Horoscop dragoste Berbec

Share

In prima parte a anului 2014, zodia Berbec este dominata de Marte. De aceea in sfera sentimentala apar cateva conflicte dar si cateva momente dominate de o pasiune nebuna. Nativii pot avea aventuri fierbinti, pline de iubire arzatoare. Dar nimic nu este concret si nici una din posibilele noi relatii nu este de durata.

Horoscop Lunar Berbec

In aprilie 2014 apare o eclipsa de Luna in casa relatiilor. Asadar, aceasta luna este destul de dificila pentru nativi. Poate aparea chiar si o despartire daca nu exista comunicare in cuplu. Berbecii dau dovada de prea multa impulsivitate si asta dauneaza relatiei. Trebuie sa invete sa fie mai diplomati si mai rabdatori daca doresc sa treaca cu brio peste momentele mai dificile.

Persoanele dragi incearca sa mai tempereze iesirile nervoase ale Berbecilor din primele luni ale anului dar acestia refuza orice fel de ajutor. Nimic nu ii poate face sa-si modeleze caracterul exploziv.

Din a doua jumatate a anului lucrurile incep sa se schimbe. Marte pleaca din casa cuplului si isi face aparitia Jupiter. Influenta aceste planete incepe imediat sa se cunoasca. Berbecii devin mai energici, isi schimba dispozitia si totul incepe sa intre pe un fagas cat de cat normal.

Norocul e de partea lor asa ca partenerii de viata le iarta greselile. Incep sa puna mai mult accent pe latura sentimentala si vor face tot ce le sta in putina pentru ca relatia sa mearga.

Nici nativii singuri nu sunt devaforizati incepand cu luna iulie 2014. Pana la aceasta data Berbecii singuri nu reuseau sa gaseasca persoane interesante, atragatoare cu care sa inceapa o relatie. Ei bine, incepand din vara acestia simt o schimbare fantastica.

Le revine pofta de viata si vor cauta orice moment liber pentru a se distra. Au sansa sa calatoreasca, sa se relaxeze. In aceste perioade de vacanta vor intalni persoane cu care pot flirta, cu care pot incepe o aventura.

Vor trai aventurile din plin, se vor bucura de pasiune si de iubire. Exista posibilitatea ca o aventura sa se transforme chiar intr-o relatie serioasa daca nativii se hotarasc sa isi dea o sansa.

Sfarsitul anului aduce pentru Berbeci o perioada de introspectie. Vor medita mai mult si vor incerca sa-si dea seama care le sunt asteptarile in materie de dragoste.

In noiembrie poate aparea o veche iubire cu care Berbecii trebuie sa discute anumite subiecte ramase neincheiate. Dupa ce toate aspectele sunt lamurite, trecutul poate fi lasat in urma. Doar atunci nativii vor putea privi spre viitor.

In decembrie Berbecii implicati deja intr-o relatie vor dori sa vada cat de serioasa este aceasta. Isi vor supune partenerul de viata la o proba de foc si daca acesta nu o va trece, relatia se poate chiar termina.
Nativii singuri isi vor dori sa aiba o relatie formala. Se satura de aventuri si cauta stabilitate.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news