HomeHoroscop Cum știi dacă un bărbat se folosește de tine în funcție de zodie

Cum știi dacă un bărbat se folosește de tine în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/11/Cum-stii-daca-un-barbat-se-foloseste-de-tine.jpg

În ziua de azi este destul de dificil să îți dai seama dacă o persoană te place cu adevărat și vrea să petreacă timp cu tine sau doar urmărește anumite beneficii de pe urma ta. Află în continuare cum să îți dai seama dacă un bărbat se folosește de tine, în funcție de zodia acestuia!

 • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Când un Berbec „te folosește”, el nu o face întotdeauna pentru că își dorește acest lucru. Uneori, el vrea doar să se facă mai plăcut în ochii celorlalți, iar tu ești doar cel mai apropiat propulsor pe care îl poate folosi pentru a ajunge la statutul de superstar. Când Berbec te folosește este, de cele mai multe ori, pentru competiție. Berbecul vrea să arate că el este bărbatul alfa, care câștigă întotdeauna, iar asta ar trebui să-l facă mai atractiv și mai impresionant pentru cei din jur.

 • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Taurul cu siguranță nu va recunoaște niciodată acest lucru despre el însuși, însă este genul de tip care te folosește atunci când nu are foarte mulți bani. Taurul va fi cel mai bun prieten al tău dacă asta înseamnă să primească un prânz gratuit din această afacere. Nativul acestei zodii se vinde destul de ieftin. Dacă își va cheltui banii, o va face pe ceva care să îl țină mult timp sau pe ceva care are valoare. Dacă e ceva de genul unui sendviș sau o băutură supradimensionată la bar, cu siguranță te va face pe tine să îl răsfeți.

 • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Nativul din zodia Gemeni este unul dintre acei tipi cărora le este foarte greu să rămână singuri cu gândurile sale. Ori de câte ori simte că nu face nimic productiv sau că totul este prea liniștit pentru gustul lui, el va posta pe rețelele de socializare sau va trimite mesaje prietenilor săi pentru a vedea dacă cineva este disponibil. Gemenii au nevoie de o companie constantă pentru a fi fericiți. Așadar, dacă un nativ din Gemeni te-a abordat pe neașteptate și vrea să petreacă timp cu tine, este foarte posibil să te folosească.

 • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Când Racul are o zi bună, totul este despre el însuși. Însă, atunci când are o zi proastă, poate deveni hipersensibil și nesigur și nu poate rezolva acest lucru de unul singur. Atunci când Racul se simte în acest fel, îi va folosi adesea pe prietenii săi pentru atenție. Din nefericire pentru el, nu-și dă seama că îți cere să-l complimentezi și să-l faci să se simtă bine în ceea ce privește propria lui persoană, pentru că de obicei este prea prins cu gândurile lui în acel moment. Dacă te afli într-o relație cu el, s-ar putea să nu pară atât de rău, dar după a cincea sau a șasea oară, devine plictisitor.

 • Leu (23 iulie – 22 august)

Leul adoră să se simtă bine în propria piele, însă tinde să exagereze acest lucru fără să-și dea seama. Dacă un Leu are o zi proastă sau o zi bună, vrea ca întreaga lume să știe acest lucru. S-ar putea ca acesta să te folosească pentru ego-ul lui, pentru că îți va cere constant să-l complimentezi și să-l faci să se simtă bine. Nu este vorba că nu are încredere în sine, însă vrea doar să fie cel mai bun. El are un grafic cu privire la modul în care îl percep oamenii și este foarte interesat de părerile celorlalți, chiar dacă este vorba și de niște străini. Asta presupune să te scoată la cafea, pentru ca toată lumea să vadă cât de frumos este el.

 • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din zodia Fecioară ar putea să-și dedice toată viața făcându-i pe ceilalți să se simtă iubiți și apreciați. Totuși, nu va ezita să te folosească din când în când pentru a avea parte de puțină afecțiune. Toți trebuie să ne simțim iubiți, însă Fecioara consideră că are dreptul să te folosească pentru că e de părere că face cel mai mare efort pentru a fi un prieten bun cu tine și că merită toată atenția pentru asta. Partea tristă e că, atunci când s-a săturat de atenția ta, va pleca și te va lăsa în urmă fără să se uite înapoi.

 • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă Balanțele ar putea avea un singur lucru pe lume, atunci cu siguranță ar alege să aibă cât mai mulți prieteni posibil. Bărbatul Balanță adoră lumina reflectoarelor și nu vede cu adevărat răul în a te folosi de cineva doar pentru a deveni mai popular, ci din contră. Este de părere că beneficiile s-ar putea muta pe ambele tabere. Totuși, nu va recunoaște niciodată acest lucru și se va preface că nu a existat nimic în cazul în care planul lui este dat de gol.

 • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul are un grup restrâns de prieteni, așa că atunci când are o zi proastă, se așteaptă ca aceștia să fie mereu acolo pentru a-l asculta. Dacă nu reacționezi așa cum vrea el, nu va ezita să îți spună cum vrea să te comporți. Când nativul din Scorpion are zile rele, poate deveni foarte manipulator cu oamenii din jurul lui. Practic, ceea ce va face este să se răzbune pe tine pentru situația în care el se află. S-ar putea să dorească să te simți cel puțin la fel de rău pe cum se simte el, așa că trebuie să ai grijă, pentru că Scorpionul este foarte bun la ceea ce face.

 • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorul are ca scop doar să obțină ceea ce dorește, atunci când vrea. Poți să spui că un te folosește Săgetător atunci când te caută pentru a ieși în oraș, dar apoi adaugă faptul că într-adevăr are doar o oră de pierdut înainte de a ajunge la următorul lucru pe care trebuie să îl facă. S-ar putea să nu-ți dai seama că te folosește la început, de vreme ce poate flirta foarte mult și poate părea mereu că e liber ar petrece timp cu tine, dar te folosește doar pentru că este convenabil și ușor pentru el să facă acest lucru.

 • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornului îi place să fie ocupat și adoră să își satisfacă poftele, dar uneori trebuie să profite de oameni și de situații pentru ca acest lucru să se întâmple. Singurul lucru bun despre Capricornul care te folosește este că nu te va minți cu privire la adevăratele sale intenții. Capricornul te va folosi pentru sex, este adevărat, dar el se va asigura, de asemenea, că știi că asta e tot ce există între voi.

 • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul încearcă să fie loial prietenilor săi și un partener bun în relațiile pe care le are, dar are nevoie de toată lumea și nu se poate opri din a folosi oamenii atunci când se simte disperat. Când te folosește, încearcă să facă să pară cât de nonșalant posibil, pentru că nu vrea să pară un ticălos, chiar dacă te folosește foarte mult. Vărsătorul te va folosi pentru diverse favoruri. El poate fi uneori egoist și în timp ce încearcă să arate umil ori de câte ori plătești pentru el sau îi dai ceva gratuit, nu poate nega faptul că adoră astfel de acțiuni…

 • Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștilor le place să aibă un echilibru între timpul petrecut singuri și cel petrecut socializând cu prietenii. Indiferent ce alege să facă, nativului din zodia Pești nu îi place să se plictisească. Așadar, atunci când te caută să stați pe afară, asigură-te că face asta pentru că își dorește cu adevărat să petreacă timp cu tine și nu pentru că asta ar fi fost cea mai la îndemână soluție pentru a nu se plictisi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed