Home Horoscop dragoste Cum îl faci să te ierte în funcție de zodie

Cum îl faci să te ierte în funcție de zodie

autor Sidorov Olga
Data publicării: Data actualizării: 974 views 5 minute timp de citit
Cum il faci sa te ierte in functie de zodie

La un moment dat în viața noastră de cuplu vom face o greșeală, pentru că ne mișcăm din inerție și, uneori, uităm sentimentele celui care ne însoțește. Poate prejudiciul făcut nu este rezolvat doar cu un „îmi pare rău”, dar va trebui să încercăm mai mult să primim iertare. Utilizați astrologia pentru a obține răspunsuri despre cum să remediați situația.

Berbec

Berbecii sunt pasionali și impulsivi, atât de mult încât se înfurie imediat și jignesc. Dacă vreți ca Berbecii să vă ierte, va trebui să oferiți niște scuze sincere, sincere; admiteți că ați făcut o greșeală serioasă (deși și ei au făcut-o) și promiteți să nu o repetați. Ei nu țin ranchiună dacă observă sinceritatea în părerea dvs. de rău.

Taur

Taurii sunt printre nativii cei mai încăpățânați și mândri. Îi deranjează profund când cineva îi supără; sunt profund răniți și de aceea este foarte dificil pentru ei să dea o a doua șansă. În cele din urmă, timpul vindecă până și cele mai profunde răni, așa că și un Taur poate ierta dacă vede că persoana respectivă este suficient de spășită și face ceva semnificativ pentru a-și corecta eroarea.

Gemeni

Gemenii nu știu că de multe ori își provoacă propriile probleme, deoarece vorbesc de obicei în plus, iar acest lucru cauzează dispute care îi deranjează. Dar, așa cum se supără repede, tot așa iartă cu aceeași viteză. Cel mai bun mod de a cere iertare de la un nativ din Gemeni este acela de a o face personal sau de la telefon.

 Rac

În ciuda faptului că este de obicei bun și generos, Racul nu uită; nu poate și nu vrea. Nativii din Rac sunt foarte supărăcioși; cu memoria lor bună, își vor aminti fiecare greșeală cu locul, luna, ziua și ora când a avut loc, atât de mult încât vor petrece mult timp gândindu-se cum să se răzbune pe acea persoană. Pentru a obține iertarea lor se necesită delicatețe, tact și, mai presus de toate, multă răbdare.

Leu

Ei, ca niște Lei care doresc să domine, tind să jignească ușor, dar accidental. În același timp, aceștia se simt răniți foarte ușor, iar mândria lor îi va împiedica să încerce rapid rezolvarea conflictului. Nu le place să ceară iertare. Pentru ca un Leu să ierte, trebuie să faceți să fie centrul atenției, să-l adulați, să-l faceți să se simtă ca un rege .

Fecioară

Nativii din Fecioară se simt jigniți foarte ușor și ar trebui să știi că nu uită niciodată. Dacă i-ați greșit cu ceva unui nativ din Fecioară, trebuie să vă pregătiți să îi gâdilați orgoliul rănit.

Balanță

Celor din Balanță nu le plac conflictele; urăsc să se certe cu cineva și să intre în probleme, dar asta nu înseamnă că nu veți avea de luptat cu ei. Ignorarea este pedeapsa lor. Dacă supărați un nativ din Balanță și doriți să vă cereți iertare, fiți cel mai autentic și grijuliu, pentru a vă accepta fără resentimente.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt cei mai ciudați și nu vor uita niciodată o ofensă, așa că este practic imposibil să le obții iertarea. Scorpionul își poate petrece întreaga viață fiind furios pe persoana care-l rănește și încheie prietenii și relațiile fără nicio remușcare. Totuși, ca să îl faceți să vă ierte, trebuie să îi satisfaceți câteva mofturi interzise.

Săgetător

Nativii din Săgetător sunt semnul zodiacului care iartă cel mai ușor, pentru că sunt toleranți și deschiși. Dar asta nu înseamnă că nu uită, pentru că dacă îi prindeți într-o stare proastă, își vor aminti de fiecare dată le-ți făcut ceva neplăcut. Dacă vreți să cereți scuze unui Săgetător, trebuie să oferiți o explicație și argumente excelente.

Capricorn

Capricornul este un alt nativ dușmănos, deoarece nu uită, nu iartă (chiar dacă spune că da) și nu se gândește să se schimbe, pentru că nu simte așa, mai ales dacă l-ați rănit deja înainte. Dacă un Capricorn se simte ofensat, poate nici nu veți ști însă el își va aminti mereu. Ca sa ierte, trebuie să îi pregătiți cadouri scumpe sau excursii de neuitat.

Vărsător

Și pe nativii din Vărsător îi deranjează multe lucruri, dar preferă să fie în armonie și în pace cu ei înșiși cât și cu alții, deci și ei sunt toleranți. Ei au o scară de valori diferită de ceilalți și pot fi jigniți de lucruri pe care alții nu le-ar considera grave. Dacă aveți nevoie de iertarea unui Vărsător, trebuie să vadă o schimbare radicală…

Pești

Peștii sunt prea sensibili, dar nici nu se supără pe prostii. Se aprind când cineva le face rău în mod deliberat, dar nu le place să se încarce emoțional inutil. Un nativ din Pești va avea nevoie de timp ca să te ierte, dar o va face cu sinceritate.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies