Homecompatibilitate zodii Zodiile care te trădează cu prima ocazie: Gemeni…

Zodiile care te trădează cu prima ocazie: Gemeni…

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/05/Zodiile-care-te-tradeaza-cu-prima-ocazie.jpeg

În zodiac există anumiți nativi cărora le place să ascundă lucruri și să trădeze cu prima ocazie pe care o au. Acest lucru nu înseamnă că aceste semne zodiacale sunt rele, ci, mai degrabă, că nu știu să prețuiască încrederea pe care o primesc din partea persoanelor din jurul lor.

În acest articol vă vom spune care sunt cele șase zodii care te vor trăda cu prima ocazie.

  1. Gemeni

Latura lor duală își spune cuvântul, fiind considerat cel mai cameleonic semn al zodiacului. Gemenii se schimbă cu ușurință, fac lucruri doar pe fondul interesului. Gândesc totul foarte logic, analizează lucrurile în profunzime, iar dacă într-un anumit context ar risca să le meargă rău, nu vor aștepta o a doua ocazie pentru a te trăda. Ai grijă cât de mult te încrezi într-un Geamăn și cât de multe informații deține despre tine!

  1. Leu

Leii adoră să se afle în centrul atenției, să aibă lucruri de povestit, chiar dacă asta înseamnă să povestească ceea ce nu îi privește sau îi implică în mod direct. Vor spune întotdeauna lucruri indiscrete despre persoanele care se încred în ei, doar pentru că își doresc toată atenția celor din jur.

  1. Săgetător

Pe Săgetători îi putem defini drept cei mai independenți, mai aventurieri din întreg zodiacul, dat fiind faptul că nu formează, de regulă, relații solide, nici măcar de prietenie. În virtutea acestei caracteristici, Săgetătorii nu vor fi opriți de nimic din scopul lor final, motiv pentru care sunt dispuși să trădeze pe oricine doar pentru a reuși ceea ce și-au propus.

  1. Balanță

S-ar putea crede despre Balanțe că sunt în mod absolut de încredere. Datorită faptului că se ghidează după etică, nu se crede despre ele că ar putea minți. Părerile nu sunt 100% adevărate, deoarece nativii Balanță aflați în dificultate în anumite contexte nu se vor opri din a spune minciuni și intrigi atunci când ei sunt cei care trebuie să le fie pe plac tuturor și să reușească în tot ceea ce și-au propus.

  1. Berbec

Nici nativii zodiei Berbec nu se dau în lături atunci când vine vorba de a trăda o persoană, dacă acest fapt implică un statut mult mai bun față de cel prezent. Berbecii sunt firi care vor să își atingă scopurile indiferent de consecințe, respectiv indiferent de cine iese prejudiciat din respectiva situație. Din acest motiv, nu trebuie să vă încredeți foarte mult într-un Berbec, chiar dacă sunteți una dintre cele mai apropiate persoane ale acestui nativ. Surprizele pot fi neplăcute în acest caz…

  1. Vărsător

Vărsătorii trădează cu prima ocazie, doar în situația în care trebuie să își clarifice propria imagine. Vărsătorul nu va împroșca cu noroi o persoană pe care o îndrăgește, decât dacă asta presupune propriul său confort și propriul statut social. Indicat ar fi să nu vă încredeți foarte mult într-un Vărsător, să nu îi povestiți amănunte picante din viața voastră, oricât de prieten vă este, pentru că această prietenie nu îl va opri în momentul în care situația lui este în joc.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed