să afli cum să îți păstrezi o atitudine pozitivă!

BERBEC

Berbecii se lasă foarte greu afectați de ce se întâmplă în jur, dar și când se întâmplă acest lucru, lucrurile o iau razna la propriu. Ca să scapi de gândurile negative în această perioadă, încearcă pe cât posibil să faci sport.  Fie că faci exerciții fizice sau pur și simplu îți place să alergi, încearcă să faci aceste lucruri măcar 30 de minute pe zi. Te vor ajuta atât fizic, cât și la nivel mental.

TAUR

Moralul tău este destul de scăzut în această perioadă și trebuie să înveți să îți păstrezi o atitudine pozitivă, pentru că altfel nu îți va fi bine. Poți urmări anumite videoclipuri educative sau unele care te ajută să creezi diferite lucruri. Pune-ți imaginația la contribuție și creează ceea ce îți doreai de mult. Pe lângă aceste lucruri, poți face și cursuri online despre anumite subiecte care te pasionează.

GEMENI

Știm foarte bine că nativii din această zodie au foarte multă energie și vor tot timpul să iasă în evidență, dar în această perioadă nu se simt nici ei foarte bine. Ba se simt bine, ba nu vor să facă nimic. Dacă tot ești într-o perioadă în care nu știi exact ce să faci, încearcă să vizionezi câteva filme pe care îți dorești de mult să le vezi. Mai ales dacă ești pasionată de tehnologie și de cum funcționează sistemul acesta în ziua de astăzi, poți alege câteva documentare care îți vor răspunde la aceste întrebări.

RAC

Pentru a te ține departe gândurile negative, încearcă să faci cât mai multe activități care să îți țină mintea ocupată. Poți face curat în casă, poți îngriji gradina și îți poți petrece mult mai mult timp cu copiii. Cu siguranță aceștia se vor bucura foarte mult când vor afla că vreți să vă petreceți timp împreună. Îi poți întreba ce fel de activități vreți să urmați și îi poți încuraja să creeze jocuri noi.

LEU

Deși ai avut parte de o perioadă destul de încărcată, acum este momentul să îți iei niște timp liber doar pentru tine. În aceste zile, testați-vă abilitățile de gătit și încercați să puneți în practică ce rețete ați notat în ultima perioadă. Cu siguranță, partenerul va fi încântat de această decizie. Și pentru ca satisfacția să fie și mai mare, îl puteți invita și pe acesta să vă ajute. Veți face două lucruri care vă plac în același timp.

FECIOARĂ

Nici Fecioarele nu au o stare foarte pozitivă în această perioadă, așa că cel mai indicat ar fi să îți dedici ceva timp hainelor. Dacă ești pasionată de modă, o modalitate amuzantă de a petrece zilele acestea în interior este să îți amesteci și să îți potrivești hainele. Vezi ce mai merge cu ce și pregătește-ți anumite outfit-uri pentru perioadă următoare. Și pentru că tot ești la capitolul acesta, poți face curat în garderobă și poți selecta hainele pe care nu intenționezi să le mai porți.

BALANȚĂ

De mult nu ai mai avut parte de câteva zile doar pentru tine, iar acum este momentul potrivit să te răsfeți. Încearcă anumite tratamente pentru corp, dar și pentru față, sau îți poți colora unghiile în ce nuanțe vrei. Pe lângă aceste lucruri, relaxează-te și savurează-ți cafeaua în liniște alături de persoana iubită. Este cel mai bun remediu și îți petreci și timp prețios cu partenerul.

SCORPION

Ce îți rămâne de făcut atunci când starea ta nu este tocmai una bună? Să faci lucruri care te ajută să îți îmbunătățești starea. În această perioadă, se recomandă foarte mult să faci yoga sau diferite exerciții prin care să îți cunoști corpul și mintea. Cu cât vei petrece mai mult timp făcând aceste tipuri de exerciții, cu atât vei ajunge la o cunoaștere de sine mai bună. Poți încerca, în paralel, și cărți de dezvoltare personală.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii știu cum să își mențină starea bună în orice circumstanță, dar în cazul de față nici aceștia nu mai au chef de nimic. Tot ce îți dorești în această perioadă este să te relaxezi. Ai nevoie de odihnă, de petrecut timp în pat și de făcut cât mai puține lucruri. Cu această ocazie, vei reuși să îți încarci și bateriile pentru perioadă care urmează.

CAPRICORN

E foarte important să fii activă în această perioadă. Așa că, încearcă să renunți la telecomandă și ridică-te de pe canapea de câte ori vrei să schimbi postul. Iar dacă trebuie să aduci ceva de la bucătărie, nu îți mai ruga partenerul să facă aceste lucruri pentru tine. Cu cât îți vei petrece mai mult timp în picioare, cu atât vei reuși să scapi și de câteva calorii în plus, dar îți vei menține și starea de sănătatea mai bună.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii trebuie să mențină o aceeași relație ca până acum cu prietenii lor. Fie că vei vorbi cu aceștia pe rețelele sociale sau la telefon, trebuie să vă țineți aproape unii de ceilalți. Aveți timp destul pentru a discuta despre anumite subiecte pe care nu ați apucat să le abordați până acum. Sau, de ce nu, vă puteți gândi la excursiile viitoare pe care vreți să le faceți…

PEȘTI

Nativii din această zodie sunt și ei cu moralul la pământ în această perioadă. Plus de asta, nici nu se simțeau foarte bine în ultima perioadă. Au avut parte de câteva discuții mai aprinse la locul de muncă, iar asta le-a stricat starea destul de mult. Ar trebui să profiți de acest timp și să te gândești la ceea ce vrei să faci pe viitor. Plus de asta, poate reușești să îți iei inima în dinți și să investești în ceea ce îți place. Tu trebuie să îți îndeplinești visurile, așa că nu mai aștepta confirmare din partea celorlalți. Cu cât va trece mai mult timp, cu atât vei regreta că nu ai luat decizia potrivită, așa că nu pierde timpul!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies